Zookeeper

Jäsen
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited

About Zookeeper

  • Rank
    Tavis

Profile Information

  • Location
    Jyväskylä
  1. mä mietin että olisko tässä kohta synnytys lähellä. Miten paljon teillä on mennyt esikoisen ja toisen synnytykset samalla lailla? Mulla nyt toinen synnytys edessä, rv 38+4. (Viimeksi synnytys rv39+2) Muutaman päivän ollut huonoa oloa (ruoka saattaa etoa, välillä heikottaa kovastikkin) Tän takia en ehkä synnytystä epäile, lähinnä ihmetyttää tällainen alkuraskauden olo.. eilen kuvittelin et masukki liikkui vähemmän/rauhallisemmin, viimeks oli rauhallisempi ilta/illat ennen synnytystä. Samoin tänään päivällä, nyt illalla tosin tyyppi jumppaillut kovasti Ja tää väsymys mietityttää myös kun olen tänään saanut oikeastaan vaan olla kun tyttö oli yökylässä eikä silti ole ollut virtaa mihinkään, vaikka toisaalta pitkin päivää keksinyt kaikkia kodin siivous/uudistusideoita mitkä pitäis päästä toteuttamaan. Mahdollisesti limatulppaa alkanut irrota toissapäivästä, viimeksi irtosi klönttinä muutamaa päivää ennen synnytystä. Joten tästä nyt tuskin voi vetää mitään johtopäätöksenä? Oon pari viikkoa kärsinyt jostain häpyliitos/lantion/litoskivuista, tänään on onneksi ollut vähän kivuttomampi. Ja yöllä ei tullut kuolema jokaisella kyljen kääntämisella ja vessareissulla ja päivänäkin kävely ei ole sattunut ihan joka askeleella Tai no tästä kivuttomuudesta..nyt illalla tonne alas oikein vihloo..nyt aika tauotta. Voiko nää kipuilut olla vähän kuin supistuksia? Mitään paineentunnetta alapäässä ei oo ollut vaan kipuja ja tänään tuota vihlontaa ihan levossakin. Apua, anteeksi pitkä selitys tuntuu vahvasti että turhaan kuvittelen pääseväni kohta synnyttämään, turhaan vaan mietin kokoajan. Malttamattomanna alkaa hermot paukkua ;/
  2. VOIHAN... meillä on nuha ja mietin että jos se vaikuttais tähän nukahtamis ongelmaan? Eilen oli mammalla hoidossa siellä nukkui päikkäreitä, en tiedä miten nukahti. Illalla nukahti mun kainaloon, pitkään tarkisteli että oonhan mä viel siinä vieressä ja säpsähti jos vähänki liikuin :s Ja tänään ei mitää tietoa päikkäreistä, pari kertaa oon koittanu nukuttaa. Mut tuo vaa alkaa pyörimään eikä tosiaan meinaa rauhottua, mikään entinen rauhottelu keino ei toimi :'( Rattaisiin pihalla olis ehkä nukahtanut mut rattaitten sade suoja on pesussa just. Onko teillä muilla alkanut tilanteet selvitä?
  3. Miehen äiti on mamma, sen miestä kutsutaan nimellä. Mun äiti on mummi.
  4. Meillä on aina nukahettu joko tissille/syliin, isompana pullolle/pinnikseen.. nyt 1,5v iässä alkaa tämä ihanuus nähtävästi olla ohi. Jos ennen ei nukahtanutkaan pullolle, auttoi kun vähän hyssytteli, pisti takasin makaamaan ja helpommillaan vaan kun piti kättä selän/mahan päällä. Mietinkin että päädynkö sitten nukuttamaan tuon känkkäränkän huudattamalla? Kerran sitä kokeilin aikaisemmin, n.3krt kertaa kävin välissä pois, ja menin takaisin rauhoittelemaan, nukahti sitten sillon viimesellä rauhottelu kerralla. Ja muutamat päivät nukahti tän jälkeen niinkuin ennenkin, mutta nyt taas tyttö keksi että maitopullon tyhjennyttyä ei tarttekkaan nukahtaa vaan voi alkaa jutella ja pomppia ihan tosissaan. Tänään päikkäreille tapellessa olisi voinut luulla että siellä on kivikasa minkä päälle raukka olisi laskettu kun pyöri ja väänteli niin paljon. (huuattamalla taaskin nukutin Mä olen yksin hoitamassa tuota muksua viikot, ei ole siis ketään muutakaan voimassa jatkaa tuota unen kanssa tappelua vaan oman (huonosti nukkuneena ja raskaana) jaksamisen pitäis riittää joka kerta ja piitkään taistoon jos vaan "nätissti" sen nukuttaisin, on itku herkässä ja pinna tiukalla ei oo paras nukuttaa toista. Öisin ei onneksi pahemmin yleensä heräile, aamuyöllä vain, milloin menen nukkumaan patjalle pinnasängyn viereen, öisin tyttö rauhottuu/nukahtaa siihen että näkee että joku on siellä myös, rauhottuu sillon siis "itsekseen" hyvin. Itse oon vaan niin väsy ja pelkään sitä että joutuu taas ravaamaan kahden makkarin välillä, joten se patja on siellä En enää tiedä mitä ton kanssa pitäis tehdä, kun en totisesti tahdo olla siellä huoneessakaan sitä 2-3h hyssyttelemässä ja kun pinna loppuu ärjymässä että nyt se kaali tyynyyn, joten APUA! (pelottaa muuten että meillä ollaan samassa tilanteessa kun meg_white kun pinnis pitää antaa vauvalle ja tyttö ite pääsee normi sänkyyn nukkumaan)
  5. Esikoisella oli nimiäiset, tälle toiselle aikanaan myös.
  6. Saimille annan 7. Saini?
  7. Ehkä mäkin pikkuhiljaa hommaan jotkin kesämammahousut, vaikka vannotin ittelleni etten kaiva vanhoja esiin/osta uusia mammavaatteita ennen ultraa.
  8. Onkohan meillä ollut sama "neuvolan täti" kun käsitykseni mukaan myös mun oma oli lomalla ja ekalla käynnillä oli joku uudemman oloinen nainen. En nyt tiedä neuvoiko mitään väärin, mutta kun kyselin jotain niin raukka tarkisti kaiken jostain, vaikka onhan se hyvä varmistaa. Täältä on tulossa toinen vauva niin taisin kysellä sitten vaikeita Ekana neuvolakäyntinä tämä oli mun mielestä huono kokemus, ihan jo senkin takia että meinasin pyörtyä verikokeen oton jälkeen, pointtina se että se ei saanut mun suonesta verta pihalle ..Mä olen aina ajatellut että nää on jotkin piikittäjän unelma suonet Ja petyin koska tuolla ei ultrattukkaan. Viimeksi olin eri paikkakunnalla, ja siellä kyllä ultrataan ekalla kerralla, ja itseasiassa nyt tajuan että taidettiin muutenkin saada normaalia enemmän ultrailuja. Nyt olisin tosiaan tahtonut että olisi ultrattu, kun mietityttää jospa viimeiset menkat olisikin olleet kiinnitysvuotoa, niinkuin viime raskaudessakin. Mutta ei auta kun odottaa että tulee kutsu alkuraskauden ultraan. Kuinka tätä malttaa?
  9. Mietin samaa kuin Kwak. Ja vähän helpotti minunkin oloa tuo Chiamakan vastaus, kiitos siitä. Itse vaan ihmettelen vielä sitä, että nuo masun nipistelyt jäänyt mulla kokonaan pois tässä viikon/parin aikana. (nyt on käsittääkseni menossa rv9) Väsymykset ja oksentelu jääneet, harmi Tänään sitten mahaan sattunut, ensin "nipisteli" sitten tosiaan muuttui semmoseksi paineen tunteeksi, kivuksi mikä ei ollut kyllä mulle mitään tuttua raskauskipua.. Mitähän, olin kyllä tässä vaiheessa harrastanut monta tuntia aktiivista shoppailua, eikä farkutkaan olleet mitkään mahalta löysimmät. Mutta voiko tiukkoja housuja tässä vaiheessa syyttää?
  10. Joo pitsaa tännekin! Mun teki kans mieli maksamakkaraa ekassa raskaudessa, jätin sit kuitenki syömättä. Eikös se ollut näitä mitä ei kauheesti kannattas raskaana syödä? Valkosipulia aloin viime viikolla himoita. Ei pelkiltään, vaan ruokaan sekaan ja ihan sama mihin kaikki käy ;D tuo valkosipuli himo oli yks mistä mietin että nyt kyllä kannattas tehdä se raskaustesti.
  11. Eilen tein ja plussaa näytti, tänään piti aamulla tehdä toinen varmistukseksi Uutta en varmaan olisi ostanut, vaan se toinen testi oli tuolla kaapissa valmiina
  12. Muutamien päivän maltoin odottaa ja tänään tein raskaustestin, elämäni ensimmäinen plussa! Onnea myös teille muille plussanneille! Vaan nega testeistä kokemusta, vaikka onkin jo yksi lapsi, edellisessä raskaudessa kävin terveyskeskuksessa pissillä (aikaisemmin tänään rohkaistuin tänne foorumille jotain oireita raportoimaan niin eip mennyt hukkaan )
  13. Oon ihan uusi täällä, ja vähän pihalla.. Mulla olis ongelma, missä voisitte auttaa? Meillä on ihan just 6kk täyttävä tyttö, imetys sujunut tähän asti aika loistavasti, jos ei alun todella kipeitä ja verisiä/rupisia rintoja lasketa, nyt vaan tullut ongelmaksi tuo että tyttö ei jaksakkaan imetykseen aina keskittyä. Huomaa että nälkä on, mutta pitää päästä pyörimään, kääntelemään päätä, ja viime viikolla keksi potkimisen. Imetän yleensä kyljellään, kun sylissä ei ikinä kauheasti tykännyt olla "vauva-asennossa", alkaa heti hirveä itku eikä sitten tissillä(kään) olosta tule yhtään mitään. Eli siis pitääkö mun vaan koittaa jaksaa että tytskä ei aina keskity ja jatkaa sitten 5min päästä? Ja koittaa pitää noita jalkoja vähän aloillaan, kun eihän tuo kamalasti kieltoja tajua. Entä kuinka useasti teillä tämän ikäiset syö? Kun me vasta maisellaan pilttejä, banaani-sosetta, ei ihan puoltakaan pilttipurkista olla kerralla annettu, eikä välttämättä joka päivä. Neuvolassa sanoo että hyvin kasvaa, mutta kun tuo on parhaimmillaan 1-2h välein niin musta vähän turhan usein tissillä, onko?