Anastacia

Aktiivijäsen
 • Content count

  2921
 • Joined

 • Last visited

About Anastacia

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Itä-Suomi

Recent Profile Visitors

1533 profile views
 1. Kyllä minä molemmissa näen viivan. Sinuna kipasisin kauppaan/apteekkiin ja testaisin vielä tänään. Jos nega, niin heti aamusta soittoa lekuriin.
 2. Ehkä viivanpaikka, väristä en ole varma.
 3. Minäkin näen ainoastaan vihreässä testissä toisen viivan. Yritä olla hätäilemättä, mulla näkyi toinen viiva vasta tyyliin dpo16 kun dpo14 testi oli nega. Tosin mulla on plussat aina näkynyt testeissä myöhään ja vasta silloin kun menkat olleet myöhässä.
 4. Tuossa vikassa minäkin näen jotain. Mitä testimerkkejä olet nyt käyttänyt?
 5. Minä en valitettavasti näe mitään, mutta odota pari päivää ja testaa uudestaan, eikös se hcg tuplaannu parin päivän välein.
 6. Minäkin olen viivanpaikan näkevinäni. Jään odottamaan uusinta testiä Kunpa tulisi plussa
 7. @Ewwwie näen ehkä viivanpaikan, mutta eilisessä oli selvempi. Älä suotta vielä luovuta, minäkin sain ensin negan ja parin päivän päästä plussan. Ja minun dpot oli isommat (en tosin ole niistä varma, kun en ovista testannut).
 8. Nään jonkin viivan, mutta väristä en taaskaan osaa mitään sanoa.
 9. Asutaan omakotitalossa vuokralla, meillä on kolmio jossa on 74 neliötä (3h+k). Tässä talossa on kaksi muutakin asuntoa, eli jaetaan piha, pesutupa sekä sauna muiden asukkaiden kanssa. Tämä on lapsuuteni talo, tosin silloin asuttiin eri asunnossa ja isäni omistaa nyt tämän talon. Nyt vuosien jälkeen on alkanut tuntumaan, että olisi aika päästää irti tästä talosta ja muuttaa pois, ollaan asuttu tässä 7 vuotta.
 10. Ensimmäiset kuukaudet jaksoin, ehkä sinne tuli kirjattua kaikki tärkeimmät. Säästän neuvolakortin sinne kirjan väliin, niin saa siitä tyttö joskus katsoa kuinka on kasvanut.
 11. Kyllä siinä jotain näkyy, mutta onko haamu vai viivanpaikka?
 12. Kiitos vastauksista! Teen annosnoston huomisesta alkaen. Neuvolaan soitin tänään ja se sanoi ihan samaa.
 13. Juu, olen yrittänyt tehdä oman osani
 14. Esikoisen ja kakkosen ikäeroksi piti tulla n. 2v8kk, mutta emme saaneetkaan elävää pikkuveljeä. Nyt jos kaikki menee hyvin, pitäisi lapsille tulla ikäeroa 5v6kk.Toivoin pienempää, alle 3v ikäeroa, mutta elämä päätti toisin.
 15. Olin vielä hetken 29v kun esikoinen syntyi. Olisin halunnut lapsen jo aiemmin, mutta elämä päätti toisin. Toisesta olin 32v ja kolmannesta (jos kaikki menee hyvin) 35v.