Starre

Aktiivijäsen
 • Content count

  408
 • Joined

 • Last visited

About Starre

 • Rank
  Aktiivi
 1. Lisää kysymyksiä pukkaa Pikkasen on blondi-olo näiden Kela-juttujen kanssa... Eli, mulla tällä hetkellä määräaikanen soppari ad. 9.9. Mun äitiysloma alkaa myös viimeistään 9.9. Työnantaja sanoi jatkavansa mun sopimusta kolmella kuukaudella, eli ilmeisesti näin saan äitiyslomarahakauden ajan palkkaa. Haenko kuitenkin äitiys- ja vanhempainvapaata ja -rahaa ihan normaalisti, vai vasta sitten/alkaen kun palkanmaksu loppuu? Ja eikö se palkan jälkeen jatku sitten ihan vanhempainrahana? Sori omituiset kysymykset, mutta jotenkin kun en tietenkään voi saada palkkaa ja äitiysrahaa samaan aikaan, niin jotenkin tää kuvio tuntuu nyt hankalalta. Täytyy vissiin marssia ihan sinne Kelaan kysymään. Muutenkin nää tukiasiat tuntuu tässä vaiheessa vielä kauheen monimutkaisilta... :S
 2. Itse olen Sopan kanssa pitkälti samaa mieltä, ja meillä molemmat aikovat olla tulevan lapsen kanssa kotona, aikamääristä ei olla puhuttu, tuskin sitä sinne 3v asti kuitenkaan. Toistaiseksi kannatan tuota tulevaa muutosta, ja olen ajatellut sen juurikin tasa-arvon paranemisen kautta. Muutenkin vastuu perhevapaista pitäisi mielestäni olla yhtälailla miehellä ja naisella, jolloin työnantajien ei ole enää 'järkevää' valikoida sen mukaan kuka jää todennäköisimmin vapaalle lasten takia, koska kaikki jäisivät.
 3. Kiitos Kukkis linkistä, piti täälläkin hyödyntää noin hyvä tarjous
 4. 10+3 kuului ekan kerran, aiemmin ei kuulunut kuin omat sykkeet
 5. ^Hei joo, täällä kanssa vaivaa elohiiret! Mulla se on kahdessa paikkaa, silmässä ja sitten aivan kummallisesti nenässä! Siis tuossa sierainten välissä olevassa seinämässä. Todella raivostuttavaa, ja oonkin miettiny näkyykö se ulospäin ja näytänkö joltain haistelevalta hiireltä... Koskaan aiemmin ei tällasta ole ollut, ja nyt sitten jopa monta kertaa päivässä.
 6. Täällä kanssa on tullu ruokahimoja, tai ainaki suosikkeja kun taas suurin osa ruuasta ei maistuisi ollenkaan Tällä hetkellä kaikki suolanen tekee kauppansa, erityisesti hapankorput/ruisleipä Oltermann-tuorejuustolla ja pippurikinkulla on ihan must. Niin ja suolakurkkua siihen päälle. Samaten salmiakkia ja lakritsia tekisi valtavasti mieli, harmi kun niitä ei voi paljoa syödä. Ennen raskautta olen ollut siis todella paha sokerihiiri, mutta nyt melkein mikään makea ei maistu. Samaten ennen kuin join monta kuppia kahvia päivässä, niin nyt en voisi kuvitellakaan juovani kahvia, yyh.
 7. Oih, tuiku <3
 8. Olisko uusia kokemuksia Kokkolasta? Vähän tuo maine mietityttää, kuitenkin sukulaiset siellä synnyttäneet ihan onnistuneesti. Etenkin tuo resurssitaso on aika iso kysymysmerkki, mutta en tiedä kuinka hankalaa sitä olisi synnytyksen käynnistyessä lähteä vaikka Ouluun asti. Tuntuu vain tällä hetkellä että Oulussa olisi paremmat tilat ja välineet sitten vaikka hätätapausten varalle..
 9. Todellakin ihme käytäntö TYKSissä =/ OYS:ssa ainakin mies sai automaattisesti saikkupäivän punktiopäivälle, sekä käyntitodistuksen siirtopäivälle. Kun onhan sen miehen läsnäolo aika oleellista silloin punktiopäivänä, jos sen oman miehen siittiöitä kerran meinataan käyttää. Toki jos on lahjasoluhoidot niin sitten ehkä. Vaikka siltikin kyllä sen oman miehen pitäisi saada olla mukana.
 10. Täällä pääs tänään ensimmäiset raskausitkut xP Ollaan hotellissa viettämässä parisuhdeviikonloppua, ja tämä päivä menikin yllättäen miehen migreenin kourissa. Lisäksi auto oli tienvarressa, ja mun aamu meni siihen kun piti 1.5 välein syöttää automaattiin rahaa. Puolenpäivän aikaa tuskastuin ja yritin saada miehen lähtee mukaan viemään autoa hotellin talliin. No, mies ei pystyny, ja itkuhan siitä tuli *nolo* Jotenkin vaan turhautti kun koko päivä pilalla ja rahanmeno ja oma saamattomuus/pelkuruus liikenteessä..
 11. Ittellä oli kuukautis-/yrityskalenterina toi Womanlog, tykkäsin siitä Plussan jälkeen latasin saman valmistajan Pregnancy-sovelluksen, joka sekin ajaa asiansa oikein hyvin. Sitten latasin vielä sellaisen kuin I'm Pregnant, josta itseasiassa pidän vielä enempi kun tosta Pregnancysta, on jotenkin selkeämmän ja esteettisemmän näköinen
 12. Hei onko teillä muilla hermoilijoilla ollut koskaan kotidoppleria käytössä? Mietin olisko ihan hullu idea ostaa sellanen ja yrittää kuulla ite niitä sydänääniä? Kun en millään jaksa odottaa sitä ar-ultraa (joka on vasta 8+1) Vai kuuluuko sydänäänet tommosilla kotilaitteilla tyyliin vasta nt-ultran jälkeen?
 13. Tähtitomu
 14. Täällä kanssa yksi hermoilija Viikkoja vasta onnettomat 4+2. Mitä vaan voi vielä tapahtua... Varsinkin kun luki noita keskenmenoketjuja, huuh! Ei ehkä olis pitäny. Nyt on sitten olo että aivan varmasti menee kesken. Miten tässä pitäisi jotain ZEN-fiilistä muka saavuttaa?
 15. pilvilinna: Ei ole mullekaan tullu tuollaista vastaan ikinä, ei Menopurin eikä muidenkaan lääkkeiden kanssa. Ja käsittelen töissä paljon lasiampulleja. Eihän lasi oo päässyt jäätymään/kuumenemaan jotenkin? Joka tapauksessa jos sulla vaan on tallessa se pakkaus, se pahvinenki riittää, niin kiikuta se apteekkiin ja kerro mitä tapahtui. Apteekin ja valmistajan on hyvä tietää tuommosista, kuitenkin todella epätavallista. Toivottavasti hoito onnistuu kaikesta huolimatta hyvin!