OnlyDream

Aktiivijäsen
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by OnlyDream

  1. Mä oon ite koittanu koko ajan tässä terveellistää mun ruokavaliota.En mitenkän pingota, mutta kuitenkin vähän mietin että mitä syön:)
  2. Foolihappo silti kannattaa varmistaa,että sitä saa tarpeeksi.
  3. Munkaan mielestä (sillon kun käytin vehnänalkioöljyä) se ei ollut mitenkään erikoisen pahaa:).
  4. Mullakaan ei muistaakseni raskauksissa ole ollut ollenkaan kiinnittymisvuotoa.
  5. Ekan keskenmenon jälkeen meni 3 kuukautta, toka raskaus(tehtiin kaavinta loppujen lopuksi)5 kuukautta.
  6. Lähimpien kavereiden kanssa jutellaan kyllä, mutta vieraammilta en kysele:)
  7. Mulla on silmälasit ja miehelle allergioita ja astma(mullakin joillekin ruoka-aineilla ehkä jotain,virallista diagnoosia ei ole.). Tietty toivoisin ,että kummatkaan ei periytyis. Mies on todella musikaalinen, sen toivoisin lapselle periytyvän.
  8. hauska on ja toisaalta niin totta jos vauvakuumeilee.
  9. Mä oon vehnstä käyttäny muutaman kuukauden, mutta.... En oo sitä muistanu/ jaksanu ottaa kuin ovulaation asti ..pitäiskö sitä ottaa siis siihen asti kun menkat alkaa?En o vielä kylläkään oikestaan mitään eroa huomnnu menkoissa tms. Paitsi viime kerralla li taas pitkästä aikaa kivuliaammat menkat, monta kiertoa menny laimeilla kivuilla. Onko teillä vaikuttanu siis menkkoihn jollain tavalla tu vehnis?
  10. Mulla kesti keskeytyneessä km vuoto sellasen 4 viikkoa, tsekkauksena oli silloin n. Kuukauden päästä verikoe,josta mitattiin hormoniarvot.Hyvin oli tyhjentynyt. Keskeytyksen jälkeen, kun lopulta piti tehdä kaavinta sen vuoksi että istukka ei irronnut, ei ollut mitään tsekkauksia.
  11. Ekassa keskenmenossa cytoteceja laitettiin. Monia ja vuoto alkoi vasta kun pääsin sairaalasta, keskellä yötä..Olin jo peloissani ettei ne toimi lainkaan. Eli meni noin yli 12 tuntia... Keskeytyksessä, joissa viikkoja olikin sitten enemmän, vuoto alkoi pikkusen aikaisemmin ja 8 tunnin päästä ekoista pilsuista syntyi pikku enkelimme...tosin istukka ei irronnut.
  12. Me asutaan rivitalossa.Ollaan tosin kattelemassa taiaihtamassa vähän isompaan, kolmioon.
  13. Minäkin oon aatellu et voisi ostaa tuota vehnänalkioöljyä, mutta mistä sitä saa?saako ihan tavallisista ruokakaupoista?ja mihin tuo vehnänalkioöljy siis vaikuttaa?
  14. Eniten pelottaisi raskausaika.Muutama pieleenmennyt raskaus on jättänyt jälkensä kyllä.
  15. Itse syön foolihappoja,d-vitamiinia ja pyrin syömään terveellisesti. Siinäpäs ne.
  16. Suosittelen foolihappolisän ottamista.Valitettavasti itsellä on todettu yksi keskushermostoputken sulkeutumishäiriö..vaikkakaan ei siihen yksiselitteistä syytä ole mistä se johtuisi. Tai siis en enää itse uskalla ollakaan yritysaikaa ilman foolihappoa. Vaikka noi on harvinaisia juttuja, niin aina se jonkun kohdalle napsahtaa.
  17. Sama täällä kuten monilla muillakin. Läheisten kasvereiden kanssa puhutaan kyllä, mutta en vieraammilta viittis alkaa kyselemään. Juurikin,koska kaikille se ei ole niin itsestäänselvää, lapsensaaminen siis.
  18. Muutama hyvä ystävä tietää
  19. Mä en oo ostellu mitään...enkä varmaan ostakkaan jos raskaaksi joskus tulen, ennenkuin ultrien jälkeen:)
  20. Joo koopee 1 on maailman inhottavin asia:skilletgirl: . vetää kyllä mielen aina niin matalaksi. Toivotaan tähän ketjuun mahdollisimman vähän kp 1 päiviä
  21. Mulla vauvakuume on..hmm..mä itse asiassa kaipaan enemmänkin sitä raskaana olemista kuin vauvaa. Aika hassua sinänsä. Toki vauvat on ihania ja vauva täydentäis meidän muuten "täydellisen perheidyllin". On oma asuntom vakituiset työpaikat ja syksyllä mennään naimisiin. Silti olen ihan tyytyväinen lapsettomaankin elämään. Mulle vauvakuume on kutkuttavaa tunnetta menkkakiertojen ollessa lopuillaan jj toki myös pettymyksiäkin. Vauvakuume on foolihappoa, ovulaation metsästystä, kropan tarkkailua, miehen kanssa läheisyyttä,pettymyksiä, kymmeniä raskaustestejä ja turhautuneisuutta. Myös kutkuttavaa jännitystä ja odotusta:)
  22. Asutaan rivitalokaksiossa 58 m2 kaksistaa miehen kanssa:) Asuinto on oma.
  23. Oikeestaan hmmh.. Siitä olen ehkä hieman kateellinen ,että jotkut tosiaan tulee niin helposti raskaaksi. Ite kun en koskaan oo tullu siitä ekasta kierrosta todellakaan raskaaksi. 3 raskautta /raskauden alkua on takana ja toisaalta olen enemmänkin kateellinen siitä ajatuksesta,että joillekin se plussa on sama asia kuin vauva. Minulle se ei ole koskaan ollut sitä. plussa testissä ei mulle kerro yhtään mitään- ehkä jälleen kerran yhdestä epäonnistumisen mahdollisuudesta. plussa testissä sinänsä ei oo mulle mitenkään merkittävä juttu, vaan kaikki ne ultrat ja viikot sen jälkeen:). Toisaalta nyt kun on mennyt aikaa tuosta viimesestä plussasta se vajaa vuosi kohta niin jokainen plussa eri palstoilla yms. on kyllä aina jonkinlainen puukonisku sydämmeen. minäkin haluaisin jälleen kokea sen ihanan hetken ku siihen testiin piirtyy ne kaksi viivaa:)
  24. Hmmh... asia mitä oon pohtinu pari viimestä viikkoa:D Kun on kesä ja ollu kaikenmoista juhlaa ja kekkereitä, ni pitäny pohtia ottasko vai ei. Tavallisesti en juo juuri lainkaan, mutta kesä on aina sellaista aikaa et tulee otettua tavallista enemmän( ei siis mitään kännejä yleensä silloinkaa). No joo sattupa mukavasti nämä juhlat ja reissut tähän ajankohtaan kun ovis on ollut ja mennyt ja raskaudesta nyt ei ole tietoakaan vielä.. Jäin miettimään,että uskaltaskihan sitä sitten. Toisaalta jos en ois varmuuden vuoksi juonut mitään ,se se vasta oiskin herättäny ihmetystä.... joten päädyin siihen ,että kohtuullisesti voin ottaa enkä humalaan itteeni juo. Pakko yrittää elää normaalisti, mutta tietenki ku plussa tulis ni se ois nolla linja heti:)
  25. Minä marraskuussa 27, mies 30 . Takana on yksi keskeytynyt keskenmeno rv 8+4, vuosi sitten keväällä np-ultrassa todettu vakava sikiön rakennevika(raskaudenkeskeytys) ja marraskuussa alkuraskauden keskenmeno n. viikolla 5. Josko se vauva meillekin tulis:)