lauratin

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About lauratin

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 06/28/84
  1. Aivan pakko nyt kommentoida, kun näyttivät mainitsemani Britaxin B-dualit saavan monilta negatiivisia arvioita. Meille kahdessa eri lastentarvikeliikkeessä nimenomaan suositeltiin B-dualeja myös juuri kahdelle vastasyntyneelle. Vaunujen koko ei todellakaan myöskään ole suuri, saatikaan sitten yhtä leveä kuten vierekkäin istuttavissa tuplissa. B-dualit saa myös kätevästi muokattua sitä mukaa, kun lapset kasvavat, joten ovat hyvinkin kätevät kun yksillä vaunuilla pärjää.
  2. Minua myös henk.koht. kiinnostaa tämä aihe, sillä odotan esikoisiani ja minulla on ollut rytmihäiriöitä vuosia. Pari vuotta olen ollut nyt kuitenkin ilman lääkkeitä, sillä r-häiriöt ovat onneksi muuttuneet vain muutamiksi per päivä. Nyt jännitän kuinka raskaus, varsinkin kaksosraskaus, alkaa kuormittaa sydäntä... toistaiseksi kaikki ok!
  3. Meillä oli ensimmäinen neuvola kahdeksannella viikolla ja lähinnä käytiin läpi taustaani ja henkilötietojani. Paljon saimme kaikkia esitteitä ja lippulappusia. Mitattiin myöskin painoni, verenpaine ja hemoglobiini. Pari päivää aikaisemmin olimme jo käyneet ultrassa jossa selvisi, että odotamme kaksosia. Neuvolassa kuitekaan terkkari ei mitenkään erityisesti puuttunut kaksosraskauteen, ehkä siksi koska tulemme vierailemaan kaksosraskauden vuoksi paljon myös äitiyspolilla jossa raskauttani seurataan enemmän.
  4. Minä kerroin työparilleni melkein heti, sillä työskentelen erityistä tukea tarvitsevien lasten kanssa, ja melkein päivittäin on tilanteita, että voi joutua fyysisesti rajoittamaan jotakin lasta. Nyt siis minä en ole se, joka ensimmäisenä näihin tilanteisiin juoksee mukaan =) Varsinkin kun kahta vauvaa odotellaan... Esimiehelleni kerroin viikolla 12, samoin muille työkavereille.
  5. Meillä kolmas ja viimeinen ivf-hoito toi onnen! Minulla lievä pco. Sitä ennen neljä inssiä clomeilla ja ilman sekä omiakin yrityskiertoja clomeilla. Ekasta ivf:stä heikosti postitiivinen, eli hipaisuksi jäi. Mitään ei jäänyt pakkaseen. Toisesta ivf:stä negaa, mutta kaksi alkiota jäi pakkaseen. Passiin ei kuitenkaan päästy, kun alkiot eivät kestäneet sulatusta. Kolmannesta ivf:stä saimme kaksi hienoa alkiota, joista molemmat siirrettiin ja molemmat halusivat jäädä Nyt mennään viikolla 12.
  6. Meillä vasta odotetaan kaksosia, mutta jos kaikki menee hyvin, niin aiomme hankkia Britaxin B-dualit. Henk. koht en pidä perinteisistä vierekkäisistä kaksosten rattaista, joten sellaiset limittäiset ovat tosi näpsäkät.
  7. Ihana katsella näitä kuvia, kun oma vatsa alkaa vasta kasvaa ja innolla odotan, millainen siitä tulee
  8. Meillä kesti 3,5 vuotta. Vuoden yrittämisen jälkeen tutkimuksiin, ensin clomeja ja inseminaatioita, sitten alkoivat ivf:t Kolmas ja viimeinen hoito tuotti onneksi tulosta =)
  9. Meillä odotetaan ivf-hoidosta alkunsa saaneita kaksosia. Viimeinen kolmas hoitokerta toden sanoi
  10. Täällä ilmoittautuu uusi odottaja! Kaksosia odotellaan, la 25.10.