emily

Aktiivijäsen
  • Content count

    297
  • Joined

  • Last visited

About emily

  • Rank
    Aktiivi
  1. Mä tilasin H&M:ltä kevyesti topatun takin, jolla ajattelin pärjätä talvella välikerrosten kanssa.
  2. Meillä matkaa synnärille noin 700m ja kävellen menin käynnistykseen 42+1 viikoilla
  3. Nyt toisessa raskaudessa siirryin äitiyshousuihin 10. viikolla.
  4. Pomp de Luxilla alkaa huomenna -50% ale http://www.pompdelux.com/
  5. Taitaa olla melkoisesti eroja eri merkkien välillä, joten mä ainakin ostan kengät ihan sisämitan mukaan jättäen riittävän kasvuvaran vauvan jalan pituuden lisäksi.
  6. ^Matalakauluksisia löytyy myös ainakin Mini a Ture, Racoon (ex Cupcake)
  7. Mäkin tulin kehumaan PoPin jarrusukkia. Ne vaan ovat tosi hyviä ja jarrut pitävät hyvin. Jarruttomista meillä on käytössä PoPin, Pomp de Luxin ja KappAhlin sukkia, eikä mulla ole niistä mistään valittamista.
  8. ^Mulla ainakin muutama viikko sitten tuli 3 arkipäivässä tilaamisesta.
  9. ^Mun mielestä syksyllä ja keväällä hupullinen on kätevä niillä ilmoilla, kun käytetään sitä pelkkää villahaalaria, mutta sitten, kun villahaalari menee haalarin alle, suosin kyllä huputonta. Toki jos käyttää kaukalopussia tms toppahaalarin sijasta, sinnehän hupullinenkin sujahtaa helposti
  10. Paketti tuli kotiovelle 6½ vrk tilauksen tekemisestä.
  11. Me päädyttiin nyt sit tilaamaan newkids-online.de -nettikaupasta Cybex Sirona, postikuluineen n. 460 euroa. Tilattiin torstai-iltana ja perjantai-iltana tuli mailiin DHL:n seurantakoodi. Pakettia odotellessa. (Tulen tänne vielä kuittaamaan, kun tilaus saapuu!)
  12. Mä olen tehnyt sellaisen alustan itse, että toinen puoli PUL-kangasta ja toinen fleeceä. Nyt jos tekisin, niin käyttäisin coolmaxia fleecen sijaan meidän kuumakallelle. Ja yhdeltä laitaa olen jättänyt tuon "auki", niin saa froteepyyhkeen laitettua sisään (ja kun se ei ole kiinni tuossa, niin tuo alusta kuivuu nopeammin pesun jälkeen). Mutta tuo on lähinnä kotona ilmakylpyilyalustana. Reissualustaksi mäkin laittaisin PUL+PUL ja jotain pehmikettä väliin.
  13. ^Ok, kiitos vinkistä
  14. Emilia, mekin ihastuttiin Cybex Sironaan, kun käytiin eilen testailemassa liikkeessä. Päädyittekö tilaamaan jostain? Jos joo, niin olettekö tykänneet? Itsekin katselin noita Saksan hintoja vs Suomen... Tuota Sironaa ei vaan näytä ihan joka verkkokaupasta löytyvän.
  15. Onko kellään kokemuksia tällaisesta saksalaisesta nettikaupasta? www.zwergpertenshop.de/ Tai mistä onko joku tilannut Cybex Sironaa jostain muualta?