mimmau

Jäsen
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

About mimmau

  • Rank
    Tavis
  1. Tämän mukaan olis tulossa tyttö (sellainen fiiliski olis vähän mutta katotaas nyt..). Mutta myös kiinalainen taulukko näytti tyttöä! Me ainaskin ollaan miehen kanssa puhuttu et haluttais sit tietää sukupuoli kun vaa on mahdollista.
  2. Kerkisin käyttää pillereitä noin kuukauden, kunnes maaliskuun alussa lopetin, ja ei kauaa kestänyt kun tuli vikat kuukautiset.
  3. Täälläkin yksi hermoilija! Jotenkin en vieläkään ole varmistunut siitä että olisin raskaana, vaikka oikeasti kaikki selvät oireet ollaan melkein käyty jo läpi! Varsinkin nyt kun on tää aamupahoinvointi alkanut. Neljä raskaustestiä tein, ja en luottanut pelkkiin tikkuihin (vaikka niissä selvät plussat olikin), joten tehtiin vielä clearbluen digitaalinen raskaustesti. Siitä kun tuli "raskaana", alkoi luotto raskauteen olla suurempi. Silti välillä tulee epäilys, että mitä jos ei olekkaan
  4. Onkos kukaan käynyt laivalla (tai muualla, kuten ulkomailla lentämällä yms. ja kärsii matkapahoinvoinnista), varsinkin ollessaan näillä "pahoinvointiviikoilla"? Kysymykseni kuuluisikin, tietääkö kukaan olisiko mahdollista saada mitään matkapahoinvointi lääkettä laivalla raskaana ollessa? Itse kun kärsin myös matkapahoinvoinnista, ja juuri alkanut aamupahoinvoinnit. :/
  5. Eilen oli itsellä eka neuvolakäynti. Neuvolatädiksi sattui mukava nainen, ja muutenkin oli ihan mukava käydä. Suurimmaksi osaksi käynnillä vain kyseltiin mm. elämäntilanteesta, millä mielellä raskaudesta, sairauksia yms. Otettiin myös verikokeet (sitä kautta myös hemoglobiini), virtsanäyte ja katsottiin paino. Itsellä hemoglobiini oli sen verran alhaalla, että luultavasti alotan rautakuurin jossain vaiheessa. Muuten kaikki oli ok.
  6. Kerkisin käyttää e-pillereitä yhden laatallisen kerran, kunnes päätimme yhteistuumin lopettaa ne ja alkaa yrittämään. Alusta lähtien otettiin asenne, ettei stressata, joko tärppää tai sitten ei. Annettiin "armonaikaa" 2kk, mutta ihan turhaa, sillä tärppäsi jo ensimmäisillä kerroilla. Oli hassua että tärppäsi niin nopeasti, sillä mies on luullut koko ikänsä olleen mahdotonta hänen saada lapsia, mutta kai aika sitten oli oikea kun ei kauaa siinä nokka tuhissut. Ja pettämään en ole mennyt miestäni.
  7. Älyttömin itkunaihe on ehdottomasti ollut Paavo Väyrysen vaalimainos! ...
  8. Olen itse vielä 17-vuotias, mutta esikoisen syntyessä olen jo täyttänyt 18. Hain uudestaan opiskelemaan yhteishaussa ensi syksyksi, mutta raskauden ilmitessä suunnitelmat muuttuivat, ja pitää alkaa miettimään jtn muita opiskelumahdollisuuksia kuten aikuislukiota yms. Mies on ihan vakkarityössä, tosin syksyllä/kesällä tulee oppisopimuskuviot.
  9. Ittellä oli jo suhteellisen paljon oireita, ennen kun ees tein ensimmäisen testin. Löytyi niin vatsakipua, pahoinvointia, väsymystä, rintojen aristusta & muutosta, vessassa tuli juostua useammin kuin ennen, vilutti enemmän, ruokaakin meni enemmän ja alkoi tulemaan erillaisia ruokahimoja mitä ei ennen ole ollut
  10. Aluksi tehtiin yksi testi, josta haalea, mutta selkeä viiva. En vielä uskonut siihen joten lisäksi tehtiin kaksi muuta. Niistäkin plussattiin, mutta uskoin vasta kun tehtiin neljäs, ja viimeinen, Clearbluen digitaalinäyttötesti, josta tulikin "Raskaana 2-3 viikkoa".
  11. Taulukon mukaan tulossa olis tyttö.. Vahvistaa vaan omaa fiilistä tyttölapsesta