Miimis

Aktiivijäsen
  • Content count

    987
  • Joined

  • Last visited

About Miimis

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mulla myös todella hyvä kokemus parin viikon takaisesta synnytyksestä ja hoidosta. Aivan ihanaa henkilökuntaa oli sekä SVOlla, synnytyssalissa ja potilashotellissa. Synnytyksessä oli mukana myös harjoittelija joka ilmeisesti oli jo kuitenkin jonkun aikaa ollut kuvioissa, oli sen verran osaava. Kaikki meni todella hienosti ja seurannan jälkeen siirryttiin potilashotelliin. Potilashotellissa sai todella hyvin apua kaikkeen. Ero osastoon on se että apu pitää itse pyytää/ hakea. Hoitajat eivät käy huoneessa automaatisesti. Imetykseen sain myös odella hyvin apua ja tukea. Hotelli oli kyllä hieno kokemus. Kuten Emelina tuossa yllä sanoi; oma rauha ja ihana huone sekä loistava ruoka. Mun Tays kokemus oli luokkaa 9-10!
  2. Sohveliini, mä ainakin olen käyttänyt ihan kosteusvoidetta dopplerin kanssa. En raaskinut ostaa kalliita geelejä ja toimi aivan normaalisti kosteusvoiteellakin.
  3. Minkä ikäisille tuo Golden fun park on tarkoitettu? Onko 1,5 vuotiasta järkeä viedä sinne? Tässä myöskin suunnittelen tekemistä matkallemme.
  4. Kiitos vastauksista! Kaippa me sitten otetaan 2x normi matkalaukku ja reput selkään. En tosiaan ajatellut tuota että se iso matkis voi olla melko hankala kuljettaa kun on rattaat, käsimatkatavarat ja lapsi... Finnairilla Kreikkaan suuntaamme. Vähän jo jännittää, lähinnä lentomatka. Kantoreppua ei varmaankaan oteta. Tyttö on viimeksi siinä ollut ehkä joku puoli vutta sitten. Tuskin siis viihtyy, joten turha paino pois.
  5. Olen ymmärtänyt, että ainakin Finnairilla saa lapselle (1,5v) ottaa matkaan oman matkalaukun. Miten jos halutaan ottaa ns. yhteislaukku eli isompi matkalaukku. Kuinka paljon sellainen saa painaa? Saako siihen siis lastata kahden hengen laukkupainot vai onko siinä jokin oma rajoituksensa? Tässä mietin kun kolmihenkisenä perheenä olemme lähdössä matkaan, ettei tarvitsisi kantaa niin montaa laukkua. Kuitenkin tulee matkalaukkujen lisäksi käsimatkatavarat, rattaat ja lapsi.
  6. Saako Finnairilla Helsinki-Vantaalta pussin johon vaunut/rattaat voi laittaa? Vai maksaako erikseen? Mietin että voidaanko siis lähteä matkaan ilman pussia vaunuille vai pitääkö ottaa kotoa mukaan joku...
  7. Niin siis MaijuLI oli tuo nimi..
  8. Siis tuossa Vanessa ja pikkuväki ohjelmassa oli nainen nimeltä Maijuli (jos en väärin nähnyt). Niin ja kastetuista jokin aika sitten bongattu toisena nimenä Hiski. On melko outo mun makuuni...
  9. Mä olen ihmetellyt, että miksi ihmeessä vanhemmat laittaa lapsellen bodyn sukkisten päälle. Mielipiteitä on näköjään paljon. Minä laitan aina sukkikset päälle, ja niin myös mies tekee. Enkä ole edes kovin monilla nähnyt niin, että body on päällä. Koen sen tavan jotenkin oudoksi ja hankalaksi. Helpompi napata sukkikset päältä pois ja myös kurkata vaippaan, kun ei tarvi koko pakettia purkaa.
  10. Höh, mä missaan aina kaikki.
  11. Jossain kerran kuulin kun äiti sanoi tyttärelleen Tuutikki. Ensinnäkin olen luullut Tuutikkia pojaksi ja toiseksi, mun mielestä vähän outo nimi ihmislapselle...
  12. Meitä "uhkailtiin" pienenä, että jos ei ole kiltisti niin noita tulee kärryn kanssa keräämään tuhmat lapset. Ja meillehän myös näytettiin "mökki jossa noita asuu" (joku vanha perunakellari tms. ). Ei meitä kukaan kuitenkaan hakenut. Mutta samoja juttuja meillekin on kerrottu, mitä täällä jo mainittu esim. hammaspeikko tulee jos ei pese hampaita.
  13. En oikein tiedä, kun hedelmöitys on tapahtunut joskus touko-kesäkuun vaihteessa. Toukokuu näytti tyttöä ja kesäkuu poikaa. Tyttö tuli.
  14. Tyttö syntyi perjantaina ja maanantaina päästiin kotiin. Olisivat pitäneet vielä neljännen päivän, mutta en halunnut jäädä (kukapa haluaisi? ).
  15. Muutaman kuukauden on mulla lähtenyt jo ihan älytön määrä hiuksia. Saisi pikkuhiljaa loppua tämä karvanlähtö. Ärsyttävää kun niitä on joka paikka täynnä.