Jellyfish

Jäsen
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Jellyfish

  • Rank
    Tavis

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  1. Mulla on Maltofer-tippoja, niitä sekoitetaan nesteeseen joten ei ne millekään oikein maistu jos sekoittaa vaikka appelsiinimehuun tai muuhun voimakkaan makuiseen mehuun. Kermaesanssia siinä kai on, eli jos veteen sekoittaa niin maistuu etäisesti joku kermatoffee tms..? Mun annos on nyt 20 tippaa eli 50 mg rautaa päivittäin. Keskiviikkona tiiän vasta, onko tuo tehonnut. Mun hemoglobiini oli laskenut 130->117 ja hoitaja suositteli 50 mg päivittäin joko nestemäisenä tai tablettina. Se olis ehkä käskenyt mua ottaa enemmänkin, mutta päädyttiin tuohon koska mulla menee raudasta maha "vähän" sekaisin... Hihi, tuosta sahanpurumehusta tuli mieleen, että joskus kun innostuin aamusmoothien juomisesta, niin laitoin sekaan nokkosrouhetta. Ei sitä rouhetta edes huomannut siinä. Varmaan vielä paremmin olis mennyt sinne sekaan, jos olisin liottanut rouhetta yön yli.
  2. Mulla tuli mieleen erikoinen juttu, joka tuli pahoinvoinnin yhteydessä kerran. Poikaystäväni söi ruisleivän ja lähti pois huoneesta, ja minä haistoin sen ruisleivän varmaan vielä puoli tuntia sen jälkeen. o_O Siis vähän liiankin kehittynyt hajuaisti, sanoisinko!
  3. Asutaan keskustan lähellä kaksiossa (4. krs, ei hissiä). Sitten kun meille tulee pikku kaveri, niin pitää varmaan jossain vaiheessa vaihtaa vähän isompaan. Mutta siihen ei oo mikään kiire minun mielestä, ihan hyvin me tänne mahdutaan. Vähän kauhistuttaa lainankin ottaminen kun en oo ikinä sellasta ottanut.
  4. Jospa minäkin uskaltaudun esittelemään! Rv 11+5 nt-ultrassa. Siinä se pötkylä näyttäis naureskelevan meille, valkoiset leukaluut on auki. Viisi sormea näkyy tuossa masun päällä. Ai niin, tästä onkin aikaa. Reilun kahden viikon päästä on jo toinen ultraääni, jännää!
  5. Mun on jo pitkään tehnyt mieli sellaista kokiksen makuista mehujäätä. Laitoin kokispullonkin pakastimeen, mut ei se oo sama asia. Hahha! Virkistää kyllä mukavasti... Muuten ei kyllä tee mieli mitään sokerilimuja.
  6. Ensin olin alussa yhden viikon pois pahoinvoinnin takia, sitten viikon töissä.. sitten taas pari viikkoa pois. Nuo kaksi viikkoa oli ärhäköiden virtsatientulehdusten ja pahoinvoinnin takia, mulla oli nimittäin molempia. Saattaa olla että oksentelu johtui osin antibiooteistakin. Pahoinvointi hellitti kun saatiin tulehduskin kuriin. Viikkoja oli tuolloin n. 8-10. Nyt 17 rv. En taida laittaa gallupiin vielä mitään, voi hyvinkin olla että joutuu loppuaikana pyytämään lisää saikkua. Selkä tykkää kiukutella.
  7. Nyt on rv 16+5 ja olen mielestäni tuntenut muutaman kerran liikkeitä viime viikonlopun aikana ja tänään. Ne eivät tunnu miltään oman mahan möyrinnöiltä, siksi olen aika varma. Tuolla ihan alavatsassa vasemmalla puolella tuntuu sellainen tönäys, aina suunnilleen samassa kohtaa. Ehkä se tuntuu myös vähän niinkuin sellaiselta "kuplalta" joka poksahtaa siellä. Olen liikkeitä kyllä niin innoissani odotellut, että en ihmettele vaikka kuvittelisin koko jutun
  8. Pahimman huonovointisuuden aikaan söin sushia, koska en paljoa muuta saanut alas. Se oli tutusta sushipaikasta, jossa on tuoretta ja laadukasta kalaa. Ei mikä tahansa buffet Mielestäni tuollainen on ihan ok, mutta en säännöllisesti menis syömään raakaa kalaa, jonka tuoreudesta ei voi olla 100% varma. (etenkään mitään "tyhjiöpakattuja" sellaisia) Oikeastaan täysin kiellän itseltäni vain alkoholin, huumeen ja tupakan. Ne on ihan selviä myrkkyjä. Enkä laske kotisimaa alkoholiksi Muita vältettäviä ruoka-aineita välttelen, joitakin enemmän kuin toisia. Tykkään herkuttelusta ja ruuanlaitosta, tuntuu että ne on jotenkin kauhean iso osa elämää enkä osaa nauttia yhtään niin paljon kuin ennen raskautta. Ei ihme että paino on laskenut. Tosin nyt ollaan menossa rv 14 ja sain tänään itsetehtyä bataattikeittoa mahaan. Hyvään suuntaan mennään!
  9. En ole ihan vielä äiti, mutta mulla ikää 23. Sain vakituisen työsopparin sopivasti pari viikkoa ennen kuin tuli plussa testistä, hih. En minä sitä nyt ihan niinkään suunnitellut, mutta niin vain kävi. Teen samalla hommia taiteilijana. Poikaystäväni on freelancerina muutamalle eri työnantajalle ja ikää onkin mua kymmenisen vuotta enemmän. Eli 34 kun lapsi syntyy.
  10. Meillä on Sheikki. Lapsen isä päätti jo pienenä että jos tulee poika, niin sen nimeks tulee Sheikki. No saa nyt ainakin työnimenä olla.
  11. Olin ostanut kahden testin paketin, mutta ekalla tuli niin selvä pystyviiva ettei toista tarvinnu edes kokeilla. Kp 31/26. Mullakin oli ollut menkkakipuja tuon vajaan viikon ajan, mutta ei vuotoa, niin vahvat epäilyt heräs. Tuosta on jo yli pari kuukautta