Anastacia

Aktiivijäsen
 • Content count

  2972
 • Joined

 • Last visited

About Anastacia

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi

Recent Profile Visitors

1617 profile views
 1. Plussa on. Mulla tuli selvä nega n.dpo14 ja haalea plussa n.dpo16.
 2. Hyvin on tummunut eikä kovin paljoa vaaleammalta näytä. Riippuu aina testistäkin (laadusta ja vahvuudesta) kuinka vahvoja viivoja siihen saa.
 3. En ole koskaan saanut 3+ vaikka jokaisessa kolmessa raskaudessa olen testannut niillä viikoilla, kun se olisi pitänyt tulla (suurin viikko oli 5+4).
 4. @Hatchling Minä olen myöhäinen plussaaja vaikka luteaalivaihe onkin n.12pv. Tästä raskaudesta sain negan vielä dpo14 ja plussan dpo16 ja edellisistä plussan dpo15 (dpo:t ei tarkkoja, kun en testannut ovista).
 5. Kierukan kanssa mulla on kyllä yksi ongelma mitä en tuossa viime viestissä muistanut mainita. Tykkään käyttää kuukuppia ja jos olen oikein ymmärtänyt, ei sitä voi kierukan kanssa käyttää.
 6. Me ollaan oltu ilman ehkäisyä 8,5 vuotta. Oon paljon miettinyt, että mitä tehdään tämän raskauden jälkeen. Vuosia ilman hormoneja on tehnyt sen etten niitä nyt haluaisi, mutta mitäs jos ilman hormoneja iskee taas se älytön vauvakuume, vaikka lapsiluku meidän mielestä olisi tässä? Muutama kaveri on hehkuttanut hormonikierukkaa, kuinka hyvin se toimii ja vuodot vähentyy. En tiedä saako täällä kuparikierukkaa ja miten se sitten toimisi. Epäilyttää kyllä vierasesine kohdussa. Olen miehelle jo välillä vinkkaillut vasektomiasta, että alkaisi jo nyt miettimään voisiko hän sen tehdä. Se ei kyllä poista sitä, että mitä jos se vauvakuume iskee itselle
 7. No nyt näkyy selvät viivat
 8. @SuzieL minkä vahvuisia nuo testit on? Esikoisesta tein tuon plussatestin, mutta (olikohan davidin) liuska antoi sitä ennen hyvin hyvin hennon viivan, niin oli pakko samaan näytteeseen dipata toinen testi.
 9. Kyllä minä molemmissa näen viivan. Sinuna kipasisin kauppaan/apteekkiin ja testaisin vielä tänään. Jos nega, niin heti aamusta soittoa lekuriin.
 10. Ehkä viivanpaikka, väristä en ole varma.
 11. Minäkin näen ainoastaan vihreässä testissä toisen viivan. Yritä olla hätäilemättä, mulla näkyi toinen viiva vasta tyyliin dpo16 kun dpo14 testi oli nega. Tosin mulla on plussat aina näkynyt testeissä myöhään ja vasta silloin kun menkat olleet myöhässä.
 12. Tuossa vikassa minäkin näen jotain. Mitä testimerkkejä olet nyt käyttänyt?
 13. Minä en valitettavasti näe mitään, mutta odota pari päivää ja testaa uudestaan, eikös se hcg tuplaannu parin päivän välein.
 14. Minäkin olen viivanpaikan näkevinäni. Jään odottamaan uusinta testiä Kunpa tulisi plussa
 15. @Ewwwie näen ehkä viivanpaikan, mutta eilisessä oli selvempi. Älä suotta vielä luovuta, minäkin sain ensin negan ja parin päivän päästä plussan. Ja minun dpot oli isommat (en tosin ole niistä varma, kun en ovista testannut).