Elisha

Aktiivijäsen
  • Content count

    344
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Elisha


  1. Joo nuo Minityylin kuvat näinkin, ajattelin vain, että ovatko vk-haalarit jo myynnissä jossain. Toivottavasti tulisi muitakin värejä, nuo ei sytytä yhtään. Olin ajatellut Moloa, koska tuo Molon talvihaalari on ollut hyvä. Kaksiosaiset vk-vaatteet meillä on kevääksi, mutta ajattelin ostaa vielä haalarinkin.


  2. Meillä on ollut kestoilu tauolla jatkuvan falskaamisongelman vuoksi. Nyt olen innostunut taas kokeilemaan kestoja uudelleen, kun voin käyttää nepillisiä vaippoja housuvaippojen tavoin. Ei falskannut! Lieneekö syy siinä, että nyt pikkuinen on lähes koko ajan pystyasennossa. Tarralliset taidan kyllä myydä pois.


  3. Olin juurin tänään kutsuilla :) Onneksi meillä on poika, tyttöjen vaatteisiin olisi mennyt omaisuus! Tosi ihania vaatteita!

     

    Mun mielestä koot näyttivät menevät jotenkin hassusti, esim. toppahaalari ja pipo olivat tosi reilua kokoa! Sitten taas trikoopaidoista ainakin osa näytti pienehköiltä. Käyttökokemusta ei vielä vaatteista ole.

     

    Miinus toimituskuluista, mun mielestä ne olivat aika kalliit (10 €). Onneksi sai tehdä kimppatilauksen samalle kaavakkeelle.


  4. Peg Peregoista en osaa sanoa mitään, mutta meillä on Gesslein Swiftit. Huonoa niissä on se, että jalkaosaa ei voi säätää (vaikka näyttää ne unet maistuvan jalkojen roikkuessakin) ja mua häiritsee se, että lapsen kasvot ovat aina menosuuntaan. Muuten olen tykännyt tosi paljon! Kulkevat hyvin erilaisissa maastoissa, helppo ja nopea kasata.


  5. Meillä on Onnikkaan AIO-vaippoja ja Onnikkaan sekä Myllymuksujen taskuvaippoja. Sisämateriaalina coomax tai joustofrotee. Imuina Onnikkaan ja Myllymuksujen imuja ja jokunen perhostaittoimu vai mikä nyt onkaan. Olen laittanut vaipat nivuseen kiinni ja kokeillut eri imuja, mutta aina faskaa!