Anastacia

Aktiivijäsen
 • Content count

  2863
 • Joined

 • Last visited

About Anastacia

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi

Recent Profile Visitors

1478 profile views
 1. Asutaan omakotitalossa vuokralla, meillä on kolmio jossa on 74 neliötä (3h+k). Tässä talossa on kaksi muutakin asuntoa, eli jaetaan piha, pesutupa sekä sauna muiden asukkaiden kanssa. Tämä on lapsuuteni talo, tosin silloin asuttiin eri asunnossa ja isäni omistaa nyt tämän talon. Nyt vuosien jälkeen on alkanut tuntumaan, että olisi aika päästää irti tästä talosta ja muuttaa pois, ollaan asuttu tässä 7 vuotta.
 2. Ensimmäiset kuukaudet jaksoin, ehkä sinne tuli kirjattua kaikki tärkeimmät. Säästän neuvolakortin sinne kirjan väliin, niin saa siitä tyttö joskus katsoa kuinka on kasvanut.
 3. Kyllä siinä jotain näkyy, mutta onko haamu vai viivanpaikka?
 4. Kiitos vastauksista! Teen annosnoston huomisesta alkaen. Neuvolaan soitin tänään ja se sanoi ihan samaa.
 5. Esikoisen ja kakkosen ikäeroksi piti tulla n. 2v8kk, mutta emme saaneetkaan elävää pikkuveljeä. Nyt jos kaikki menee hyvin, pitäisi lapsille tulla ikäeroa 5v6kk.Toivoin pienempää, alle 3v ikäeroa, mutta elämä päätti toisin.
 6. Olin vielä hetken 29v kun esikoinen syntyi. Olisin halunnut lapsen jo aiemmin, mutta elämä päätti toisin. Toisesta olin 32v ja kolmannesta (jos kaikki menee hyvin) 35v.
 7. Esikoisen ja kakkosen ikäeroksi piti tulla n. 2v8kk, mutta emme saaneetkaan elävää pikkuveljeä. Nyt jos kaikki menee hyvin, pitäisi lapsille tulla ikäeroa 5v6kk. Toivoin pienempää, alle 3v ikäeroa, mutta elämä päätti toisin.
 8. Ensimmäiseen meni 2v 9kk, toisesta plussasin esikoisen täyttäessä 2v (yritystä oli ehkä n.9kk). Kolmannessa meni 2v 4kk.
 9. En jaksanut ketjua nyt selata.. Missä vaiheessa olette nostaneet lääkitysta? Kävittekö ensin kontrolliverikokeissa vai heti plussattua? Minä taisin viimeksi heti plussan jälkeen nostaa, mutta nyt en ole nostanut. Toisaalta mulla on nyt ollut jo pitempään parempi vointi, kuin viimeksi oli (siis aikana ennen raskautta ja alkuraskaudessa).
 10. En ole ottanut raskaana. Viimeksi suojasin lapsen niin, että syntymän jälkeen otin itse ja hän sai äidinmaidon kautta vasta-aineet. Itse opiskelen lähihoitajaksi ja viime vuonna oli pakko ottaa rokotteet, jos halusi lähteä harjoitteluihin. Tänä vuonna ei vielä ole pakotettu piikille, tosin osaamisalani ei välttämättä sitä edellytä. Itse en luota noihin influenssarokotteisiin, viime vuonnakin sen teho oli mitätön ja monet ihmiset sairastuivat siitä huolimatta influenssaan ja saivat rokotehaittoja turhaan. Minusta tuntuu aika kamalalta ajatus, että pitäisi joka vuosi pistää itseeni jokin toimimaton rokote. Vuosien käytön vaikutuksista ei ole vielä mitään tieteellistä näyttöä. Tämän vuoden rokote taisi vielä olla kokeiluasteella oleva ja rokotehaittojen kirjaaminen on tehty erittäin hankalaksi, joten jos koulu ei pakota niin en välttämättä sitä ota. Muoks. En siis ole mitenkään rokotevastainen, mutta uudet rokotteet ja influenssarokotteet eivät herätä luottamusta, kiitos sikainfluenssapiikin sekä hpv-rokotteen haittavaikutusten. Kukaan ei ota vastuuta, jos tuleekin jokin erittäin paha haittavaikutus.
 11. Vielä on kaikista tallessa, mutta tarkoitus olisi ainakin ne edellisten raskauksien testit heittää roskiin. Kuvat on otettu ja ne tallessa, ehkä niitä pissisiä tikkuja ei tarvitse enää säilöä.
 12. Tässä raskaudessa tissit kipeytyi, mahaa ehkä hieman nippaili, tuli hieman etovaolo jos ruokailujen välit venyivät ja menkat ei alkanut vaikka kuinka odotin. Ei tullut, eikä vieläkään ole tullut, tunnetta siitä että olisin raskaana. Muoks. Olihan mulla vielä iltaisin jäätävä kylmyys. Kopsaan tähän edellisten raskauksien oireet tästä ja muista ketjuista: 1. raskaus: Pitkä yritystaival oli takana ja edellisissä kierroissa oli jos minkäkinlaista "oiretta". Nyt ei tullut kytättyä, mutta eipä sieltä kyllä mikään loistanutkaan olemassa olollaan. Ilman testausta en olisi tiennyt olevani raskaana. Testin tein, kun menkkajomoja oli ollut jo muutaman päiivän ajan. Yleensä ne kesti vain päivän ja sitten vuoto jo alkoikin. Tissit oli samalla tavalla kipeänä, kuin aina ennen menkkoja. Ne kipeytyi aina joko heti oviksen jälkeen tai vähän myöhemmin. Se mitä ihmettelin oli, että testiä edeltävänä päivänä teki mieli avokadoja ja mehukeittoja, mutta mikään liha ei ois napannut. Samaisena päivänä myös huippasi hieman töissä. 2. raskaus: Oireita ei pahemmin ollut, mutta mikä sai epäilemään mahdollista plussaa oli menkkakrampit ilman menkkoja. Sama oire oli esikoisesta. Toinen oire oli, että yhtäkkiä tankotanssi tuntui raskaammalta. Tästä raskaudesta tuli tunne, että olisin raskaana. Lisäksi kauhea turvotus.
 13. En testannut ovista tässä kierrossa, joten varmaa dpo:ta en osaa kertoa (tuntemusten mukaan arvaan). Negan sain kp31 / dpo12-14 ja plussan kp33 / dpo14-16. Yleensä kierto 27pv ja dpo12. Muoks. Muiden raskauksien plussat: 1.raskaus: En testannut ovista, plussa kp32. Tuntemusten mukaan dpo15. 2. raskaus: En testannut ovista, plussa kp29. Tuntemusten mukaan dpo17.
 14. Kylläpä tuli surullinen mieli, sillä vissiin palvelimen siirron myötä hävisi kaikki tallennetut päiväkirjat