aquarosa

Aktiivijäsen
  • Content count

    236
  • Joined

  • Last visited

About aquarosa

  • Rank
    Aktiivi
  1. Poika "saunoi" ensimmäisen kerran jonkun verran alle vuotiaana, kylpi siis saunan lattialla punkassa ja lämpöä saunassa oli noin 40-50 astetta. Tykkäsi olostaan, ja kun punkka oli juuri oven edessä, ei siinä kohdassa ollut edes kuuma.
  2. Riittääkö se, että istuvat hyvin? Halvalla saa lapsille (ja aikuisille) "asustelaseja", mutten ole missään nähnyt kovin halpoja silmien suojaamiseen tarkoitettuja laseja. Minä ostin juuri Muumi-aurinkolasit marketista alle kahdeksan euron hintaan, joissa oli tarra 100% UV-suoja ja CE-merkintä. Eikö ne silloin ole riittävät?
  3. Katju: heitän myös ehdotuksen Tarvitsette jatkossakin 2 istuinta. Jos hankkisitte nyt istuimen 0-18kg joka menisi siihen asti kunnes uusi vauva syntyy, ja siinä kohtaa ostaisitte esim. palkki-istuimen isosiskolle? Yksi vaihtoehto saattaisi olla myös esimerkiksi Klippan triofix`?
  4. Kiitos kommenteista!
  5. Hassumassu, oikein hyviähän nuo ovat. En ole varma näenkö oikein, onko etummaisessa kakussa koristeiden alla kermavaahto? Se selittää miksi vaahtokarkkitaikinakoristeet ovat "lässähtäneet", sillä ne eivät kestä kosteutta kovinkaan hyvin, eli eivät ole oikein toimivia kerman päällä.
  6. Hampurilaisote aluksi, uskoisin että toimii lähes minkämalliselle rinnalle tahansa?
  7. Harmi kun täällä ei enää moni kuva näy! Iät n. 4 kk. viuh...
  8. Näin "lomalaisena" olen tutustunut netin blogitarjontaan ja itsekin sellaista alkanut kirjoittaa. Ajattelinkin perustaa tällaisen blogilistauksen tänne mm. mielenkiintoisista vauva/tms. blogeista. Laittakaa lyhyt kuvaus osoitteen perään mukaan. Oma blogini, jossa 03/12 syntynyt poikanen pyörittelee tuoreen äidin ja isän elämää. Olen äitiyslomalla sosiaalialan opinnoista, ja suunnittelemme omakotitalon hankintaa. Hyvin vauvaperhekeskeinen blogi, tosin joitakin muitakin teemoja saatan käsitellä. Lapsenkengissä
  9. Potkareita ei ole meillä juuri käytetty... Ja "kovaa" kangasta olevat vaatteet ovat jääneet täysin käyttämättä (näitä ei toki kuin pari), hupparit olen kokenut vähän vaikeiksi pienellä vauvalla.
  10. Kuinka imetys ei ollutkaan vain "tissi suuhun ja syödään" ja kuinka imetys tosissaan SITOO!
  11. Sanoi, että tietysti oli ja halusi olla synnytyksessä mukana ja mun tukena, muttei kyllä koskaan erehtyisi kenenkään toisen synnytystä katsomaan.
  12. Tässä meidän kakku. Melkolailla löytyy aloittelijan mokia kun viitsimistä/aikaa ei ollut riittävästi harjoitella ennen ristiäisiä.
  13. Ettei sitä tarvitsisi pelätä niin paljon!
  14. Oikeastaan koko synnytys oli paljon positiivisempi kokemus kuin raskaus itsessään. Avautumisvaiheen kivut olivat kamalia ja jossain vaiheessa olin varma että kuolen, mutta jotenkin sitä itse reggressoitui niin luontaisesti synnytystä kohti. Ja aivan ihana työn tulos!
  15. Tässä meidän pienen pojan viuhahdus, taitaa olla viikolta 21+2.