Tiiat

Aktiivijäsen
 • Content count

  363
 • Joined

 • Last visited

About Tiiat

 • Rank
  Aktiivi
 1. Meillä asuu samoissa taloissa kaksi Onni-nimistä poikaa ja työkaverilla on Onni-poika. Kaikki alle kaksivuotiaita.
 2. Telkkarista tuli uutisissa juttua nimiäisistä. Siinä haastateltiin perhettä, jonka tytön kolmas nimi oli Pipariina. Oli syntynyt joulun aikoihin, siitä idea..
 3. Onko aiemmin olleilla kokemusta tuosta vaunuparkista? Kun sitä mainostavat, mutta onko siis turvallista jättää sinne, vai kannanko oman pyörän lukon mukaan, jotta vaunut löytyvät sieltä vielä kotiin lähtiessä Oi vitsi, jos siellä olis noita rintareppuja riittävästi testattavaksi, mä ainakin tahtoisin kokeilla!
 4. Lapsi sai isänsä sukunimen, vaikka onkin kovin tavallinen omaani verrattuna. Meidän suvussa mun sukunimen leviäminen loppuu siis tähän, mikä on toisaalta sääli, mutta minua on siitä koko pieni ikä kiusattu enkä tahdo lapselleni samaa ehdoin tahdoin.
 5. Mulla tulee ihan ekaksi mieleen laulu, "nyt työntyy sukkula venukseen"... Eli omalla kohdalla jäisi käyttämättä tuo nimi.
 6. Ylen Vielä virtaa-ohjelmassa esiintyi toimittaja, jonka nimi oli Tulikukka.
 7. Nostoa.. Olisin kaivannut myös kommentteja Ruotsin matkailuun lasten kanssa. Onko kukaan käynyt esim. Åressa?
 8. Kiloja tuli 19, joista puolet jäi synnärille.
 9. Isovanhempia on kaikki neljä elossa + äitini uusi mies + isäni uusi nainen Eli mummoa ja papparaista löytyypi! Isoisovanhemmista minun kummatkin isovanhemmat ovat elossa ja mieheni isovanhemmat isän puolelta, eli kuusi henkilöä.
 10. Meillä ristiäiset järjestetään mieheni vanhempien luona. Meille tuo kirkko tuntui ehkä liian viralliselta, joten tämä on todella hyvä vaihtoehto meidän tapauksessa. Vieraita tulee n. 30, joten meidän omaan kotiin ei olisi tuota määrää saatu mahtumaan.
 11. Taulukon mukaan poika piti tulla, mutta neitipä sieltä tuli
 12. Tyttö syntyi tiistaina aamuyöllä ja torstaina päästiin kotiin, eli 3vrk. Mielestäni tuo oli oikein sopiva hetki kotiutua.
 13. ja minä olen myös samaa mieltä siinä, että tosiaan pitäisi painottaa sitä, että toimitaan niin kuin perhe parhaaksi asian kokee. Ei ole oikeita ja vääriä tapoja, tärkeintä on että kaikki ovat mahdollisimman tyytyväisiä. Enkä minä ole itse ottanut stressiä siitä, mikä tilanne on kuukauden saati vuoden päästä. Aika näyttää nukutaanko vielä yläasteellakin kaikki yhdessä
 14. Omina eväinä oli mukana kuivattuja luumuja ja pillimehuja. Loppujen lopuksi ei kyllä olis uponnut mikään ruoka. Hetki sairaalaan tultuamme sain mehukeittoa sairaalan puolesta, mutta sen jälkeen ei mennyt alas muuta kuin mehua.. Synnytyksen jälkeen jouduin vielä pieneen operaatioon, joten sain vasta sen jälkeen syödä ekan kerran. Silloin olikin jo hirveä nälkä! Luumut kyllä vielä maistuivat sitten samana iltana.