Kesänainen

Rekisteröitynyt
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Kesänainen

  • Rank
    Aloittelija
  1. Joo, ihan sama meininki täällä: pahoinvointi alkoi ja samalla kevätflunssa, joten juoksutauko on päällä. Mutta kyllä me vielä tästä ponnistetaan lenkkipoluille! Kunhan vaan olo vähän paranee...
  2. Kiitos vastauksista! Huojensivat mieltäni. Yritän nyt nauttia siitä että juoksu kulkee ja ruoka maittaa, ehkä se on väliaikaista vain...
  3. Tästäkin on varmasti jossain jo keskustelua, mutta en heti löytänyt, joten laitan kysymyksen: Onkohan ihan normaalia, että alkuraskauden oireeni (etominen, huimaus, rintojen arkuus) aaltoilevat edes takaisin. Joinain päivinä on kaikki oireet päällä, ja nyt taas ihan tavallinen olo eikä mitään oireilua. Raskaus on ihan alussa, 6+1 vasta, ja edellinen päättyi keskenmenoon; olen hieman epäluuloinen siksikin. Onko teillä muillakin tällaista on/off-vaihtelua? Onhan..?
  4. Kiva kuulla *maaria*, että hölkkänaisia löytyy täältäkin! Itse juuri harkitsen syksyiseen Midnight Runiin (Helsinki, 10 km) ilmoittautumista... En tiedä onko vähän uhkarohkeaa, kun ei yhtään tiedä missä kunnossa siinä vaiheessa olen; pystynkö lainkaan juoksemaan ja millainen maha on. Mutta tuo on sen verran viihteellinen tapahtuma, että sinne voisi varmaan mennä vaikka kävelemään masutuubi päällä, jos ei muuta. Onnellista ja onnekasta odotusta sinulle! Ja hyviä lenkkejä.
  5. Onpas näissä asioissa paljon vaihtelua ja hintahaitari kaiken kaikkiaan hurja... Outoa, jos tuo Kela-asia ei ole selkeä ja vakiintunut. Mulla todettiin 12/2010 normaalissa 12-viikkoisultrassa keskeytynyt keskenmeno, jota seurasi sitten kaksi kaavintaa. Nyt on uusi raskaus aluillaan ja haluaisin varhaisultraan. Rahaa vain ei ole turhan paljon, joten tuo Kelan korvaus on aika tärkeä juttu. Täytyy varmaan soitella ja kysellä. Ja pyytää vaikka kirjallisena se "tarjous", ettei lähtiessä hinta pompsahda.
  6. Hei täähän on ihan loistava foorumi, kiitos jo nyt kaikille kirjoittajille! Olen luullut että on edelleen se 150 sykeraja suosituksena, ja mietin juuri että onko pakko nyt lopetella juoksutreenit... Mutta ilmeisesti siihen ei ole syytä, jos vain oma olo pysyy hyvänä. Ihanaa! Takana siis yksi kesken mennyt raskaus (12/2010) ja nyt uusi alku. Ja liikuntaharrastuksena hölkkäily, kaksi puolimaratonia viime vuonna, toivottavasti monta vielä edessä.
  7. Se on varmasti enne - hyvä sellainen! Uskotaan siihen. :) Täälläkin keskeytynyt km ja sen jälkeiset 2 kaavintaa takana (ensimmäinen ei riittänyt), sitten yhdet menkat ja yritykseen. Ja nyt kaksi viivaa testissä. Pelottaa, mutta yritän vaan nauttia tästä. Ei aina voi vain pelätä, eikä se iloitseminen tuo mitään huonoa onnea.