ths

Jäsen
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

About ths

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mulla ei oo ollu ennen raskautta oikeestaa minkäänlaista kiertoa, menkat tuli milloin sattui, mut nyt synnytyksen jälkeen vuoto muuttui ihan säännölliseksi =) Tosi outoa, mutta siis varmastikin hyvä juttu! Nyt sit kun jatketaan hoitoja ni on ihan jännä kuulla miten tuo vaikuttaa hoitoihin ja ovuloinko esim. nykyään. Luomusti en oo raskautunut(paitsi yksi tuulimuna) ja lääkärit on sanoneet etten tod. näk. raskaudukaan..
  2. Noloa myöntää, mutta mul ei tullu tehtyy niitä raskauden aikana juuri ollenkaan ja sektion jälkeen vielä vähemmän..
  3. Mä käyn iha reippailla kävelylynkeillä vaunujen kanssa, mutta onnistuisi siina varmaan juoksukin
  4. Mä harrastin ennen paljonkin liikuntaa, mutta raskausaikana raskas liikunta väheni, koska oli kaikkia oireita ja jotenkin sitä vaan vaali pitkään odotettua hoidoilla aikaansaatua raskautta niin kovasti ettei halunnut ottaa mitään riskejä että sattuisi jotain. Ehkä tyhmää ajatella niin, mutta silleen mulla oli ainakin rauhallisempi olo ja uskalsin vähän enemmän nauttia raskaudesta.Ja nyt kun muksu on 9kk, liikunta on rajottunu aikalailla reippaisiin vaunulenkkeihin, ne sopii ihan hyvin =)
  5. Meillä ei nukuta juurikaan päikkäreitä siis mitenkään säännöllisesti. Ennen nukkui vain puolen h:n unia pätkissä, nyt nukkuu ehkä kahet tai kolmet puolentoista h:n koko päivänä.
  6. Meillä ruvettiin nukkumaan siinä 7-8 kk:n hujakoilla, samoihin aikoihin siirrettiin mukelo omaan huoneeseen.
  7. Me pidettiin vastasyntynyttä sekä vaunun kopassa (kovassa kopassa) että sitterissä (tämän sitterin selkänojaa sai säädettyä), usein nukkuikin siinä päivällä. Kylässä pidin siinä kovassa kopassa tai ihan sylissä.
  8. Oho, iha yllätyin että Huggiessia käytetään noin vähän, meillä se on toiminu, miksiköhän muilla ei?
  9. Meil toimi mikrohedelmöitys, IVF toi vain tuulimunia.
  10. Mulla tais olla 2 tai 3 iltaa säännöllistä supistelua ja vikana iltana se ei sit loppunutkaan ja lähettiin sen takia sairaalaan. Supparit oli niin kipeitä että jouduin huilaamaan ja nojailemaan joka paikkaan ja kun mentiin sairaalaan, olinki jo avautunu. Se oli jännä huomata että suihkussa ollessa ei suppareita tullu, mut sit ku tuli suihkusta ni huii! No, me "jouduttiin" sit loppujenlopuks sektioon, koska avautumineen loppui (olin aatellu alatiesynnytystä ja sektio oli pieni järkytys mutta ei sit loppupeleis haitannu ku saatiin terve poika masusta ulos <3).
  11. Meillä kokeiltiin eka IVF:ää, siitä ei tullut kun 1 hed ja muut tuulimunia..Meillä tärppäs eka mikrohed. Mulla siis pco, en ovuloi ja taipumus tuulimuniin. Tsemmppiä kaikille, älkää luopuko toivosta!