OnlyDream

Aktiivijäsen
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About OnlyDream

 • Rank
  Tavis
 1. Mä oon ite koittanu koko ajan tässä terveellistää mun ruokavaliota.En mitenkän pingota, mutta kuitenkin vähän mietin että mitä syön:)
 2. Foolihappo silti kannattaa varmistaa,että sitä saa tarpeeksi.
 3. Munkaan mielestä (sillon kun käytin vehnänalkioöljyä) se ei ollut mitenkään erikoisen pahaa:).
 4. Mullakaan ei muistaakseni raskauksissa ole ollut ollenkaan kiinnittymisvuotoa.
 5. Ekan keskenmenon jälkeen meni 3 kuukautta, toka raskaus(tehtiin kaavinta loppujen lopuksi)5 kuukautta.
 6. Lähimpien kavereiden kanssa jutellaan kyllä, mutta vieraammilta en kysele:)
 7. Mulla on silmälasit ja miehelle allergioita ja astma(mullakin joillekin ruoka-aineilla ehkä jotain,virallista diagnoosia ei ole.). Tietty toivoisin ,että kummatkaan ei periytyis. Mies on todella musikaalinen, sen toivoisin lapselle periytyvän.
 8. hauska on ja toisaalta niin totta jos vauvakuumeilee.
 9. Mä oon vehnstä käyttäny muutaman kuukauden, mutta.... En oo sitä muistanu/ jaksanu ottaa kuin ovulaation asti ..pitäiskö sitä ottaa siis siihen asti kun menkat alkaa?En o vielä kylläkään oikestaan mitään eroa huomnnu menkoissa tms. Paitsi viime kerralla li taas pitkästä aikaa kivuliaammat menkat, monta kiertoa menny laimeilla kivuilla. Onko teillä vaikuttanu siis menkkoihn jollain tavalla tu vehnis?
 10. Mulla kesti keskeytyneessä km vuoto sellasen 4 viikkoa, tsekkauksena oli silloin n. Kuukauden päästä verikoe,josta mitattiin hormoniarvot.Hyvin oli tyhjentynyt. Keskeytyksen jälkeen, kun lopulta piti tehdä kaavinta sen vuoksi että istukka ei irronnut, ei ollut mitään tsekkauksia.
 11. Ekassa keskenmenossa cytoteceja laitettiin. Monia ja vuoto alkoi vasta kun pääsin sairaalasta, keskellä yötä..Olin jo peloissani ettei ne toimi lainkaan. Eli meni noin yli 12 tuntia... Keskeytyksessä, joissa viikkoja olikin sitten enemmän, vuoto alkoi pikkusen aikaisemmin ja 8 tunnin päästä ekoista pilsuista syntyi pikku enkelimme...tosin istukka ei irronnut.
 12. Me asutaan rivitalossa.Ollaan tosin kattelemassa taiaihtamassa vähän isompaan, kolmioon.
 13. Minäkin oon aatellu et voisi ostaa tuota vehnänalkioöljyä, mutta mistä sitä saa?saako ihan tavallisista ruokakaupoista?ja mihin tuo vehnänalkioöljy siis vaikuttaa?
 14. Eniten pelottaisi raskausaika.Muutama pieleenmennyt raskaus on jättänyt jälkensä kyllä.
 15. Itse syön foolihappoja,d-vitamiinia ja pyrin syömään terveellisesti. Siinäpäs ne.