Fifth

Aktiivijäsen
 • Content count

  929
 • Joined

 • Last visited

About Fifth

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. From the album 5.

 2. From the album 5.

 3. From the album 5.

 4. From the album 5.

 5. From the album 5.

 6. From the album 5.

 7. From the album 5.

 8. Kiva sekhmet kun löysit tänne. Kai sulla on kumminkin äitiyspolilla ultrat odotusaikana? Varmasti se on paikkakunta kohtaista kuinka seuranta toteutetaan. Mulla oli np-ultran jälkeen seuraava sisätautipolikäynti, ei ä.puolia, neljän viikon päästä. Siitä seuraava taas neljän viikon päästä ja silloin myös ä.polilla rakenneultra. Ton jälkeen neljän viikon välein aina kumpikin. Ja viikolta 34 eteenpäin kerran viikossa ultra ja toinen käynti viikossa käyrällä myös siellä äitiyspolilla. Sisätautilääkärillä käynnit koko ajan 4 viikon välein. Huh mikä selostus. Saakohan siitä mitään tolkkua?
 9. From the album 5.

 10. Atte ei kuulu suosikkeihini. Jotenkin tulee vanha karvanaamaukko mieleen. 5 1/2. Louna?
 11. Voi ***tana! Vs yli 13 ja kaksi kertaa laittanut lisäinsuliinia 3 yksikköä. Ja edelleen se 13.3! Ota tästä nyt taas selvää. Illalla se sitten tietty tippuu alas ja koko yö menee tankatessa. Se siitä tasaisesta vaiheesta. 24+3
 12. Joo se sensori ei kerrokaan sen hetken tilannetta, eli pitää aina mitata lisäksi. Mutta sillä saa aika hyvän kokonaiskuvan vuorokaudesta ja siitä mistä nousut johtuvat. Mä sensoroin noin kerran kuukaudessa viikon ajan odotusaikana. Ja sitten vielä jee! Mulla on ollut edeltävä viikko tasaista. Ei oikeastaan ollenkaan överikorkeita. Jeeee! Jospa se taas tästä.
 13. Vähän samanlaista tänne. Heittelee ja pomppii vs:t. Mutta näillä mennään ja parhaamme yritetään. Luuletko, että voisit saada sensorin joka mittaa sokereita ympäri vuorokauden? Se saattaa auttaa löytämään syyn nouseviin sokereihin.
 14. Anerina Oih! Teidän esikoisen kolmas nimi on niiiiin ihana.❤ Mun mummon toinen nimi, joka me (tyhmyyksissämme) väännettiin toiseen muotoon esikoiselle. Ihanaa lukea , että nimi on käytännössä tuossa muodossa jollakin nykypäivänäkin.
 15. Tuplat ja väärä nicki pois. Terveisin: tohelo