punpuli

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About punpuli

  • Rank
    Aloittelija
  1. No nyt juuri loppui pillerit ja yritys aloitetaan täysillä syyskuun lopulla.
  2. Olen jotenkin vanhanaikainen varmaan, mutta mielestäni miehen sukunimi kuuluu lapselle, toki jos naisen sukunimi on jotenkin hieno tai harvinainen, niin ehkä siinä tapauksessa sitten se.
  3. Paljon onnea matkaan hemppi (ja toki muutkin jotka pääsevät pian yrittämään), toivottavasti tärppää pian!
  4. Tästä tuli mieleeni oman äitini sekoilut kun oli synnyttämässä minua, kun vihdoin sitten tupsahdin maailmaan sanoi lääkäri, että "prinsessa tuli" johon äitini sitten totesi että "niin niin, mutta kumpi tuli?"
  5. Itse ponnistusvaihetta en tuntenut (kesto vain 10min), koska epiduraali vaikutti vielä kovin. Synnytys kaikenkaikkiaan ei ollut niin kivulias kuin kuvittelin. Tai sanotaan, että kivulias kyllä, mutta sen kestää kun tietää että pian helpottaa ja saa maailman ihanimman palkinnon.
  6. Kovasti onnea Noandalle! Ihania uutisia <3 Meilläkin edistytään hiukan, täällä syödään nimittäin viimeistä levyä e-pillereistä...jee, vihdoin!
  7. Kuumeilu lähti ihan alunperin miehestä ja nyt ollaan rajussa kuumeessa molemmat!
  8. Olin itse rauhallisuus, en pitänyt juuri mitään ääntä ja lääkäri siinä kehuikin kuinka rauhallisesti ja järkevästi synnytyksen otin. Kun taas jälkeeni synnyttänyt huusi kurkku suorana kuin olisi pientä (tai isoa? ) porsasta tapettu.
  9. Minä 27 ja mies 31, pikkukakkonen haaveissa...
  10. Ensimmäinen viestini. Jahuu! Yksi haaveilija täällä lisää hei! Hyvä, että täällä pystyn päästelemään näitä järjettömän vauvakuumeeni höyryjä! Miten te muut jaksatte tätä odottelua? Mulla ei meinaa pää kestää. Aina pitäisi saada kaikki nyt ja heti.