Mema

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Mema

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meidänkin pienellä on jo ihan selvästi lemppariunilelu, anopilta saatu vaaleanpunainen nalle. Se vaan jotenkin tuo lohdun nopeammin kuin mikään muu ja sitä pitää halia kun nukahtaa. Nyt on jopa parvekeunillekin vaatinut nallen kainaloon ja jos antaa väärän lelun, saattaa se lentää kaaressa. Ja musta se on söpöä.
  2. Neuvoloista saa monia ohjeita, mutta meille kun sanoi neuvolatäti, että viljaa ensin, kun lihalla ei niin ole kiirettä, niin annettiin sitten viljaa. Riisipuuroa söi jo 4,5-kuisesta, mutta kaura otettiin vasta reippaasti yli 5-kuisena mukaan.
  3. Kestoilu on pitänyt aloittaa, mutta ei sitä saanut aikaiseksi. Mä vaan koen, että nuo kertikset on niin paljon helpommat. Tai kestoilu vaikeasti aloitettavaa. Ehkä sitten kun tyttö on isompi?
  4. Omassa kerrostalokolmiossa asutaan ja varmaan asutaankin pitkään. Kyllä tähän vielä hyvin mahtuu. Ja mä tykkään tästä kodista. ...kunhan vain saisi tuon pintarempan tehtyä. ...tai edes alkuun.
  5. Näillä näkymin niitä tulisi kolme. Mä luulen, että se voisi venyä neljäksikin.
  6. 1. Minkä sairaanhoitopiirin synnytyssairaalassa synnytit ja minä vuonna? PSHP 2010 2. Oma ikäsi lapsen syntyessä? 22 vuotta 3. Saiko vauva lisämaitona korviketta jo synnytyssairaalassa? Jos sai, minkä merkkistä tuotetta? Ei saanut korviketta, vaan lypsettyä toisen äidin maitoa. 4. Minkälaisin perustein valitsit lapsellesi äidinmaidonkorviketuotteen? Mitkä tekijät vaikuttivat valintaan? Valitsin Nanin, en erityisesti muista, miksi. Taisin lueskella netistä, että se aiheuttaa harvemmin mahavaivoja kuin Tutteli. 5. Koitko valinnan helppona/haastavana? Miksi? Valinta sinänsä silloin oli helppo, mutta nyt olisin valinnut ehkä kuitenkin Tuttelin, se kun on lähempänä valmistettu. En nyt kuitenkaan ole lähtenyt vaihtamaan siihen kun ollaan jo Nania niin pitkään annettu ja hyväksi todettu.6. Mistä sait pulloruokintaa koskevia ohjeistuksia ja neuvoja? Olivatko ohjeet riittäviä? En saanut oikeastaan minkäänlaisia ohjeistuksia. Neuvolassa vaan kysyivät, saako vauva korviketta ja kuinka paljon. Nyt ehkä jälkeenpäin olisin toivonut enemmän imetykseen tukea, koska periaatteessa sen jatkumiseen olisi ollut edellytyksiä, jos vain jaksamusta olisi sinä hetkenä ollut enemmän. Määriä neuvolassa on tarkkaan seurattu ja se on ollut tosi kiva juttu.
  7. Oisko kellään hajua, mistä tyttövauvalle löytyisi henkselit? Kivat olisi, jos olisivat oikeasti tyttömäiset, mutta toki esim. mustat tai ruskeat tai semmosetkin kävisi. HM:llä kävin, mutku en löytänyt kuin isojen poikien henkseleitä vaan ja nettikauppojakin oon muka selannut jo kovasti läpi.. Ja mä niin tahtoisin henkselit meidän tytölle.
  8. Liberoita ostettiin aluksi ja niihin jämähdettiin. Ei ole sitten alun rimpulajalka-aikojen jälkeen falskannutkaan, eli sopivia ja hyviä on.