Taikakukka

Rekisteröitynyt
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Taikakukka

 1. Mulla on ollu tässä alussa nyt oireina: -lisääntyny pissaamisen tarve. (näillä helteillä kyllä olen juonutkin melkoisesti) -Myös nännit on todella arat. Eilenkin pyyhe hipaisi nännejä, ja voi jessus ku kävi kipeetä -Lisäksi musta tuntuu, että jaloissa (lue nilkoissa) on turvotusta. Voi titetysti johtua tästä kuumuudestakin. -Yhtenä aamuna oli todella etova olo, melkein tuli oksu. -Mahassa on tuntunut sillon tällöin nippailuja ja vihlontaa. -Väsyttää normaalia enemmän. -Lievää päänsärkyä ollut -Lämmönnousua. -Välillä on kylmä -Vessassa on pitänyt käydä useammin, siis isommalla asialla.... Yleensä olen kerran päivässä käynyt, nyt ainakin kahdesti... Ei mulla varmaan muuta sen kummempaa.
 2. Nyt harmittaa, kun ei tullut otettua kuvaa omasta ensimmäisestä testistä. Siinä oli aika hailakka viiva. Mies ei jotenki luottanut siihen, niin tein parin päivän päästä GB:n viikkonäytöllisen. Ja siihen tuli lukemaan "raskaana" Onnea plussanneille!
 3. Mulla on nyt tässä parina päivänä tuntunu siltä, että on kuumetta. Tai siis lämpöä. Mutta meidän kuumemitari on muuton jäljiltä teillä tiettymättömillä... Mä kyllä tunnen rupissa lämmön, kun se menee yli 37. sillon kuumottaa ihoa mutta muuten paleltaa. Ja kamala väsy. Toivon, että tämä on just sitä raskausoireita. Nyt pitäs viikkoja olla kasassa vasta 5+6... Monesta paikasta olen lukenut, että lämmönnousu voi olla merkki raskaudesta! Kiihtynyt aineenvaihdunta tietysti voi lämpöä nostaa?!...
 4. Mun olis kyllä melkein pakko värjätä, mutta hieman askarruttaa tää asia. Mulla on siis tosi tumma tukka luonnostaan, ja nyt siinä pari punaista raitaa, tai tosiaankaan ne ei enää ole punaisia vaan jotain kummaa oranssia/vaaleeta mössöä. rumaa! Haluaisin ne piiloon... Pelotaa se, että jos kevytvärillä värjää, niin jossain vaiheessa ne raidat tulee taas näkyviin... Voiko niin käydä?
 5. Mulla on alamassa tuntunu välillä kipua, ja joskus on tuntunut semmosia venyviä/teräviä kipuja, jos on venytellyt juuri vatsan seutua. Aamuisin on ollut ehkä aavistuksen etova olo, ei kuitenkaan mitenkään paha. Myös väsymystä tuntuu olevan enemmän, varsinkin jos enemmän puuhannut päivällä kuin normaalisti. Mulla on myös ollut näitä kylmyys kohtauksia, tuntuu että palelee ihan hulluna, vaikka nytki tuolla pihalla on 20 lämmintä.. niin ja yhtenä päivänä tässä tais kuumettakin olla, oli kyllä niin kuumeinen olo, vaan en löytänyt meidän kuumemittaria.... Ja viikothan mulla taitaa olla 5+6.
 6. Mä tein ekan haalean plussan 26.5. ja sitten 28.5 diginäyttösen. Ja plussa sieltäki tuli! Ihanaa <3 Viimeisten menkkojen mukaan LA 29.1.2012. Ja ensimmäinen neuvolakäynti juhannusviikolle... Ihanaa!! Ja paaaljon onnea muillekin plussanneille!
 7. Mä lopetin pillerit tammikuun lopulla. Ja neljännestä pillerittömästä kierrosta nappas. <3 Ja pillerit oli käytossä 3 vuotta.
 8. kp 32/27-29. Ja ensimmäisen kerran testasin tuolloin