ketunmarja

Jäsen
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ketunmarja

 1. Postikulut lisätään hintoihin. H&M lilat sydämet body 56 cm, hyväkuntoinen. h. 2,50e Tutta siili velourpotkarit 56 cm, hyväkuntoiset h. 6e H&M rusettipaita 56 cm, hyväkuntoinen h. 2,50e Minymo farkut 56 cm, hyväkuntoiset h. 4e Ciraf haalari 56 cm, vähän pesunukkahaituvaa h. 3e
 2. Lindex tummansininen body 62 cm, hyväkuntoinen h. 2,50e Ciraf ohuet kalakuvioiset housut 62 cm, hyväkuntoiset h. 2,50e Lindex valkoinen kietaisubody 62 cm, hyväkuntoinen h. 2,50e H&M velourpuolipotkarit 62 cm, hyväkuntoiset h. 2,50e H&M ruskeat lappuhaalarit 62 cm, ohut vuori, hyväkuntoiset h. 4e Name it neuletakki 62 cm, pientä pesuhaituvaa h. 4e H&M keltaiset samettihousut, ohut vuori h. 3,50e Name it tumppuhihabody 62 cm, pientä pesuhaituvaa ja neppareista vähän maalia irronnut h. 2,50e H&M tummanruskeat samettihousut 62 cm, hyväkuntoiset h. 3e H&M mini velourhousut, molemmat kokoa 62 cm, resoreissa pesunukkaa h. 2,50e/kpl
 3. Näin minäkin olen aina ajatellut. Eli minusta marrasvauva tuo valoa syksyyn
 4. Laitoin äänen vauva-lehdelle, vaikka minulle on kyllä tullut myös kaksplus. Molemmista olen tykännyt, mutta Vauva on tullut kauemmin, niin ehkä se sitten on se himpun verran parempi.
 5. Tämä pitää näyttää miehellekin :)
 6. Höh, en ole edes hoksannut käydä katsomassa, kun ei siellä ole aikoihin ollut vauvanvaatteita. Pakko käydä kyllä kurkkaamassa Ihania vaatteita olette kyllä löytäneet taas. Lindexilla oli pirteä kesämallisto, kun viikolla kävin vilkaisemassa.
 7. Joo, olen huomannut saman. Minä kuorsaan aina, kun olen äärettömän väsynyt ja se alkaa heti kun pään tyynyyn painaa.
 8. Täällä vaatteiden lisäksi paljon muutakin: http://www.vaippatalo.fi/cat/index.php?gclid=CLyfrK6Pj68CFfAtmAodNw1ixA
 9. Mistä löysit tämän vanhan äitiyspakkauskuvan? Löytyisikö näitä vanhoja jostain lisää??
 10. Kiva idea Ja voittanut laatikko oli mieluinen. Hauskaa olisi, jos nuo kaikki laatikot olisi valittavissa, sen kuin vain kävisi klikkaamassa itselle sen mieluisen, sitten sisältöäkin olisi kolmea vaihtoehtoa, neutraali, poika ja tyttö Tai vielä villimpää, jokaista vaatetta pari-kolme vaihtoehtoista väriä, joista sitten kasaisi sen itselle mieluisimman paketin )
 11. Meillä on myös lumikola ollut kovassa käytössä, ja ihan pienet sillä jo tykkää lykkiä ja käyttöikää sillä on pitkälti. Suosittelen!
 12. Samaa mieltä, täällä tykkään poiketa, ja juuri tuota PO.P liikettä sinne vielä kaipaisin Kampissa käyn muutaman kerran vuodessa, ja joskus myös Vantaan Jumbossa tulee poikettua. Ja Lahdessa, Triossa käyn kerta vuoteen.
 13. Näinhän se on
 14. PO.Pista kävin maanantaina hakemassa yhden kuoritakin esikoiselle ensi kevääksi, oli -30% päivät noissa kuorivaatteissa. Samalla ostin sitten kasan pipoja ja lakkeja, ihan normi hinnalla.. samalla kaupunkireissulla tuli ostettua rukkasia, sormikkaita, syksyyn/talveen, ja taisi muutama paitakin tarttua mukaan, itsellekin
 15. Hurjimmat vuodet oli välillä 15-17v., mutta melko helppo nuori minä silti olin, vanhemmat pääsivät helpolla
 16. http://www.jojomamanbebe.co.uk/
 17. Ihana tuo Kainon haalari! Piti oikein googlettaa, että mistä näitä saa http://www.kaino.fi/
 18. Minkä hintaiset tämmöset on? En ole tämmöisiä vielä nähnytkään, mutta voisivat olla näppärät pienelle
 19. Meillä on monia suosikkeja, sisävaatteista meiltä löytyy eniten Lindex, H&M, KappAhl, Tutta, Benetton, PO.P, Name it, satunnaisesti myös Next, Zara ja Esprit.
 20. Paljonkos nämä maksavat, onko kukaan ostanut, ei varmaan mikään kovin kallis? Minulla oli lapsena vastaava ja tykkäsin kovasti. Vaikka tässä on sitä kurjaa pikkusälää, mikä kilisee kivasti imuriin tai minkä päälle pimeässä rämpiessä taatusti astuu.. Jos silti
 21. Oi, tuolla Oppien linkissä onkin kivoja mattoja! Meiltä löytyy tuo Anttilan matto, ihan mieluinen sekin on ollut ja parin vuoden käytön jälkeen oikein hyvässä kunnossakin, ei ole mennyt miksikään.
 22. Meillä on käytetty haalareita, terällisiä tai terättömiä ja unipusseja. Ihan vastasyntyneestä on vaihdettu yövaatteet päälle.