minea10

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About minea10

  • Rank
    Aloittelija
  1. Vauvakuume tuli vauvan ollessa n. 4kk ikäinen. Vuoden ikäeroa en kuitenkaan halunnut, niinkuin ei mieskään, joten toisen yritys on aloitettu esikoisen ollessa 1,4v. Vauvakuume on vain kasvanut päivä päivältä.
  2. Samalla lailla juon nyt vauvaa yrittäessä kuin ennenkin. Eli saunasiideri silloin tällöin (ehkä n. 1-2krt/2vko). Heti kun (jos) positiivisen testin teen niin saunasiiderit jää tietenkin pois.
  3. Nyt kesällä ulkoillaan lähes joka päivä 1,5v taaperon kanssa. Yleensä kerran, mutta tarkoitus olisi alkaa mennä myös aamupäivällä ulos kun tyttö pitkästyy nykyään nopeasti sisällä. Keväällä ulkoiltiin tosi harvoin, kun tyttö jaksoi hyvin olla vielä sisälläkin. Omasta laskuudesta oli siis kyse.
  4. Meidän 1,5 vuotias taapero nukkuu yleensä n. 11 tuntia vuorokaudessa. Monesti herää selvästi väsyneenä, mutta en saa enää nukahtamaan millään. Toivottavasti olisi vain joku vaihe ja alkaisi nukkumaan paremmin. Sillon kun nukkuu kunnolla (n. 13 h/vrk) on paljon paremmalla tuulella, eli kiukuttelee huomattavasti vähemmän.
  5. Täälläkin 1,5v tytön suurta herkkua on ruuan jälkeen syötävä pastilli. Kovaäänisesti muistaa aina sitä pyytää. Käytössä on pikku kakkonen, katti mannonen ja xylisuu. Harmi kun xylisuun tuotanto lopetetaan, saisikohan niitä hamstrattua jostain..
  6. 1,5 vuotias tyttö on saanut maistaa pullaa ja muita "kahvipöydän" herkkuja. Melko harvoin kylläkin ja pieniä määriä. Karkkia ja mehua ei ole tarkoitus antaa vielä pitkään aikaan. Rusinat, "vauvakeksit" ja maissinaksut ovat herkkuja. Niin ja näin kesällä herkutellaan myös mansikoilla! Jäätelöä on muutaman kerran maistanut, mutta vähän sitäkin. Itse yleensä herkuttelen kun taapero on päivä -tai yöunilla. Siitä tavasta pitäisi kyllä päästä eroon kun tuota painoa on ihan riittävästi..
  7. Ei otettu ollenkaan. Kamalan hintaisia ovat, hyvin on pärjätty ilmankin.
  8. Aikaisemmin olin ehdottomasti sitä mieltä, että kolme lasta haluan. Nyt kun tuo yksi lapsi jo on, olen alkanut vähän epäröimään josko kaksi riittäisi. Kun ensin saisi toisen lapsen niin katsoo sitten riittääkö rahat ja aika vielä kolmannelle. Mies on samoilla linjoilla.
  9. Olin 24-vuotias ja mies juuri täyttäny 27 vuotta. Itse olin määräaikaisena ja miehellä vakipaikka. Yhdessä oltiin oltu viisi vuotta ja omakotitalo juuri ostettuna.