nepppari

Aktiivijäsen
 • Content count

  3396
 • Joined

 • Last visited

About nepppari

 • Rank
  Addikti
 1. Symbioosi selvästi plussa!<3
 2. Sissellä näkyy selvästi<3 Janina sulla näen myös ylemmässä!
 3. GE, mä näen kännykällä molemmissa punaiset viivat!
 4. ^mulla ainakin testien ohjeessa lukee et 4h pitäis olla pissaamatta aina en siihen kyllä oo pystyny!
 5. Piippis, kannattaa testata se pari kertaa päivässä ja yrittää ajoittaa testaamiset niin, että testaat aina suurinpiirtein samaan aikaan joka päivä mulla esim plussakierrossa kävi niin, että tosi haalea viiva oli ollut viel illalla ja seuraavana aamuna olikin selkeä plussa (varmistin viel digillä ja sain hymiön) ja illalla kun testasin niin ei ollu enää yhtä vahvat viivat ja digi näytti myös negaa. Yhdeksän päivän päästä tosta testasinkin sit positiivisen raskaustestin! Janina88, ilmeisesti joillakin ihmisillä nuo liuskaovistestit seilaa kierrossa aikamoisesti eli voi hyvin näyttää välillä viivaa ja sit olla hetken ihan negoja kunnes taas alkavat vahvistumaan kannattaa nyt testata vaan reippaasti ja katsoa joskos se plussa sieltä tulisi! Plussa on siis sitten vasta kun viivat ovat tasapaksut tai voi se testiviiva olla viel vahvempikin!
 6. Mirtsu selvästi mä näen väriä!<3
 7. Janina88, mun mielestä näyttää myös viivanpaikalta. Jotkut testit niitä näyttää, mut yleensä jos väriä alkaa olemaan ni jotain on tapahtumassa odota rauhassa pari päivää ja testaa uudelleen! Toki myös testin herkkyys vaikuttaa! Tsemppiä!
 8. Itse olin oviksen mukaan laskenut et LA on 15.2. Neuvolassa laskivat perus kiekon mukaan et LA on 18.2. ja nt-ultrassa sit koko vastasikin isompaa, joten LA siirrettiin 12.2. No poika syntyi 15.2
 9. Vedet meni aamupäivällä, supistukset alkoivat parin tunnin päästä ja synnytys päättyi sitten 12h myöhemmin alatiesynnytykseen. Hätäsektio oli todella lähellä, mutta onneksi imukupilla saatiin poika kuitenkin maailmaan ni ei siihen jouduttu.
 10. Brio sing ratasosa pitäisi saada makuuasentoon ni onko se nyt sit tämä? Meidän poika reilut 4kk ei viihdy hereillä yhtään enää vaunuissa, joten voisiko tuon ottaa jo käyttöön? Tässä kesällä on kaikenlaisia reissuja tiedossa ni olisi kiva kun poika viihtyisi jossain menopelissä Kiitos!
 11. Just ehdin muokata tota viestiä mulla on kyllä atooppinen iho et voi se sitäkin olla, mut ehkä nyt veikkaan hikinäppyjä... Näppyjä on just selässä eniten ja poika on nyt kovasti hikoillut ni varmaan siitä johtuu seuraan tilannetta! Kiitos Jenny-Maria
 12. Muoks. Selvis jo
 13. Ultraaja oli erittäin varma et poika on tulossa ja oikeassa oli
 14. +30kg tuli ja kaikki oli lähteny alle kuukaudessa, vaikka en mitenkään niistä yrittäny eroon päästä
 15. 3kk 7345g / 63.4cm Terkka ei millään uskonu et rintamaidolla pelkästään mennään...