Amalthea

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Amalthea

  • Rank
    Aloittelija
  1. Mun mies ei Suomessa tykännyt olla. Vaikka moni asia onkin paremmin kuin mitä monessa muussa EU-maassa, niin silti koti-ikävä oli kova. Kuitenkin, esimerkiksi loistava koulujärjestelmä ja opetuksen laatu painavat sen verran, että ehkä jossain vaiheessa muutto Suomeen saattaa olla mahdollinen.
  2. Meidän pikkuisen junamatka meni ottaessa hyvät päikkärit kantokopassa. Kyseessä toki oli vain 3 tunnin matka, joten syötöt meni just ennen ja jälkeen matkan (söi tissiä vielä tuolloin).
  3. Minulle 2-3 on maksimi, riippuu kummilasten ikäeroista. Haluan olla vahvasti läsnä kummilapsien elämässä.
  4. Melko vähällä selvisin. Arpia ei tullut eikä kilojakaan kamalasti. Pieni pömppis on jäljellä, joka kyllä lähtis jumppaamalla. Mutta rinnat meni pilalle. Kauniin kiinteälle muodolle sai heittää hyvästit kun kuppikoko kasvoi 4 kokoa.
  5. Hassua, että voivat muuttua noin joka raskauden jälkeen. Itsellä oli ennen sekä menkka- että ovulaatiokivut sitä luokkaa, että vaikutti jo normaaliin elämään. Nyt on sitten molemmat kateissa. Toivottavasti eivät takaisin löytäiskään mahdollisen kakkosen jälkeen.
  6. Meillä ekat hampaat (keskelle alas) tuli ihan pienen kitinän kanssa, jota ei kestänyt kuin pari päivää. Kulmahampaat onkin sitten ihan eri juttu...
  7. 5 kk:n ikäisenä alkoi nukkumaan 11-12 tuntisia yöunia heräämättä.
  8. Eikös niissä liukkareissa lue vaikuttaako tuote raskautumiseen? En nyt millään saa päähäni minkä merkkistä meillä oli, mutta ihan marketista ostettua, sininen pumppupullo ja siinä luki ettei siitä ole haittaa raskautumiselle.
  9. Kuinka monella ovulaatiokivut ja "oireet" ovat muuttuneet täysin ensimmäisen raskauden jälkeen? Itselläni oli ennen ihan selkeät oireet (jomottelut, pinkeät rinnat, limat jne), mutta nyt ei mitään.