Sia

Aktiivijäsen
  • Content count

    110
  • Joined

  • Last visited

About Sia

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 05/24/86

Profile Information

  • Location
    Pirkanmaa
  1. ok, kiitos! Taidan sitten valita jonkun tummemmista sävyistä, tuo Tan/Camel on kyllä ihana muttei ehkä enää siinä vaiheessa kun on taustapuoleltaan indigonsininen..
  2. ^Minkä värinen elizabeth sulla on? Itse mietin Tania, Walnutia tai Dovea kunhan vaunujen väri saataisiin varmaksi.. Noissa vaaleammissa vain askarruttaa (Tan & Dove) mahdollinen värjääntyminen tummista farkuista ym, pitäisin laukkua todennäköisesti pitkässä hihnassa ja harvemmin olkapäällä.
  3. Osaatteko muuten sanoa, onko tuo emmaljungan sivuilla ilmoitettu "ulkomitat taitettuna pyörien kanssa" nimenomaan koko vaunun (koppa+runko) ulkomitat kasaan "taitettuna"? Sitä autoon sovittelua vaan edelleen mietin
  4. Mulle taas sanottiin neuvolassa kun suositusta kyselin, että "jokainen päättää ite"... sitten kun vähän tivasin niin terkkari sanoi että "niin, eihän raskaana olevalle anneta mielellään jäykkäkouristusrokotettakaan ja kun sulla ei noita perussairauksiakaan ole...mutta jokainen tietysti päättää ite". Siitä sitten päättelin että en oo ottamassa. En myöskään ottanut jäykkäkouristusrokotetta, joka siis ei ollut raskautumishetkellä ollut viiteen vuoteen voimassa.
  5. Kiitos paljon kommenteistanne Edgeihin, olen niiden kannalla vielä vähän enemmän nyt kun olen kuullut positiivisia kommenttejanne Täytyy vielä tarkistaa tuo autoon mahtuminen, meillä on myös koira joten vaunujen täytyy kyllä kokonaisuudessaan mahtua takaluukkuun jos meinataan koko perheen voimin lähteä reissuun.
  6. Tuhannet kiitokset Maria Corona!! Täytyypi vielä varmistaa tuo takakonttiin mahtuminen, antanevat liikkeessä sovitella. Saa kommentoida muutkin jos jotain sanottavaa on
  7. Joo ja tosiaan, raskaus ei ole sairaus mutta en mä naistentautien poliklinikalla jättimäisen hematooman kanssa itkiessäni ihan terveeksikään itseäni tuntenut. Tai ainakaan työkykyiseksi.
  8. Mua ärsyttää työpaikan vanhemmat naiset, jotka kuvittelevat että heidän neuvojaan oikeasti kaivataan. Paras oli mua kymmenen vuotta vanhempi nainen, jolla ei siis ole itsellä lapsia eikä kyllä miestäkään. Mutta pystyi kyllä läksyttämään mua juuston syömisestä työpaikkaruokalassa.
  9. Kertokaapa kokemuksianne Mondial tai Edge duo combeista? Hinta vähän hirvittää, mutta ominaisuudet tuntuvat hyviltä meille (isot pyörät, adapterimahdollisuus kaukaloon.. ja KAUNIIT). Olen yrittänyt haeskella mutta taitavat olla harvinaisempia malleja sitten?
  10. Juu tää "Juhannuksena tehty" sai multakin vähän veret kiehahtamaan, vaikka tuskin oli pahalla tarkoitettu ja vähän omituinen kommentti muutenkin kun olen ollut lähes absolutisti aina.. Ihan kuin tiettynä vuodenaikana alkunsa saaneet olisivat enemmän "vahinkoja" kuin vaikka lokakuussa syntyneet. Kyllä meidän lasta on ihan tarkoituksella silloin Juhannuksen tienoilla tehty, kevät/kesävauva toiveissa. Ja niin, ei multa kysytty neuvolassa suunnitellusta/toivotusta mitään, ehkä siksikin kun oltiin puolison kanssa molemmat paikalla ja onnesta ymmyrkäisinä. Ekassa lääkärineuvolassa lääkäri sitten kysyi kuinka kauan olimme yrittäneet, ja se minusta oli paljon mukavammin esitetty kuin tuo "suunniteltu vs. ei suunniteltu"
  11. eipä ole vielä kysytty, ehkä siksi että tällä hetkellä raskaudesta tietävät vain ne jotka ovat tienneet vauvatoiveestakin.. Kuitenkin uskon että ko kysymyksiä vielä tulee, olen valmistautunut sanomaan että "ei ole vahinko, kyllä me tiedämme mistä lapset tulevat" Mielestäni koko "vahinko" sanana on suomalaisen terveyskasvatuksen piirissä vähän outo, eivätkös kaikki peruskoulusta päässet jo ainakin tekniikan lapsen tekemiseen tiedä.. eri asia sitten oliko raskaus suunniteltu vai ei.
  12. Poikaa lupailee kalenteri, pitkään saa vielä jännätä
  13. eppa, osaatko sanoa onko siellä Ava-klinikalla ilta-aikoja? tai muutkin saa vastata pääseekö Tampereella missään ultraan 16:n jälkeen?
  14. hmmm, kirjoitetaan testaukset nyt sitten tännekin, tänään siis ensimmäinen apteekin omalla jonka saatan uskoa plussaksi kp 30/28, 14 dpo. Parit haamut eiliseltä ja toissapäivältä halpatestin liuskalla. Huomisaamuna teen vielä tuon keittiön pöydällä odottavan cb:n digin. Call me crazy
  15. ^ komppaan edellistä, vaikka esikoiseksi olen joskus kuvitellut poikaa niin täällä kuumehouruissani kumpi tahansa olisi unelmien täyttymys