Elisha

Aktiivijäsen
 • Content count

  344
 • Joined

 • Last visited

About Elisha

 • Rank
  Aktiivi
 1. Mä tilasin pandapöksyt, autobodyn ja autohuivin. Mun piti tilata myös joogat itselleni, mutta perhosen vuoksi en tilannut.
 2. Joo nuo Minityylin kuvat näinkin, ajattelin vain, että ovatko vk-haalarit jo myynnissä jossain. Toivottavasti tulisi muitakin värejä, nuo ei sytytä yhtään. Olin ajatellut Moloa, koska tuo Molon talvihaalari on ollut hyvä. Kaksiosaiset vk-vaatteet meillä on kevääksi, mutta ajattelin ostaa vielä haalarinkin.
 3. Popin vk-haalarit ovat tulleet ainakin osaan liikkeistä. Mistä löysit uudet Molon vk-haalarit?
 4. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/18086-myyd%C3%A4%C3%A4n-polarn-o-pyret-windlfeece-74/
 5. ^Meillä samanlainen osittainen perhepeti, kunnes vuoden ikäisenä kävi yökylässä vanhemmillani, että me yöheräilyistä väsyneet vanhemmat saimme nukkua. Yökylässä nukkui läpi yön ja seuraavana päivänä siirtyi heti omaan huoneeseen, jossa nukkuu huomattavasti paremmin.
 6. Saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/15700-myydaeaen-carriwell-flexi-belt-myyty/#entry1548602
 7. Saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/14640-vauvanvaatteita-56-74/ http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/13690-myydaeaen/
 8. Meillä on ollut kestoilu tauolla jatkuvan falskaamisongelman vuoksi. Nyt olen innostunut taas kokeilemaan kestoja uudelleen, kun voin käyttää nepillisiä vaippoja housuvaippojen tavoin. Ei falskannut! Lieneekö syy siinä, että nyt pikkuinen on lähes koko ajan pystyasennossa. Tarralliset taidan kyllä myydä pois.
 9. ^Meillä oli tuollainen ja tykättiin kovasti! Nuo ovat tosi lämpimiä.
 10. Olin juurin tänään kutsuilla Onneksi meillä on poika, tyttöjen vaatteisiin olisi mennyt omaisuus! Tosi ihania vaatteita! Mun mielestä koot näyttivät menevät jotenkin hassusti, esim. toppahaalari ja pipo olivat tosi reilua kokoa! Sitten taas trikoopaidoista ainakin osa näytti pienehköiltä. Käyttökokemusta ei vielä vaatteista ole. Miinus toimituskuluista, mun mielestä ne olivat aika kalliit (10 €). Onneksi sai tehdä kimppatilauksen samalle kaavakkeelle.
 11. Saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/13689-polarn-o-pyret-vaelikausitakki-68/
 12. ^Ainakin Rukalla ja Popilla on keltaisia sadetakkeja. Popilla niitä kyllä myytiin nyt alessa, joten voi olla, että sieltä ei enää löydy.
 13. Jos terälliset yökkärit eivät meinaa pysyä "paikoillaan", niin terien päälle voi laittaa sukat, johan pysyy!
 14. Me laitettiin BeSafe Izi Combi tilaukseen Oli meidän suosikki paikallisen liikkeen valikoimasta.
 15. Peg Peregoista en osaa sanoa mitään, mutta meillä on Gesslein Swiftit. Huonoa niissä on se, että jalkaosaa ei voi säätää (vaikka näyttää ne unet maistuvan jalkojen roikkuessakin) ja mua häiritsee se, että lapsen kasvot ovat aina menosuuntaan. Muuten olen tykännyt tosi paljon! Kulkevat hyvin erilaisissa maastoissa, helppo ja nopea kasata.