Noanda

Jäsen
  • Content count

    59
  • Joined

  • Last visited

About Noanda

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 02/12/81
  1. Olen aina ollut ns. hyväihoinen ja kärsinyt vain satunnaisista näpyistä mutta nyt raskausaikana alkoi tapahtua. Ekat näpyt iskivät leuan pieleen ja siitä hiusrajan kautta otsaan. Hiusraja ohimoiden yläpuolella oli aivan täynnä näppyä. Osa pieniä ja osa kamalia paiseita, sitten myös kaulaan, niskaan ja olkapäihin tuli näppyjä, pieniä mutta paljon. En muista millä viikolla tämä alkoi, alkoi nimittäin melkein yhdessä yössä. Olisiko ollut viikko 9? Nyt viikolla 15 näpyt on kuivahtaneet ja selvästi vähentyneet. Oikeastaan iho alkaa olla normaali. Ruokavalio on tuosta 9 viikosta vain rasvoittunut kun enempi tekee mieli herkkuja nyt kun öllötys helpotti ja ihoa hoidan aina samalla tavalla, en muuttanut mitään raskausaikana entiseen verrattuna, paitsi näppyjä puristelin pois.
  2. Kävin alkuraskausultrassa ja kaikki oli kunnossa mikä varmisti sen ettei repäisyistä todella ole haittaa vaan kuuluvat asiaan. Eniten kipuja tuntuu nopeissa liikkeissä.
  3. En löytänyt haulla oikein mitään joten päätin aloittaa uuden ketjun. Mulla on muutaman päivän ollut repäisykipuja toispuoleisesti vasemmalla. Tuntemukset on selvästi lisääntyneet yhden yllättäin tulleen kovemman repäisyn jälkeen. Nyt tuntuu jotain tuntemuksia koko ajan. Tuntemukset ovat munasarjan paikkeilla ja tuntuvat eniten ylösnoustessa ja aivastaessa/niistäessä. Huolestuttaa!! Tulee mieleen kohdunulkoinen raskaus. Repäisykipuja mulla oli jo ennen raskauttakin mutta ei näin kokoaikaisesti. Tänään siis 6+0. Kiitos jos joku viitsii vastata!
  4. Plussasta on vasta vähän aikaa mutta en raskinut heittää testiä poiskaan. Äiti teki minusta aikanaan vauvakirjan ja haluan tehdä omasta vauvastani samanlaisen ja liittää liuskatestin viivakohdan kirjaan (pissahan siitä on jo kuivunut) muistoksi että tästä pikkuisen tarina alkoi. Omaa vauvakirjaa on olut ihanaa katsella nyt ja nuorenpanakin. siellä on pieni hiustupsu ja kämmenen ja jalan kuva ääriviivoina piirretty, mitat ja sukupuu. Ja paljon muuta. Muoks. typo
  5. Tuli höpöteltyä usealle kaverille sekä isälle ja äidille. Anoppi ei tienny mitään, ei olla paljoa tekemisissä ja minun puolesta mies voi itse kertoa äidilleen jos haluaa. Kavereille kerroin siksi että ovat samassa jamassa
  6. Plussa tuli kerta laakista
  7. Muoks:Näkyiskö nyt omalla nimellä?
  8. Mä olen kait niin lörppö että olen kertonut "odotuksen odotuksesta" jo äidilleni ja isälleni ja joillekin lähimmille kavereilleni ja parille työkaverilleni (äitiysneuvola)... Olen niin innoissani etten vaan pysty pitämään omanani tätä mieheni antamaa "vaalean vihreää väriä" vauvan tulolle.