Mölli

Aktiivijäsen
  • Content count

    2328
  • Joined

  • Last visited

About Mölli

  • Rank
    Addikti

Profile Information

  • Location
    Pääkaupunkiseutu

Recent Profile Visitors

1307 profile views
  1. ^Kiitos! Kiva kuulla, että kaikki on mennyt hyvin. Tehtiinkö tuo ihan kunnallisella vai yksityisellä? Laitettiinko neuvolasta lähetettä ja miten pitkät jonot noissa on?
  2. Nostelen tätä. Jakaisiko ingenjoor kokemuksia nyt kun steristä on jo jonkin aikaa? Itselle tulossa toinen lapsi, ja miehellä on jo yksi entuudestaan, ikää 31. Lapsiluku täynnä. Hormooneista en piittaa ja kumia ei viittisi käyttää 10 vuotta... Harkinnassa siis sterilisaatio. Tai oikeastaan olen sen jo päättänyt, sikäli kun en löydä siitä mitään pahaa sanottavaa.
  3. ^Tää on kyllä jännä juttu, kun itse tein selkeitä negoja eri kierroissa 4-5 kpl ja sitten selvä plussa. Niistä negoista ei saanut hartailla toiveillakaan mitään viivoja kehitettyä.
  4. Jee, onnea Kultimo!!
  5. ^tykkäysnappi
  6. Ovistuntemuksien perusteella plussasin dpo 12/13 (kp 25/27-28) Pregcheckin liuskalla. Dpo 15-16 (kp 28/27-28) sain digiin raskaana 2-3.
  7. Oi kiitos Ella_, icela ja Murkelo!!!
  8. Jee Nodu! Hienosti vahvistuu! Kiitos onnitteluista ja weeRa.lle kiitos kommentista! Tänkin aamun testissä plussa ja ehkä jopa hieman vahvempi kuin eilen.
  9. Voi kiitos. Minuu vaan jännittää, kun tuli suht pienillä kiertopäivillä tää plussa, et josko onkin kemiallinen. Täytyy parin päivän päästä varmistella...
  10. Jospa minäkin nyt toisin aamuisen testin. Tää tuli kyllä täysin puun takaa: http://aijaa.com/54c96U Eka kuva otettu n. minuutin kuluttua testin tekemisestä. Toinen n. 15 minuutin päästä. Dpot omien ovis-tuntemuksien mukaan nyt 12 tai 13.
  11. Mie oon pari kolme testiä tehny nyt lähiaikoina Pregcheckin liuskoilla, enkä kyllä ole saanut niihin hyvällä tahdollakaan minkäänlaisia viivoja (siis kontrollin lisäksi). Oon kyllä kuullut, että antaisivat nykyään herkästi jotain epäilyttäviä viivoja, mutta miulle ei ole sattunut...
  12. Minä 30, mies 34. Toista yhteistä lasta yritetään, menossa yk 3.
  13. Mininaksen testiä kyttäämässä. Kyllä se on vahvistunut!
  14. Osittaisimetin 5,5 kk ja menkat alkoivat kun poika oli vähän yli 7 kk. Kierukka laitettiin, kun synnytyksestä oli kulunut 4,5 kk.
  15. Esikoinen syntyi käynnistelyjen jälkeen kiireellisellä sektiolla rv 42+1.