Rouva 7/2011

Aktiivijäsen
  • Content count

    1784
  • Joined

  • Last visited

About Rouva 7/2011

  • Rank
    Addikti
  1. Rv 37+0 ja mietin imetysajan ruokavaliotani. Esikoisesta en tiennyt vielä mitään supefoodeista enkä tajunnut syödä normiruokaakaan tarpeeksi, laihduin aika nopeastikin ja maitokin väheni aika pian (mikä ei välttämättä tietenkään ollu ravitsemuksen syy), mutta tällä kertaa aion olla viisaampi. Minä en esim. tiennyt, että 500kcal pitäis syyä tavallista enemmän imetysaikana, laiha kun olen valmiiksikin niin en todellakaan yritä laihtua. Mutta, olen hommannut chia-siemeniä ja hamppuöljyä (en oo koskaan niitä syöny) imetysajalle. Chia alentaa verenpainetta, jos paineet on alhaalla niinkuin esikoisesta oli, enhän niitä siemeniä voi syödä, tajusn juuri.. Maca-kapselit oottaa kaapissa (ennen raskautta yritin syödä jauhetta mutta en saanu alas, ostin kapseleita), mutta en aloita heti vaan seurailen vauvan mahakipuilua muista aineista. Macaahan voi paahtaa, kun täällä oli keskustelua että suomalaiset syö sitä raakana. Netissä on ohjeita. Mutta kysymys: Onko täällä gurua, joka osaa sanoa, mistä saan eniten turvallista energiaa ja rasvahappoja imetysaikana?? Pelkään että laihdun taas... Ja "normaalioloissakin" saan syödä mitä vaan ja kuinka paljon vaan niin BMI pysyy siinä 19:sta, valitettavasti.
  2. Eipä juurikaan mitenkään tässä toisessa raskaudessa. Ultriin käskin tulemaan, neuvolaan en edes pyytänyt. Yksin olen tätä odotusta periaatteessa tehnyt.
  3. Rv 31+5, yhtään raivotonta päivää en oo nähny tässä raskaudessa. HUUDAN joka helvetin päivä ainakin 10 eri asiasta illan aikana. Itken, lukittaudun huoneeseen.... You name it. Erosta olen kerran alkanut miehelle puhumaan, nyt tekisi mieli toisen kerran. Sanoin silloin viime kerralla että katon parin kuukauden ajan kun vauva on syntynyt, koska en todellakaan tiedä johtuuko tämä miesvitutus raskaudesta vai mistä..
  4. Jokohan oon vastannut..? Esikoisesta selvästi alkoi tuntumaan rv 17. Toista odotan aika alussa, jännällä ootan tuntuuko liikkeet aiemmin... Nyt kun alkoi muistelemaan, ihanaa kun vauva alkoi aina potkimaan siinä vaiheessa kun pisti pötkölleen... ui, sitä odotellessa!!
  5. Up nostan kun aihe kiinnostaa!! Mahtuuko katumaastureihin 3 istuinta? Sellainen kiinnostaisi... Tai Honda accordiin?
  6. 3+3
  7. Vilda, joo joulukuisissa pamahti ja kunnolla kun me kolme tuotiin samaan syssyyn huonoja uutisia!!
  8. Päivitystä: Kaikki mennyt hienosti, pärjäsin yhdellä buranalla sen cytotecpäivän enkä vuotanut kuiviinkaan mitä pelkäsin. Toki pitää käydä tarkistusultrassa yksityisellä kun sairaala ei sitä tarjoa.
  9. Kävin juuri ottamassa suun kautta otettavan lääkkeen. Tuulimuna kyseessä, todettiin siinä 6+. Jouduin viikko odottaa aikaa tyhjennykseen. Ylihuomenna 6 cytoteccia ja kipulääkkeitä sain myös mukaan. Nyt ootellaan että kaikki menis hienosti, koska lähden lomalle lappiin keskelle ei mitään. Muoks. Ainakaan esilääkitys ei laittanut tapahtumaan mitään.
  10. 3 raskautta = 1 lapsi. Ekassa raskaudessa väsy ja pahoinvointi= esikoinen. Toka ja kolmas täysin oireettomia= 7+ keskenmeno molemmissa.
  11. Minä vähän samassa tilanteessa! Mutta samoilla linjoilla suurimman osan kanssa, en kertois. Olen raskaana ehkä 5+ jotain. Toukokuun loppuun on työsopimus. Oli vasta palaveri pomon kanssa, tiesin jo raskaudesta mutta en puhunut mitään koska edellinen meni kesken. Pomo yrittää saada minulle jatkoa, siitä kuin pitkäksi aikaa, jäi epäselväksi. Ihanne olisi esim. joulukuuhun asti, marraskuun puolivälissä jäisin kuitenkin viimeistään äippälomalle. Olen laittanut myös 2 työhakemusta. Jos pääsisin haastatteluun, en kertoisi raskaudesta.
  12. Nostan kun vaivaa mieltä: Viime raskaudessa ei ollut mitään oireita ja 7+ meni kesken. Nyt uusi yritys puolen vuoden jälkeen, rv 4+ eikä oireen oiretta. Voihan tätä epätietoisuuden tunnetta!
  13. Eka raskaudesta olin plussauksesta asti varma että tyttö tulee. En voinut kuvitella itselleni poikaa jostain syystä. Oli "poikasykkeet" ja "poikamahat". Tyttö tuli. Nyt toisessa, ennenkuin edes plussasin on ollut kevyt poikafiilis, sen takia kun tärppi oli just oviksen loppupuolella. Jännällä odotan
  14. Niukahko vuoto alkoi 7+4 ja tuli klöntti mukana. Ultrassa varmistui keskenmeno. Nyt toista päivää vuotaa, ihan kaikki ei oo tullu vielä pois.
  15. Tärppikierron alussa greippimehut ja viikko oviksen jälkeen punkkulasi. Nyt samat keinot ollut käytössä ja jännitetään viel pari päivää..