.S.

Aktiivijäsen
  • Content count

    694
  • Joined

  • Last visited

About .S.

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

1374 profile views
  1. Täällä radista jo selvitty, mutta kommentoin noita matalia sokereita. Mulla oli aamupaastot järjestäen alle 4 ja ennen aterioita mitatutkin usein (eikä kyllä ikinä liittyneet liian pitkään ruokaväliin, koska en pystynyt sellaiseen ). Muuta haittaa niistä ei tainnut olla kuin se, että piti syödä tosi varovaisesti, ettei aterian jälkeiset nousseet liikaa. Diabeteshoitaja ei kommentoinut näitä mun sokeriarvoja mitenkään. Ennen radidiagnoosia pyörryin kerran ja luulen sen johtuneen juuri matalista sokereista. Radiruokavaliolla sokerit ilmeisesti pysyi tasaisempina (eli alimmillaan todennäköisesti jossain 3.7) ja mäkin tajuissani tsemppiä kaikille radin kanssa!
  2. Nyt olis suht edullinen (alle 150e) ar-ultra haussa pk-seudulla. Saa kertoa paikkoja ja nimiä! Viime aikaiset kokemukset kiinnostaa. Tuntuu hinnat nousseen tässä viidessä vuodessa ihan järkyttävästi. Huomasin, että Perhe-Arte-nimisessä paikassa kätilön tekemä ultra olisi 70e+14e toimistomaksut. Onko jollain kokemusta? Ja tyhmä kysymys: voiko kätilö sitten lähettää sairaalaan tyhjennykseen, jos havaitaan kkm? Kyllä varmaan?
  3. ^Pääkaupunkiseudulla pääsee rattaiden kanssa kaikissa julkisissa kulkuneuvoissa ilmaiseksi. Eli Pasilasta Leppävaaraan pääset ilmaiseksi, jos kuljetat lasta rattaissa. Vasta 7-vuotiaat tarvitsevat lipun, eli 5-vuotiaan kanssa on ilmaista matkustaa. Muita vinkkejä. Hmm. Uusissa lähijunissa on hyvä paikka rattaille. Sellainen pitkähkö alue, johon mahtuu monet rattaat ilman, että ne on kenenkään tiellä. Se kannattaa etsiä Muuten en kyllä keksi mitään vinkkejä tai virheitä, joita tarvitsisi yrittää välttää. Muut pk-seudulla asuvat tai täällä paljon liikkuvat saa jatkaa
  4. Paljon onnea Sanghi! Peukut pystyssä, että kaikki menisi hyvin tällä kertaa
  5. ^hyvä maku sulla Varmaan painettuina tulee tosi kivat!
  6. Selasin täältä ideoita ennen ristiäisiä, joten tässä omaakin ideaa jakoon, ainakin vilautukselle. ~huspois~
  7. Oho, huomasin ihan sattumalta Sarahin ihanat uutiset. Onnea valtavasti!
  8. ^Oikeastaan mun kysymys on vähän samaa sarjaa. Miksi juuri ulkomaiset pakastemarjat on kieltolistalla, mutta tuoreista ei sanota mitään? En oo uskaltanut syödä esim. espanjalaisia mansikoita tuoreinakaan, koska en ymmärrä, mitä eroa näillä on pakastettuihin vastaaviin ts. miten se pakastin muka ne saastuttaa, kun eikö ongelma ole nimenomaan se marjojen epäpuhdas kasteluvesi?
  9. Napakoruasiaa tulin kommentoimaan. Mä otin pois joskus puolivälin jälkeen, kun napa pullahti ulos. Omalla kohdalla olis kyllä varmasti kannattanut luopua korusta jo aiemmin, koska nyt lävistyksen kohdalle tuli aika ruma arpi. Yksilöllistä varmasti, mutta jos nyt voisin tehdä toisin, luopuisin korusta ajoissa.
  10. Voi kuinka ihanaa, Gabriel! Onnea matkaan!
  11. Ihan mahtavaa, RikSu! Onnea! Onnea myös muille tuplaviivoja tuoneille
  12. ^Sama täällä. Kaiken muun siedän kyllä, mutta noita on vaikea kestää.
  13. Niittiselle kiitos ideoista! Noista ehkä Iiris on kuitenkin lähimpänä sellaista nimeä, jota haen. Mulla on mielessä pari nimiehdokasta, jotka ei miehen mielestä ole hyviä Pitää siis jäädä pohtimaan...