N_D

Aktiivijäsen
 • Content count

  2574
 • Joined

 • Last visited

About N_D

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

2576 profile views
 1. Tällä kolmannellakin kerralla olin omassa sängyssä yöunilla.
 2. Onko kellään ollu uutena tuntemuksena yhdyntäkivut oviksen jälkeen? Siis ettei koskaanikinämilloinkaan aiemmin oo ollu mut nyt sitten kun raskautta yrittää. Kaverin puolesta..
 3. Päivityksen jälkeen foorumi on englanninkielinen ja varsinkin tuolla yläreunassa olevien linkkipalkkien kohdalla näkyy vaan rasteja. JELPPIVÄ!
 4. Nukkuessa leuka voi painua rintaan ja siten vaikeuttaa hengitystä. Minkä merkkisen kaukalon ohjeissa tuo kohta on?
 5. Meilläkin on esikoisella Mobi. Onhan sillä se PLUS -hyväksyntä mutta autoliitto ei ole testeihinsä ottanut..
 6. Meidän 8-kuinen siirtyi nyt Besafe IZI Combi ISOFIXIIN. Autoliiton testissä ainoa miinus mistä olen samaa mieltä, on, että istuma-asento on aika pystysuora vaikka kallistus on maksimissa. Pystyn kuitenkin elämään sen asian kanssa.
 7. Tämä nolla kummilasta on erinomaisen sopiva määrä..!
 8. Minulla suurimmat kriteerit, kutakuinkin tässä järjestyksessä; - kevyet! Minunkin pitää jaksaa nostaa ne ilman suurempaa ähkimistä autoon. - vauvalle kova kantokoppa - neljä isoa pyörää, jotka kulkee hyvin täällä maalla epätasaisella ja talvella vaihtelevasti hoidetulla hiekkatiellä - erilliset kuomut! .. ja näillä spekseillä meille kotiutui Easywalkerit. MUOKS: Iik, se ihan ehdottomasti tärkein speksi unohtui! Eli vierekkäinistuttavat!!
 9. Ei carenaa, ei ikinä.. Ihan kamalat muovirimpulat, lähti tästä taloudesta hyvin äkkiä. Tuplarattaissa sen taas huomaa - laatu maksaa.
 10. ^ Meidän navetassa asustaa Havu.
 11. Me uskallettiin tämä ostaa turvatestienkin puutteessa kun mobi oli kutakuinkin ainoa vain selkämenosuuntaan kiinnitettävä istuin. Ei siis haluttu istuinta mikä toimii molemminpäin sekin kun heikentää istuimen turvallisuutta.
 12. ^ Meillä on Britax Babysafe plus II -kaukalo (ei siis SHR), ostettu loppuvuodesta 2011 ja kiinnitysmekanismina toimii juurikin belted base.
 13. Oman muistikuvani mukaan monessa lähteessä sanotaan, että turvakaukalo on turvallisin mahdollinen kuljetustapa vauvalle, siksi siinä olisikin hyvä malttaa olla mahdollisimman pitkään. Eri juttu tietysti jos kokohommat tulee vastaan.
 14. Saako järkyttyä jos 5-kuinen vauva laitetaan turvaistuimeen..?