Quunie

Aktiivijäsen
  • Content count

    539
  • Joined

  • Last visited

About Quunie

  • Rank
    Aktiivi
  1. Kovasti onnea tuiku!
  2. Mulla laitettiin Miren lokakuussa ja vuoto on ollut tosi niukkaa. Gynellä käydessä huomattiin, että on reilun parin sentin kokoinen kysta. Nämä ovat kuulemma ihan normaaleja kierukan kanssa. Ja syy siihen, miksi alavatsa tuntuu ilmavalta. Onko teillä muilla tälläistä ja lähteekö nuo kystat lopulta pois?
  3. Moi Lilyflower86 Tää en auta kyllä sua yhtään, mutta mulla selvisi alun ultrissa kaikki pussit yms. asiat. Mulla oli molemmilla ns. omat huoneet, joten valitettavasti sua en osaa auttaa. Tsemppiä raskauteen!
  4. ^^ Mä kävin "normaalit" käynnit kuin jos olisin odottanut yhtä, mutta ilmeisesti tässä on eroja. Neuvolalääkärissä siis vasta kun sen aika tuli. Loppua kohti sairaalassa kahden viikon välein, mutta muuten ihan normaalisti. Kohdunsuuta mulla ei seurattu kuin pari viimeistä kuukautta sairaalassa. Mun neuvolan hoitaja oli myös sellainen, että ei oikein tiennyt monikkoraskaudesta mitään. Muista kuitenkin, että sulla on mahdollisuus vaihtaa hänet toiseen Ja onnea Mumpsi!
  5. ^^ Onnea! Mä sain pidettyä tiedon töissä salassa viikolle 23 asti. Maha kasvoi eniten vasta jo sairaslomalle jäätyäni. Töissä käytin paljon väljiä neuletakkeja. Mutta tosiaan, kuten Kulta sanoi, aikaisemmin kannattaa varautua jäämään pois.
  6. From the album Quunien sekalaiset

  7. From the album Quunien sekalaiset

  8. From the album Quunien sekalaiset

  9. From the album Quunien sekalaiset

  10. From the album Quunien sekalaiset

  11. From the album Quunien sekalaiset

  12. From the album Quunien sekalaiset

  13. From the album Quunien sekalaiset

  14. From the album Quunien sekalaiset

  15. From the album Quunien sekalaiset