Laurau

Aktiivijäsen
  • Content count

    280
  • Joined

  • Last visited

About Laurau

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mäkin haluun!! Tyttöjen nimiä: - Minja - Elea - Selma - Alisa - Minea - Selina Top 3 parhaat: Selma, Elea ja Minea Top 3 huonot: Milena, Meiju ja solja Toisia nimiä: - Tianna - Emerentia - Milanna Paras Milanna Poikien nimet: - Iikka - Eeka - Mitja - Tomi - Eljas - Kosti - Aaron - Pietu - Ilari - Oula Top 3 parhaat: Aaron, Eljas ja Iikka Top 3 huonot: Tommi, Aake ja Asto Toisia nimiä: - Iisakki - Verneri - Jousia Paras Verneri
  2. ^ Vilhelmiina on ihana Mulle tuli ekana mieleen Josefiina. Muita kivoja vois olla: Elviira, Justiina, Matilda, Aliisa, Johanna, Mikaela, Anniina, Jenniina, Jasmiina, Emilia tai miks ei vaikka Karoliinakin.
  3. ^ Mimmi Peppi Elvi Soili Sofi Enni Elli Senni Sanni Heini Helmi Juuli Liisi Nelli Leeni Lumi Onko sellaisia mitä hait?
  4. Olin kuukautta vajaa 27, kun vauvalle annettiin lupa tulla. Mies oli kuukautta aiemmin täyttänyt 28. Molemmilla vakityö nykyisissä työpaikoissamme.
  5. Ei olla vielä tultu fb-kaapista. Ei tämä raskaus mikään salaisuus ole ja jos ihmiset on kommannut tai kirjotellut mun tai miehen seinälle jotain raskauteen liittyvää niin ei olla poistettu. Jos joku on niin stalkkeri, että lukee kaiken mitä meijän profiileissa tapahtuu niin ei siinä mitään sit tietää, että meille on vauva tulossa ja ihan jees näin. Ennen mä harrastin paljon kavereiden ryhmittelyä ja, että julkasen tiettyjä juttuja vaa tietylle porukalle, mutta lopetin sen kun tajusin, että ei mun tartte nettiin kirjotella mitään sellasta mitä kaikki ei välttämättä sais tietää. Muutenkaan en ole niitä tyyppejä, jotka päivittää fbseen kaiken pisulla käynnistä lähtien. Eikä sillä, että siinäkään ois mitään pahaa, jokainen tavallaan. Me ajateltiin, että tullaan yhdessä fb-kaapista sitten kun vauva on syntynyt. Tyyliin tilapäivityksellä tai kuvalla jossa teksti esim. 3500g ja 52cm täyttä rakkautta. Mun mielestä ois vähän luonnotonta tuoda ennen Junnun synytmää tieto vauvasta julki, ei olla aiemminkaan ja sit, kun aiemmin on käynyt miten on käynyt niin ei oo sitä tarvinnut sit siellä julkisesti alkaa selitellä. Joitain osanottoja seinälle tullut ja thats it ei mitään yleistä hysteriaa siitä mitä meille on tapahtunut eikä itsekään oo tarvinnut sit stressata ikävästä tapahtumasta kertomista. Mutta jokainen tavallaan
  6. Kiitos forgetmenot! Ne on kyllä ihanat, älä vaan luovu! Mä jatkan etsintöjä
  7. Heipsan! Osaisko joku kertoa onko jossain vielä saatavissa Cameleoneihin Paul Frank kuosilla esim. lämpöpussia tai kankaita? Pikaisella googlauksella löyty parikin nettikauppaa, jotka myyvät, mutta ylläri ylläri eivät toimita Suomeen Lämpöpussi ainakin tarvittas ja jos kankaatkin löytys hyvään hintaan niin vois nekin ottaa. Vaikka toisaalta en tiedä raaskiiko noihin All blackeihin vaihtaa mitään muuta kangasta
  8. Meillä on Taimi tai nykysin myös Junnu tai Pikku-Jannu miehen puheissa.
  9. Molemmat poltetaan viihteellä, tai poltettiin. Raskauden aikana en tietenkään tupakkaan koske ja mieskään ei mun seurassa sauhuttele, vastasin silti molemmille "joskus". Molemmat ollan teininä poltettu, mutta lopetettu kumpikin ennen kun ollaan edes tavattu. Mä polttelin 7. luokan ja 8. luokasta puolet ennen kuin lopetin, mutta mies polttanut 7. luokasta asti kunnes lukion lopussa sitten tajusi lopettaa.
  10. 1. ja 2. olleet tyttöjä, taulukko väittää pojiksi. Nyt taas poikaa lupaa, eli olisko taas tyttö tulossa
  11. 19+0 aamuinen kuva *
  12. ^mun mielestä toi on kyll jo ihan selvä vauvamasu! Ja ihana sellainen Joulukuisten masuja mä tänne oikeastaan taas ihastelemaan tulin. Ne on niin komeita kaikki!
  13. Kauniita joulumasuja täällä! Ja maman tuplapallo, voi juku miten ihana! Muidenkin kuin joulukuisten masut ovat toki myös kauniita!
  14. Meilläkin mennään perinteisesti. Lapsi saa isänsä sukunimen, jonka itsekin otin kun avioiduimme. Oma sukunimeni on melko harvinainen, mutta omasta perheestäni veljet siirtäkööt sen lapsilleen. Miehenkään sukunimellä ei hirmuisesti kantajia ole eikä miehen perheestä sisko siirtänyt nimeä lapsilleen niin jäi se vähän niin kun meidän tehtäväksi
  15. - 15+0 joulupallo