Rose

Aktiivijäsen
 • Content count

  522
 • Joined

 • Last visited

About Rose

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Varsinais-Suomi
 1. Meillä on ollut Cybex Pallas-fix käytössä toisessa autossa kohta 1,5 vuotta ja nyt ostettiin toiseen autoon Cybex Solution-fix, kun siellä ollut Besafen istuin alkoi käydä pieneksi. Poika on nyt 3 v 3 kk / 16,5 kg ja siirretään nyt käyttämään molemmissa autossa turvavyöistuinta, kun palkin taaksekaan ei meinaa Pallaksessa oikein enää mahtua. Mutta Solutionin käyttöohjetta selatessa huomasin, että siinä kehotetaan pesemään istuimen kankaat ennen käyttöönottoa?? (edit. sama juttu Pallaksenin käyttöohjeessa) Pitäisikö näin tosiaan tehdä? Toinen kysymys: mitä eroa on Cybex Junolla ja Pallaksella?
 2. Taas tuli viikko testattua Po.Pin aurinkosuojavaatteita 30 asteen lämmössä / merivedessä / altaassa - ne on ihan loistavat! Ei mene miksikään, mukavat päällä, ei hiosta tms.
 3. ^Costa Adeje / Fanabe on käytännössä "jatkoa" Playa de las Americasille. Eli sama pitkä kävelykatu kulkee rannassa Adejesta Americasiin ja vielä Los Christianokseen. Costa Adeje on mielestäni tyylikkäämpi, siistimpi ja rauhallisempi kuin Americaksen puoli, mutta ihan kyllä turistialuetta. Mitään varsinaisia nähtävyyksiä ei siis ole. Kivoja ravintoloita löytyy, shoppailumahdollisuudet ei nyt ole mitenkään ihmeelliset (ellei halua ostaa turistikrääsää), joitain ihan ok kauppoja oli kyllä. Leikkipuistojakin löytyy (rannasta ainakin) ja mukavat hiekkarannat.
 4. Helsinki-Vantaalla on tosiaan rattaita, mutta ovat aika kovassa käytössä. Viimeksi, kun matkustettiin, ei löydetty vapaita rattaita vaikka kissojen ja koirien kanssa etsittiin Ja tosiaan, osa lentoyhtiöistä antaa viedä matkarattaat portille, mutta me ei olla yleensä uskallettu laskea sen varaan, sillä käytännöt vaihtelee jopa virkailijasta riippuen. Ja ollaan myös haluttu pakata rattaat kunnolla.
 5. Lasten rannekelloja, kivoja sellaisia?
 6. Lähipiirissä on Mazda 5 ja se on ainakin tosi monikäyttöinen, kun penkkien määrää ja sijaintia voi muunnella tarpeen mukaan.
 7. ^hei kiitos, onnistuikin jo, ja juuri noin se tapahtui
 8. ^Eccot ovat ainakin melko kapeaa lestiä, eli eivät sovi kovin leveäjalkaiselle lapselle.
 9. Meillä on Cybex Pallas-fix, jota nyt tilapäisesti pitäisi käyttää autossa, jossa ei ole isofixeja. Muistelisin, että isofixin "piilottaminen" onnistuu? Onko se vaikeaa / osaisiko joku neuvoa miten se tapahtuu?
 10. Me testataan tulevana talvena KappAhlin Proxtec -haalarin laatua, lähti mukaan niin edullisesti, pojalle siis ostettuna puna-musta haalari (mitoitus näissä tavallista pienempää, vajaan metrin mittaiselle normaalipainoiselle otettiin 110 cm haalari). Toiseksi setiksi alesta löydetyt tummanruskeat Reimatecin henkselitoppahousut (104 cm) ja niille kaveriksi nämä Villervallan (104 cm) vermeet (näistäkään ei aikaisempaa kokemusta, mutta tuntuvat ja näyttävät hyviltä): http://www.skidi.fi/...rea-p-1983.html http://www.skidi.fi/...rea-p-1988.html http://www.skidi.fi/...rea-p-1968.html
 11. Meillä on jo viidennet Superfit Happy tossut käytössä, ihan loistavat. Suojaa hyvin, silti hengittää (pohja ei ole kokonaan umpinainen). Nuo on siis vähän Reinojen tyyliset, mutta paljon paremmat.
 12. Vastaan itse itselleni kauppakeskuksessa käynnin jälkeen. Everest haalari näytti tosi heikkolaatuiselta ja vesipilariarvokin on vain 3000. Hinta 79.95 eur. Hihat myös omituiset. KappAhlin Kaxs Proxtec haalari sen sijaan yllätti positiivisesti, laatu ainakin näytti hyvältä, malli toimivalta ja vesipilariarvo 10000. Ja koska KappAhlissa oli vielä 25% ale kaikesta (klubikortilla, piti liittyä), niin hintaa jäi enää 60 eur (ovh 79.95 eur), ja punainen haalari lähti matkaan. Mitoitus noissa KappAhlin haalareissa tuntuu olevan hieman niukempaa, sillä n. 98 cm pitkälle pojalle otettiin 110 cm haalari. 104 cm sovitettiin, olisi ollut ehkä just nyt sopiva, mutta ei yhtään kasvuvaraa ja talveen on kuitenkin vielä aikaa (ja jos tulee kylmä talvi, niin haalarin alle on hyvä mahtua villaa tai fleeceä, vaikka haalari aika lämpimältä vaikuttikin). Kokeillaan siis tulevana talvena tällaista "halpishaalaria" - kukkaro kiittää ainakin sadan euron säästöstä verrattuna esim . POPiin tai Ticketiin.
 13. Onko kenellekään tietoa, koska Po.pin myymälöihin (tai verkkokauppaan) tulee talvihaalarit myyntiin? edit. toinen kysymys: onko kenellekään kokemusta Stadiumin Everest -merkin talvihaalarista tai KappAhlin tai H&M:n talvihaalareista?
 14. Poika 2 v 9 kk - pituudesta ei tietoa, ehkä jotain 96 cm, paino 15,5 kg. Housuista sopivia pääosin 98 cm, paidoista 98/104 tai 104. Kengät 26.
 15. Me vietiin nyt pojan ryhmän hoitajille pullolliset kuohuvaa kuusenkerkkäjuomaa