rokkimakkara

Aktiivijäsen
  • Content count

    128
  • Joined

  • Last visited

About rokkimakkara

  • Rank
    Aktiivi
  1. Minulle hyvä ystäväni vastasi kertoessani hoidoista (on tiennyt meidän yrityksestä jo aiemminkin, en tosin tiedä onko ajatellut mitään kun sitä on jatkunut jo pari vuotta tuloksetta) että "oletko ajatellut että koska haluatte sitä niiin paljon, niin ehkä sen takia ette ole saanutkaan sitä.." Just. Lähipiirin mukaan kyllä tuntuu että vahinkoraskaudet ovat paaljon yleisempiä kuin toivomalla toivotut. Pidin kyllä pienen saarnan siitä mitää ei saa sanoa lapsettomuudesta kärsiville..
  2. Eilen kaupassa kuultu Lumikki. Ei uusi nimi mutten ole aijemmin törmännyt. Miehen kanssa katottiin toisiamme että voiko se olla oikea nimi kun äiti huusi lastaan.. Ei siis ollenkaan meidän mieleen.
  3. Me ollaan julkisella puolella hoidoissa ja mun bmi keikkuu siinä 30 päällä, eikä oo koskaan edes mainittu että pitäis saada painoa ensin alemmas.
  4. Pulmu ei kuulosta minusta nimeltä. Annan 4. Vilho?
  5. Selma on itseasiassa ihan kiva nimi, itse vain käytän monesti puhekielessä sanaa 'selma' tarkoittamaan sanaa 'selvä'. Joten 7. Iita?
  6. Mulle tehtiin viime viikolla aukiolotutkimus. Olin ottanu 1g panadolin ja 600mg buranan ennen tutkimusta, mutta silti sattui jonkin verran. Se katetrisysteemi jouduttiin tosin laittamaan kahdesti kun ensimmäinen oli luiskahtanut osittain pois kun toista munista piti sen verran kauan ultralla hakea, ja se siinä oli pahin kohta. Molemmat johtimet olivat kuitenkin auki, se oli helpottava tieto. Tutkimuspäivä ja sitä seuraava päivä oli vahvat menkkakivut alamahassa ja järkyttävä turvotus päällä. Tosin sitä nestettäkin jouduttiin truutaileen ihan reilusti.
  7. Tero on toisaalta kiva nimi, mutta itselläni nimestä tulee mieleen vain lapsuudestani pieni pullea hörökorvainen poika jota kiusattiin kovin koulussa. Annan 7½. Ulriikka?
  8. Mianna ei nappaa kyllä sitten yhtään, annan 4. Unna?
  9. Juu se ei häävin tuntoista ollut kun lääkäri varmaan vartin käänteli ja paineli kun etsi sitä.. Täytyy toivoa että huomenna löytyisi helpommin.
  10. Esitän tyhmän kysymykseni tänne; Onko kenelläkään ollut munasarjat niin piilossa että lääkärillä olisi ollut vaikea ultrata niitä? Ensimmäisen kerran gyne etsi toista munasarjaa pitkään ennen kuin löysi sen, ja seuraavalla kerralla toinen lääkäri ei yrityksestä huolimatta löytänyt koko munasarjaa. Ylipainoakaan ei niin paljoa ole että sen pitäisi suuresti haitata näkyvyyttä.
  11. Janni on ihan ok. Annan 7. Harri?
  12. Pessi on ihana. Voisin antaa omalle lapselle. Annan 9. Irina?
  13. Nessi on aika kiva, kuulostaa mukavan sukupuolineutraalilta nimeltä. Saa 8 1/2. Ilona?
  14. Paula on ihan perusnimi. 6. Saimi?
  15. Vennistä tykkään kyllä, saa 8½ pistettä. Fanni?