Sanelma

Aktiivijäsen
  • Content count

    405
  • Joined

  • Last visited

About Sanelma

  • Rank
    Aktiivi
  1. Eikä Icela!!!!!!!! ei tommosia haamuja voi tulla??? Mä en menetä vielä toivoani..... :lipsrsealed:
  2. MURUNEN!!!!!!!!!! Sä tuut maaliskuisiin. Me kuulutaan samaan ketjuun!!!!!! Aivan mahtavan selkeä haamunen!!!!!!!!!! IIIIIKS!!!!!!
  3. Mollamaija, upeaa!!! Kyllä siellä on tarrattu kovaa kiinni!!!!
  4. Kiitos nyt ihanat kanssasisaret!! Vanhat tutut, kuten Elina Ja Cor täällä kävi onnittelemassa. Ootte Tiikeli ei ole vanha tuttu, vasta hiukan mua edellä Huomenna aamulla teen apteekin testin ja jos se näyttää yhtä vahvaa viivaa, niin kai tässä hiukan uskaltaa toivoa parasta!!!! 18 yk:ta takana, 2 laparoskopiaa, 1 inseminaatio ja tuntuu mahdottomalta, että eka IVF hoito olisi tuonut tämän plussan!!!! Ja mahdollisesti jopa kaksoset :lipsrsealed:
  5. Mun elämäni vahvin haamunen saatu tänään testiin. Eka koeputkihoidon tuoresiirto takana..kaksi alkiota siirrettiin ja nyt Alkion siirrosta kulunut 10 päivää. Uskaltaisko uskoa, että tuo on tosiaan haamunen??? Virallisen testipäivän sain klinikalta vasta torstaille...Mut oon hätähousu!!!
  6. Sulka, täällä yks, jolla just tänään oli aukkari, molemmat kaiketi tukossa, koska vedet valui pois. Joudun laparoskopia jonoo!! Vasta sitten miettivät ivf. Mieli avan maassa, koska leikkausjonot on PUOLI vuotta. Nyt seuraavat puol vuotta ei mitään mahdollisuuksia raskautua ja sitten vasta jatkavat hoitoja. Voiko tää olla tämmöstä kidutusta???
  7. Lia, täällähän sinä! . Harmi, ettei tässä kierrossa nyt sulla voi tehdä oikein mitään. Inhottavaa aina tuo odottaminen seuraavaan kiertoon. Mulla alkoi kierronkartoitus Naistenkilinikalla ja kp10 kans nyt tällä viikolla ultrataan. Nyt luomuna ja helmikuussa alkavaan kiertoon mietitään sit ratkaisuja. Pitkä tie edessä..siltä tuntuu.
  8. Tuo gyne joka määräsi nuo clomit ja terot mulle, oli työterveyden kautta ja hän sanoi, ettei ole lapsettomuus expertti. Mä itse intin siltä clomeja, kun en ole ovista bongannut. Sitten heräsi vain se kysymys, että onko mulla auki nuo munajohtimet. Kyllä ma aion ensi kierrossa popsia clomeja sen yks tabletti 3-7 kiertopäivinä. Uskon, että ainakin toinen munasarja ja johdin toimii. Speranza..joo, oli surkea tuo mun skopia, kun eivät tehneet aukkaria ja muutenkin kävivät leikkauksen läpi huonosti. Teroja en nyt syö. Kuitenkin nyt oli 6 päivän menkat, suht normaalit ja kp 29 ne alkoi. Aloitan tammikuun lopussa clomit. Jännittää!!!!
  9. Hei! Täällä saatu lekurilta vuoden yrittämisen jälkeen clomi ja terolut reseptit. Osaisitteko neuvoa, kun eräs ystäväni sanoi, että älä missään nimessä aloita teroluttia, se ohentaa kohdun limakalvoa ja voi haitata raskautumista!!!? Mulla kierrot ollut vatsaontelon tähystyksen jälkeen epäsäännölliset, siks kai noi terot määrättiin. Sitten noista clomeista. Nyt mulla jo kp6, joten tässä kuussa en niitä ehtinyt aloittamaan....Harmi. Lekuri sanoi, että koska mulle ei ole tehty aukiolotutkimusta,kun viimeksi vuonna 2006 niin clomit voi olla huonot... (kehittyneet munasolut ei pääsis sieltä eteenpäin) Uskallankohan silti popsia ens kierrossa clomeja? Lapsettomuustutkimukset alkavat vasta huhtikuussa ja en tahtoisi hukata 4kk:tta olemalla vaan. PAKKO jotain yrittää.
  10. Kiloja tuli 20!!!!!!
  11. Tukkaa lähti niin järkyttävät määrät, että melkein puleen oheni ponnari!!!! Oli kova paikka!! Onneksi pikkutukkaa alkoi pian kasvaa lisää. Mut ne muutamat kuukaudet sillä hiirenhännällä oli tuskaa!!!
  12. Mai mailla IHANA vauvamasu rv 40!!!! MAHTAVA!!!!!
  13. Täällä täsmälleen sama nahka-lirpake masussa!!! Ei kyllä lähde vaikka oon tehnyt miljoonia vatsalihaksia!!!!
  14. Raskauden tuomat 20kg painoa lähti kokonaan pois noin puolessa vuodessa.
  15. Kerroin rv 6 kohdilla perheelleni, sillä oli rv6 alkaen kolme viikkoa putkeen veristä vuotoa! Pelkäsin koko ajan että menee kesken. EI MENNYT. Vuoto loppui rv9 paikkeilla!!