Lilypie

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Lilypie

 • Rank
  Aloittelija
 1. Sain mieheltäni kerrean lautapelin ja en todellakaan pidä pelaamisesta missään muodossa!!
 2. Itse olen kahden pojan äiti ja olisin toivonut tyttöä toisesta. Se ei kuitenkaan vähennä mitenkään rakkautta tuota nuorimmaista kohtaan:) Jos joskus saan kolmannen niin kyllä minä siitäkin tyttöä toivoisin, mutta ihan sen takia, että olisi ihanaa saada "höpöttää" myös tyttöjen juttuja..Myönnän olevani hölmö!
 3. Ei ole saanut kahvia vielä ja on nyt 6-vuotias. Ei kyllä ole halunnutkaan. Miksi pitäisi antaa lapsille kahvia?
 4. Haaveilen esimerkiksi matkustamisesta ja kodin sisustamisesta. Ja suuri osa haaveistani toteutuisi lottovoitolla
 5. Ollaan otettu ennen syntymää molemmille lapsille ja ei harmita, vaikka ehkä ei ihan niin suurella summalla ole lääkärissä käytetty. Aina on voinut yksityiselle soittaa ilman suurempia pohdiskeluja. Suosittelen!
 6. Huh, tämä on kyllä vaikea asia! Ymmärrän, että jotkut vievät alle hoitoon alle vuosikkaina taloudellisista syistä, mutta itse en pystyisi. Meillä esikoinen meni hoitoon 1,5 vuotiaana, mutta kuopus joutuu nyt lähtemään jo vuoden ja kahden kuukauden ikäisenä ja äidin sydän vuotaa verta jo nyt vaikka siihen on vielä aikaa monta kuukautta..Tämä on kyllä vaikea asia, mutta en lähtisi tuomitsemaan ketään. Jokainen katsoo oman tilanteensa ja tekee sen mukaan itselle sopivat ratkaisut!
 7. Aika nopeasti olen kertonut äidille jokaisesta raskaudesta. Muistaakseni joillakin 6-7 viikoilla. Ekasta tekstarilla ultran jälkeen ja toisesta ihan puhelimessa (asutaan aika kaukana toisistamme). Äiti on sitten tiedottannut isää asiasta! Aina ovat olleet todella onnellisia asiasta:)
 8. Joskus olin varma kolmesta sitten taas kahdesta, kun toisenkin tulo kesti niin pitkään ja raskaus oli hankala ja nyt taas pohdin kahden ja kolmen välillä...Vaikea asia..