Lunea

Jäsen
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Lunea

 • Rank
  Tavis
 1. Onkohan jollain kokemusta Buffaloiden postittamisesta, paljonko se mahtaa maksaa? Tulevalle vauvalle olen vähän haaveillut noita Buffaloita, mutta täältä päin niitä ei oikein tunnu käytettynä löytyvän.
 2. 30-vuotias ja vakityössä. Ennen raskautumista ehdin tosin vaihtaa työpaikaan ei-vakituiseen.
 3. Taulukon mukaan tulisi tyttö, ja tyttöä veikkaan itsekin. Taulukon mukaan minä olen muuten mies.
 4. Jotenkin näen itseni kolmen äitinä, mutta kunhan nyt edes saisi yhden lapsen maailmaan. Mieheltä kysyin juuri, montako hän haluaisi, mutta hän ei osannut sanoa.
 5. Työkaveri kutsui pienen porukan luokseen syömään ja maistelemaan kotiviiniä, enkä tiedä, miten selvitä illasta paljastumatta. Voin tietysti ottaa viiniä lasiin, mutta olisi varsin epäkohteliasta olla juomatta isännän valmistamaa viiniä. Todennäköisesti istumme koko ajan pöydässä, enkä pääse hulauttamaan juomaa viemäriin. Kuskina oloon en voi vedota, kun se rooli on jo varattu toiselle odottajalle. Loppuporukka onkin miehiä, jotka kaikessa suoruudessaan varmasti heti ensimmäisenä kysyisivät raskaudesta, jos kieltäytyisin viinistä. Mietinkin, pitäisikö jo nyt alkaa valitella jotain antibiootein lääkittävää vaivaa, mutta se ei olisi luontevaa. Toinen vaihtoehto olisi se, että kertoisin tilastani etukäteen isännälle, joka hyvin todennäköisesti osaisi pitää tiedon itsellään.
 6. Mullakin tullut parina ei-peräkkäisenä päivänä jokunen tippa ruskeaa vuotoa. Ekalla kerralla olin varma, että raskaus oli nyt tässä, mutta nyt uskon, että tipat olivat täysin harmittomia.
 7. Mun raskaudesta tietää mies, äiti ja yksi ystävä. Kahdelle jälkimmäiselle kertomista olisi voinut reilusti lykätä, mutta olisin joutunut valehtelemaan, kun asia tuli puheeksi. Parempi näin.
 8. Minäkin hermoilen. Nyt on menossa vasta viides viikko ja taustalla on yksi kemiallinen raskaus. Myönnän tehneeni jokaisena plussatestin jälkeisenä päivänä uuden testin nähdäkseni, mitä viivoille tapahtuu. Nyt ajattelin lopettaa testauksen, uskon olevani raskaani. Etova olo alkoi jo ennen plussaa, ja eilen aloin jo huolestua, kun olo olikin ihan hyvä. Tänään etovuus onneksi palasi. Kumma kun aika tuntuu lentäneen koko kevään, mutta nyt päivät kuluvat todella hitaasti.
 9. Mulla on jo kp 22 ja 23 oli aamulla huono olo, sen jälkeen jo päivälläkin. Maha meni ihan sekaisin ja kasvoihin ja rintaan tuli finnejä. Rintojen turvotus on samanlaista kuin ennen menkkoja, mutta alavatsassa on koko ajan paineen tunne. Tänään ihmettelin maidon kummallista sivumakua, jota muut eivät huomanneet. Jo alkaneet koivuallergiaoireet hävisivät, ja porkkana ja appelsiinimehu närästää.
 10. Meillä meni vuosi. Talvivauvaa toivottiin, ja talvivauva näyttäisi olevan tulossa, jos kaikki menee hyvin. Meidän yritysaikana useampi kaveri on ehtinyt tulla raskaaksi ja synnyttääkin, joten jospa nyt olisi meidän vuoro.
 11. Tein ensimmäisen testin kp 27 päiväpissasta, ja testiin piirtyi selkeä viiva. Oireita, joita en oireiksi tunnistanut, oli ollut jo muutaman päivän ajan.