marine

Jäsen
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About marine

 • Rank
  Tavis

Recent Profile Visitors

1079 profile views
 1. Onko noissa yhtä kovalla äänet kuin tavallisissa leffoissa?
 2. Ihana nostalgia-ketju! Hei muistaakseni tuo jolly dolly-helistin poistettiin ä-pakkauksesta, koska se katsottiin vaaralliseksi. Siellähän on helistin sisällä. Luulisi, että lähinnä esim. koira-perheessä tuollainen voisi olla vaarallinen.
 3. Mä oon nähny lähiainoina jostain syystä paljon unia, joissa mies hylkää mut jostain syystä. Yksi yö me oltiin erottu, kun se oli kääntynyt homoksi. Vauva oli sytynyt ja meillä oli yhteishuoltajuus. Näin miehen ja poikaystävänsä vauvanvaunujen kanssa. Vaunuista kuului itkua. Suutuin näille homoille ja nappasin vauvan itselleni ja huusin vain perässä "Mun lasta te ette tolleen hoida!" Hetken päästä oltiinkin mun ja lapsen kotona. Lapsi oli jo varttunut taaperoksi ja imuroi lattiaa. Mieskin ilmestyi sinne. Muhun iski haikeus, halusin sen niin kovasti takaisin luokseni. Yritin vietellä miehen, jotta se rakastuisi taas muhun ja lopettaisi homo-jutut. Uni päättyi suudelmaan.
 4. Entäs mistäs löytyisi äitiysjumppavaatteita 46-48-koon mammalle?
 5. katya11, mun äidin kaikki neljä raskautta on olleet oireettomia -> ei mitään pahoinvointia ja ruoka on maistunut. Toivottavasti sullakin on kaikki hyvin. Itsellä taas tällä hetkellä tympii tämä jatkuva etominen ja väsymys. Koska se normaali olo koittaa? Eilen vannoin miehelle, etten koskaan enää valita krapulasta: sehän menee ohi päivässä, mutta tämä kestokrapula jatkuu ja jatkuu..
 6. Löytyykö jostain tyyliin Suomalaisesta kirjakaupasta kaikki mahdolliset vauvakirjat mitä on?
 7. Perusmaha. Mä muuten mietin jo ennen kuin tiesin edes olevani raskaana, että ostan Lidlistä ihan piruuttani niitä masutuubeja (2 kpl 4 eurolla) läskimahaani perusmahaani varten. No, ostin sitten kuitenkin vasta plussan jälkeen. Oli niissä vielä vähän vauva-mahallekin tilaa!
 8. Hei, täällä yksi ylipainoinen odottaja lisää. Mulla painoindeksi kieppuu tuolla 33:n tietämissä. Mulla oli vaikeuksia raskautua ja tietysti lääkärit toitottivat sitä "laihduta, laihduta"-mantraa. Vaan kuinkas sitten kävikään, olen lihavimmillani ja silti raskaana. Muakin vähän kammottaa toi maha-juttu. Ennen raskauta mulla on mennyt navan kohdalla sellainen vaakasuora "ura", joka erottaa läskimakkarat toisistaan. Nyt se ura on kadonnut ja jos annan mahan röhnöttää vapaasti, näyttää kuin olisin pidemmälläkin raskaana.
 9. Jänskää olla Victorian kanssa samaa aikaa raskaana, Vickan vähän edellä toki.
 10. Näitä oireita oli ennen plussaa, mutta en silti osannut arvata, että ne johtuu tällä kertaa raskaudesta: - väsymys (töitten jälkeen väsytti niin paljon, ettei jaksanut kotona oikein mitään) - alavatsatuntemukset (menkkakipumaisia kouristeluita ja muuta kipuilua) - hiusten rasvoittuminen (argh!) - tissi/nännikipu - vessassa ravaaminen (1. ja 2. hädällä )
 11. Nää on niin liikuttavia.
 12. Tein eilen elämäni ensimmäisen plussan. Tänään vielä varmistin digitestillä. Hämmentävä olo, tätä on odotettu niin kauan (3 vuotta).
 13. Niin totta tämä.
 14. Täältä tullaan! Meidän uusperheeseen kuuluu minä, mies ja miehen 3 v poika.