Lumpeenkukka

Jäsen
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Lumpeenkukka

  • Rank
    Aloittelija

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. American Idol judge Jennifer Lopez was seen landing in London on a private jet with her 3-year-old twins Max and Emme on Thursday (June 9).
  2. Josh Kelley (married to Katherine Heigl,) & 2-year-old daughter Naleigh
  3. Beaming with pride! New dad Carey Hart enjoyed a stroll on the beach in Malibu, Calif. while wearing his 8-day-old baby girl, Willow Sage, on Friday (June 10). Grammy Award-winning mama Pink napped this one out.
  4. Victoria Beckham viimeisillään raskaana: "Äitiysloma, mikä se on?" Victoria Beckham edusti UK Glamour Awards -gaalassa kahdeksannella kuulla raskaana. Victoria Beckham saa tyttövauvan heinäkuun alussa. (SPLASH/AOP)Kolmen lapsen äiti pokkasi gaalassa Vuoden asustesuunnittelijan ja Vuoden Glamour -naisen palkinnot. - Äitiysloma, mikä se on? Victoria vitsaili. - Olen työskennellyt niin kovasti, joten olen valmistautunut seuraavaan sesonkiin. Muotivaikuttaja kertoi Britannian Glamour-lehdelle olevansa niin innoissaan tulevasta sesongista, ettei hänellä ole aikaa lomailla. - Työssäkäyvänä äitinä oleminen on rankkaa - se on kuin lasipallojen kanssa jongleeraamista. - Mieheni ja lapseni tulevat aina olemaan ykkösprioriteettini. Mutta minulle ura ei ole työtä, se on intohimoni, muotisuunnittelija sanoo. Victoria synnyttää tyttövauvan 4. heinäkuuta Los Angelesissa keisarileikkauksella. IL
  5. Miehen suvussa tällä hetkellä viimeiset 4 ovat olleet poikia, joten olisi mukava saada tyttö!
  6. Iltaisin äiti luki tätä runoa, jonka oli oppinut aapisestaan: Hiirulaisen hieno maja, oli vanha kenkäraja. Siellä hiirulainen eli, lapsiansa paimenteli. Illan tullen antoi maitoa ja pullaa lauloi tuutilullaa.
  7. Ajattelin nuorempana, että haluan ehdottomasti kolme lasta. Veljeni kolmilapsista perhettä seurattuani, olen alkanut pohtia kahdenkin olevan sopiva. Puolisen vuotta yritystä takana ja toivoisin saavani ainakin yhden