Linah

Aktiivijäsen
 • Content count

  2814
 • Joined

 • Last visited

About Linah

 • Rank
  Addikti

Profile Information

 • Location
  Lappi

Recent Profile Visitors

1145 profile views
 1. Mun silmään rainin testissä näkyy punertava toinen viiva
 2. Onnea Martta88!
 3. Sekä pojasta että tytöstä mahan muoto täysin sama, ns. poikamaha eli ei näkynyt takaapäin. Ainoa ero masuissa oli linea negra joka pojasta näkyi hyvin selvästi häpyluusta rintojen alle mutta tytöstä ei tullut viivaa ollenkaan.
 4. Multa tuli ruksia vähän joka ruutuun Esikoinen (poika) tuli tasan yhdellä puuhastelukerralla joka ajoittui tuntemuksiin perustuen tasan ovispäivään. Tulokas (tyttö) on sitten enemmän arvoitus ja voi olla joko ennen ovista (4 tai 2pv ennen) tai ovisplussapäivänä alkunsa saanut. Voisin kuitenkin lyödä arpani noille ovista edeltäneille päiville tytön kohdalla
 5. Davidin r-testit ei kyllä loppupeleissä niitä herkimpiä todellakaan ole Oman kokemuksen pohjalta kun muut testit näytti jo selkeää plussaa, Davidit haamuili vielä hyvin epäuskottavasti ja nippanappa silmällä erottaen. Liputan edullisten Pregcheckien puolesta jotka toimi paljon paremmin! Negakierroissa näyttivät puhdasta blancoa ja tärppikierrossa sitten selkeä viiva jo dpo11
 6. 1vrk meni tulpan irtoamisesta vauvan syntymään. Tulppaa seurasi pian vesien meno.
 7. Brio Smileista; tuo Ozbabyn tarjous koskee vain rattaita, eli vaunukoppa ei sisälly tuohon hintaan jos ihan koko settiä etsii. Vaunukopan kanssa hinta ylittää 600€. Meillä on Smilet olleet nyt jonkin aikaa käytössä ja voin suositella
 8. Kiitos mei vastauksesta! Mulla kävi ton Tri-Cottin kanssa nyt niin että liina oli liian iso. Uutta oikean kokoista liinaa en enää lähde hankkimaan, sillä kuulin ettei tuossa olisi vastasyntyneelle tarpeeksi sivuttaistukea. Pitkällä trikooliinalla olisi nyt tarkoitus lähteä alkumetreillä kantamaan. Vastasyntyneen kantamisesta trikooliinassa; mitkä on ne parhaat sidonnat joissa voisi myös imetys onnistua? Olen lukenut paljon kietaisuristi2:sta käytettävän, mutta miten kehtosidonta tai kietaisuristikehto? Esikoista aloin kantaa vasta 4kk iässä niin täytyy vielä nää vastasyntynyttä koskevat suositukset yms selvittää. Jos en nyt aivan täysin väärin muista, niin saatoin jossain törmätä sellaiseen ettei kehtosidontaa nykyään enää suositeltaisi vastasyntyneelle. Onko näin?
 9. Osaisiko kukaan kertoa Tri-Cotti -liinan kokoerosta S ja M kokojen välillä? Löysin käytettynä M-kokoisen liinan, mutta normaalisti S-kokoa käyttävänä mietin onkohan se sittenkin mulle liian iso. Minkä kokoisena olette käyttäneet mitäkin kokoa ja todenneet hyväksi?
 10. Meidän edelliset (ensimmäiset) vaunut oli Firkonin F7:t. Kulkivat kyllä maastossa kuin maastossa ja tykättiin niistä muuten, mutta muoviset säätönappulat jumittivat tai olivat uudesta lähtien jäykät (etenkin kasaan taittaminen kävi työstä), ja lopulta kävi niin että osat lopetti toimimasta kokonaan ja hajosi niin ettei korjaaminenkaan ollut mahdollista. Takuuta vaunuilla oli 6kk ja tuo aika meni siinä jo ennenkuin ehti kunnolla saada niitä käyttöönkään. Uudet Firkonit näyttää mun silmään huomattavasti parannetuilta ja etenkin nuo Balancet näytti todella hyvältä, mutta aiemman kokemuksen perusteella en uskaltanut lähteä kokeilemaan uudestaan. Hintansa puolesta ei todellakaan pahat ja ehkä meille sattui vaan jotkin maanantaikappaleet..
 11. Minkälaisia käyttökokemuksia löytyy Smileista talvikelillä muualla kuin kaupunkialueilla, kun lunta jossa tarpoa voi olla reilumminkin? Me ollaan nyt vaihtamassa Singit kokonaan pois ja ainoastaan tää talvikysymys vaivaa mieltä pienten etupyörien vuoksi (vaikka ovatkin ilmakumit ja lukittavat eikä kumminkaan sieltä pienimmästä päästä). Onko näissä jousitus kuinka hyvä?
 12. Osaisiko joku sanoa, että onko Singeihin mahdollista saada ilmakumirenkaita? Meillä on vm -10 vaunut joissa renkaat pitää ikävää älämölöä koko ajan; etupyörät klonksuu ja takapyörät lätisee. Aiemmin ilmakumirenkaiset vaunut omistaneena tuo ääni tuntuu niin kovalta että tekisi mieli vaihtaa nuo nykyiset pois. Tosin ovat jo vanhat ja aika tehnyt niille tehtävänsä eli uusiksi menevät joka tapauksessa, mutta mites on noitten ilmakumisten laita?
 13. Esikoisesta 2, tästä toisesta 5 + 1 ovistesti
 14. Meillä turhimmat oli kestot kun emme kestoilleet ja laitoinkin ne heti eteenpäin niitä tarvitsevalle, vanupuku ei ollut oikein missään vaiheessa sopiva ja jotkin muutkin vaatteet oli niin erikoiset mitoitukseltaan että käyttämättä jäi. Eniten meillä käytössä oli makuupussi, harsot, toppapuku lisukkeineen ja oikeastaan kaikki tarvikkeet (kynsisakset, harja, kylpymittari yms.)
 15. Brio -vaunujen uutena omistajana (Sing) kyselenkin täältä että onko joku hommannut kyseiseen malliin seisomalautaa? Tiedän että ainakaan Brion omat laudat eivät näihin sovellu, mutta esim Bumpriderin olen lukenut käyvän. Kokemuksia?