Anastacia

Aktiivijäsen
 • Content count

  3032
 • Joined

 • Last visited

About Anastacia

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi

Recent Profile Visitors

2969 profile views
 1. Meikä edelleen pohtii tätä ehkäisyä. Eipä siinä, että sille nyt olisi tarvetta kun makkarissa on ihan kuollutta (näin oli viimeksikin vauvavuotena), mutta oletettavasti jossain vaiheessa alkaa halut palaamaan. Kuparikierrukasta oli puhe silloin jälkitarkastuksessa, mutta sitä ei suositella nikkeliallergisille, niin se on poissa laskuista. Kortsut ei yhtään hotsita, tappaa viimesetkin halut.
 2. Katotaan onnistunko saamaan päikystä kopsatun tekstin järkevästi tähän kännykkä ei ole paras väline tähän. (25.10.18) Kävin ultrassa omien laskujen mukaan oli 7+3, mutta mittaa oli vaikea saada ja se antoi vain 6+3. (8.11.18) Uusinta ultrassa viikkoja oli 9+2, eli pikkuinen oli joko kirinyt kasvussa tai edellinen mittaus heitti.
 3. AIjaa, mielenkiintoista. Mitäs jos ei ole tullut mitään oireita, vaikka syön 100 mg päivä? Tai no uloste on mustaa ja vatsa toimii (<- johtunee magnesiumista). Olisi mulla kaapissa vielä noita Solgarin 25 mg:n pillereitä.
 4. Hui, kun on nopeasti arvot romahtanut! Toivottavasti saat pian neuvolalääkärin kiinni.
 5. Hei, onko noista viitearvoista jossain lisäätietoa? Varsinkin T4V kiinnostaisi. Mulla oli viime kokeessa rv 23 TSH 1,40 ja T4V 16,3. Mulla yleensä huitelee T4V 18-21 kieppeillä, TSH on vielä ihan ok. Annosnostoa ei noiden arvojen perusteella tietenkään tullut, sama annos ollut plussasta lähtien.
 6. En tiiä, näissä näkyy olevan hirveästi eroja ja nyt vielä kun raudanpuutteesta on alettu enemmän puhumaan, on osa lääkäreistä alkanut sen mieltämään trendiksi. Oon käsittänyt että monilla, niin kuin vissiin minullakin, Hb tippuu vasta kun rautavarastot on matalalla. Mulla oli 8.1. Hb 137 ja 18.2. tuon 124, että mitähän se olisi ollut taas kuukauden päästä. @stina eli riittänee, jos saan nostettua raudan ylös ennen synnytystä, ettei vauva kärsi anemiasta synnyttyään?
 7. Kävitkö @stina tiputuksessa? Mulle tuli eilen neuvolasta tekstiviesti, että joko lääkäri tai th soittaa ip mennessä tai tänään. Oma kannasta löysin lääkärin lausunnon, Hb 124 ja ferrit 9. Viitteiden sisällä oli sentään vielä MCV 86 ja TfR 3.1. Obsidani-kuuria suositteli. Olikohan sitä C-vitamiinillisena vai pitääkö ostaa erikseen C:t? Mietin onko tästä matalasta raudasta jotain haittaa vauvalle, vai meneekö se niin että hän ottaa tarvitsemansa ja minä oon se joka kärsii? Nyt menossa rv24+1, että onneksi on aikaa korjata tilanne jos vaan nuo valmisteet toimii. Ärsyttää kyllä hieman, kun en luottanut omaan intuitioon ja aloittanut syömään rautaa jo pari kuukautta sitten, kun huomasin hengästymisen lisääntyneen.
 8. Plussa on. Mulla tuli selvä nega n.dpo14 ja haalea plussa n.dpo16.
 9. Hyvin on tummunut eikä kovin paljoa vaaleammalta näytä. Riippuu aina testistäkin (laadusta ja vahvuudesta) kuinka vahvoja viivoja siihen saa.
 10. En ole koskaan saanut 3+ vaikka jokaisessa kolmessa raskaudessa olen testannut niillä viikoilla, kun se olisi pitänyt tulla (suurin viikko oli 5+4).
 11. @Hatchling Minä olen myöhäinen plussaaja vaikka luteaalivaihe onkin n.12pv. Tästä raskaudesta sain negan vielä dpo14 ja plussan dpo16 ja edellisistä plussan dpo15 (dpo:t ei tarkkoja, kun en testannut ovista).
 12. Kierukan kanssa mulla on kyllä yksi ongelma mitä en tuossa viime viestissä muistanut mainita. Tykkään käyttää kuukuppia ja jos olen oikein ymmärtänyt, ei sitä voi kierukan kanssa käyttää.
 13. Me ollaan oltu ilman ehkäisyä 8,5 vuotta. Oon paljon miettinyt, että mitä tehdään tämän raskauden jälkeen. Vuosia ilman hormoneja on tehnyt sen etten niitä nyt haluaisi, mutta mitäs jos ilman hormoneja iskee taas se älytön vauvakuume, vaikka lapsiluku meidän mielestä olisi tässä? Muutama kaveri on hehkuttanut hormonikierukkaa, kuinka hyvin se toimii ja vuodot vähentyy. En tiedä saako täällä kuparikierukkaa ja miten se sitten toimisi. Epäilyttää kyllä vierasesine kohdussa. Olen miehelle jo välillä vinkkaillut vasektomiasta, että alkaisi jo nyt miettimään voisiko hän sen tehdä. Se ei kyllä poista sitä, että mitä jos se vauvakuume iskee itselle
 14. No nyt näkyy selvät viivat
 15. @SuzieL minkä vahvuisia nuo testit on? Esikoisesta tein tuon plussatestin, mutta (olikohan davidin) liuska antoi sitä ennen hyvin hyvin hennon viivan, niin oli pakko samaan näytteeseen dipata toinen testi.