My.

Aktiivijäsen
 • Content count

  6330
 • Joined

 • Last visited

About My.

 • Rank
  Ei muuta elämää
 1. ^No mitäs SÄ täällä teet?
 2. Oho, Martta! Uusintatestausta odotellessa!
 3. Huh! PC:llä tyylipuhdas nega. Case closed, eikä enää ikinä RFSU:n testejä!
 4. No nyt on musta selvä harmaa viivanpaikka. Ylin tältä aamulta:
 5. Entä voiko käydä niin, että testin valmistuksessa on tapahtunut virhe ja sitä väriainetta on päässyt sinne ihan testin kantaan ja se mennessään värjäisi koko testin ja jättäisi viivanpaikallekin väriä?
 6. Jaa. Jaa jaa. No tuota, tämähän on mielenkiintoista. Aamun testausta odotellessa, jos se on yhtään viivaan päinkään niin juoksen kauppaan ostamaan PC:itä. Paljon.
 7. No kyllä ne kuivuttuaan muuttui ihan harmaiksi. Merkitseekö se mitään? (Hitto että on urpo olo näiden viivanpaikka-arpajaisten kanssa, ihan kuin jotain elämänsä ekaa testiä tekis. En ole yhtään orientoitunut testailun maailmaan ja autuaasti unohtanut kaiken aiheeseen liittyvän...)
 8. Äh, surkean pienenä tuli tuo kuva. Katsotaan, jos athella saa autettua taas.
 9. Jaa-a, mitenhän lienee. Toinen saman pakkauksen testi oli ainakin selvästi viallinen ja jäi ihan tuhruiseksi. Mä kyllä edelleen tulkitsisin nämä viivanpaikoiksi: Aamulla uusi RFSU kun ostin niitä kaksi pakkausta. Jos tuntuu siltä, että on aihetta, niin PC jossain vaiheessa, mutta tuskinpa.
 10. Ja testinä tosiaan RFSU:n, kun niitä sai Lidlistä halvalla. En oo ennen kyseisellä viivanpaikkoja saanut, mutta kerta se olis ensimmäinenkin.
 11. Eeeettei olis viivanpaikka kuitenkin? O.o Taustaa: Endometrioosin takia hormonikierukka asennettu 2kk (vai oliko se 3kk?) sitten. Vuodot loppui 4-5 viikkoa sitten, en oo merkannut ylös, kun vuoteli vähän väliä ekan kuukauden. Testi oli jotenkin susi, väri levisi pahasti ylittäessään testialueen. Ekassa aallossa vilahti testiviiva, sitten katosi ja väriaallon mentyä ohi siihen jäi tuo kumma varjo.
 12. PO.Pin ihana imetyspaita, jossa edessä napit. Mahan kohdalta väljä, joten käy jo odotusaikana. HP 15€ VARATTU H&M:n kaksi imetystoppia. Hp 5€ yhteensä. Your face-merkkinen pitkähihainen paita, jota voi käyttää imetykseen. Kietaisutyylisen pääntien kautta saa rinnan ulos imetystä varten. On tämä muutenkin kiva paita, mutta on jäänyt mulle isoksi. HP 5€ VARATTU Desigualin I-HA-NA paita! Sopii pienikokoiselle alkuraskauden salaisuuspaidaksi (sydän masussa on musta vaan niin söpö) tai imettäjälle. Hp 6€
 13. Jopas olen ollut hidas myyjä... Laitan sulle känkkis yv:n!
 14. athella, uskoisin että menee. Laita vaikka yv:llä tai fb:ssa jotain mittoja, vaikka rinnanalus, se kiristysnarun kohta on sellainen että jos se istuu niin kyllä istuu muukin mekko. Ounalle ja muille kauluspaitaa miettiville täytyy todeta, että siinä on melko pieni rintavara. Sanoisin, että kunnon B-kuppi vielä menee, mutta isomman kanssa voi tehdä tiukkaa, kirjaimellisesti.
 15. Suanken kanssa tosiaan dopplerikaupat pyörii jo, täytyypä poistaa tuo myytävien joukosta. Ouna, raitaneule varmasti menee, kauluspaitaa mun täytyy vielä tutkailla. Nyt se on kaapissa huoneessa jossa nukkuu vauva, enkä uskalla mennä kolistelemaan.