Elisha

Aktiivijäsen
 • Content count

  344
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Elisha

 1. Mä tilasin pandapöksyt, autobodyn ja autohuivin. Mun piti tilata myös joogat itselleni, mutta perhosen vuoksi en tilannut.
 2. Joo nuo Minityylin kuvat näinkin, ajattelin vain, että ovatko vk-haalarit jo myynnissä jossain. Toivottavasti tulisi muitakin värejä, nuo ei sytytä yhtään. Olin ajatellut Moloa, koska tuo Molon talvihaalari on ollut hyvä. Kaksiosaiset vk-vaatteet meillä on kevääksi, mutta ajattelin ostaa vielä haalarinkin.
 3. Popin vk-haalarit ovat tulleet ainakin osaan liikkeistä. Mistä löysit uudet Molon vk-haalarit?
 4. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/18086-myyd%C3%A4%C3%A4n-polarn-o-pyret-windlfeece-74/
 5. ^Meillä samanlainen osittainen perhepeti, kunnes vuoden ikäisenä kävi yökylässä vanhemmillani, että me yöheräilyistä väsyneet vanhemmat saimme nukkua. Yökylässä nukkui läpi yön ja seuraavana päivänä siirtyi heti omaan huoneeseen, jossa nukkuu huomattavasti paremmin.
 6. Saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/15700-myydaeaen-carriwell-flexi-belt-myyty/#entry1548602
 7. Saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/14640-vauvanvaatteita-56-74/ http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/13690-myydaeaen/
 8. Meillä on ollut kestoilu tauolla jatkuvan falskaamisongelman vuoksi. Nyt olen innostunut taas kokeilemaan kestoja uudelleen, kun voin käyttää nepillisiä vaippoja housuvaippojen tavoin. Ei falskannut! Lieneekö syy siinä, että nyt pikkuinen on lähes koko ajan pystyasennossa. Tarralliset taidan kyllä myydä pois.
 9. ^Meillä oli tuollainen ja tykättiin kovasti! Nuo ovat tosi lämpimiä.
 10. Olin juurin tänään kutsuilla Onneksi meillä on poika, tyttöjen vaatteisiin olisi mennyt omaisuus! Tosi ihania vaatteita! Mun mielestä koot näyttivät menevät jotenkin hassusti, esim. toppahaalari ja pipo olivat tosi reilua kokoa! Sitten taas trikoopaidoista ainakin osa näytti pienehköiltä. Käyttökokemusta ei vielä vaatteista ole. Miinus toimituskuluista, mun mielestä ne olivat aika kalliit (10 €). Onneksi sai tehdä kimppatilauksen samalle kaavakkeelle.
 11. Saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/13689-polarn-o-pyret-vaelikausitakki-68/
 12. ^Ainakin Rukalla ja Popilla on keltaisia sadetakkeja. Popilla niitä kyllä myytiin nyt alessa, joten voi olla, että sieltä ei enää löydy.
 13. Jos terälliset yökkärit eivät meinaa pysyä "paikoillaan", niin terien päälle voi laittaa sukat, johan pysyy!
 14. Me laitettiin BeSafe Izi Combi tilaukseen Oli meidän suosikki paikallisen liikkeen valikoimasta.
 15. Peg Peregoista en osaa sanoa mitään, mutta meillä on Gesslein Swiftit. Huonoa niissä on se, että jalkaosaa ei voi säätää (vaikka näyttää ne unet maistuvan jalkojen roikkuessakin) ja mua häiritsee se, että lapsen kasvot ovat aina menosuuntaan. Muuten olen tykännyt tosi paljon! Kulkevat hyvin erilaisissa maastoissa, helppo ja nopea kasata.
 16. Meillä on Onnikkaan AIO-vaippoja ja Onnikkaan sekä Myllymuksujen taskuvaippoja. Sisämateriaalina coomax tai joustofrotee. Imuina Onnikkaan ja Myllymuksujen imuja ja jokunen perhostaittoimu vai mikä nyt onkaan. Olen laittanut vaipat nivuseen kiinni ja kokeillut eri imuja, mutta aina faskaa!
 17. Mulla menee hermot. Kestot falskaa 90 % käyttökerroista aina saa vaihtaa myös vaatteet.
 18. Popiltakin löytyy tuollainen niskan suojaava "lippis". Se oli ihan ohutta materiaalia, varmasti kevyt, mutta vaikutti mun käteen turhankin lerpsulta.
 19. Meillä on kolme koiraa ja nyt puolivuotias lapsi. Raskausaikana muutama vähemmän tuttu kyseli varovaisesti, että mites koirat sitten, kun vauva syntyy. Suurin osa kyllä tietää, että olen koiraihminen henkeen ja vereen eikä kyseenalaistanut mitenkään koirien ja vauvan yhteiseloa. Neljäs koira on haaveissa muutaman vuoden sisällä.
 20. Juteltiin tästä aiheesta sivumennen kaveriporukassa ja yllättävän moni oli lopettanut imettämisen yksinkertaisesti siitä syystä, että ei jaksanut enää. Kenelläkään ei siis ollut mitään haasteita imetyksen kanssa, äidit olivat vain väsyneet imettämiseen.
 21. Mä olin 14-vuotias ja mies 16-vuotias, kun me tavattiin. Nyt takana 16 vuotta yhteistä taivalta, välillä ruusuista ja välillä risuista
 22. Noista vaunusuojista, harsohan ei varmaan suojaa UV-säteilyltä? Joissakin vaunusuojissa kun on erikseen mainittu, että ne ovat UV-suojattu.
 23. Kaksi alaetuhammasta puhkesi viikon välein ja ikää oli 4 kk (melkein 5 kk).
 24. RouvaR saako sun kautta tilattua Blingon vaatteita?