-tirppa-

Aktiivijäsen
  • Content count

    120
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by -tirppa-

  1. Näkyy toinen viiva. Onnea!
  2. Päädyttiin Go Next:hin, kun oli hyvässä tarjouksessa.
  3. Tiedättekö mitä eroja Britax Gon ja Go Nextin välillä on?
  4. Rakenneultrassa rv 20+3 näkyi selvästi poika.
  5. Tarkoituksena olisi ottaa pakkaus. Kolmas lapsi pitkällä ikäerolla, joten juuri mitään ei ole säästössä. Mielenkiinnolla odotetaan koska uusi pakkaus julkistetaan.
  6. 7+2 koko 11,3 mm, vastasi viikkoja
  7. Oma (siis pankin kanssa) rivitalo neliö.
  8. Muutamia kuvia olen laittanut rajatuilla sivustoilla.
  9. Kaksi lasta on ollut suunnitelmissa koko ajan. Nyt lasten ollessa vanhoja ja omatoimisia yllättäen kuumeillaan kolmannesta.
  10. 35 v molemmat, kolmannesta yhteisestä haaveillaan pitkän tauon jälkeen.
  11. Esikko 40 + 5 ja kuopus 38 + 6
  12. Ekan kanssa tärppäsi nopeasti, vain muutama kuukausi km:stä. Toinen antoi odottaa. Imetyksen jälkeen ensimmäisistä kuukautisista meni n. vuosi ennen tärppiä.
  13. Spontaani keskenmeno rv 8. Koko raskauden epäilin jonkin olevan vialla, kun tiputteli alusta alkaen.
  14. Tuttua juttua. Olin aikoinaan kaveripiiristä ensimmäinen, joka sai lapsen. Aika nuori (23 v.) kun olin ei kavereita kiinnostanut jutella minusta ja lapsesta. Eipä tainnut lasten esimmäisten vuosien aikoina nähdä kavereita montaakaa kertaa enkä usko et olisin kertaakaan kertonut mitään lapsista. Nyt asiat ovat sen verran muuttuneet että kaikilla kavereilla on lapsia, joten nyt he puhuvat sitten lapsistaan. Minä en tosin vieläkään osaa avautua lapsista kavereiden kesken.
  15. Asumme asumisoikeusasunnossa eli ei vuokra eikä oma. Vastasin vuokra kun on lähempänä sitä. Rivari neliö kyseessä.
  16. Kahdesta lapsesta olemme aina puhuneet ja kaksi olemme saaneet. Kolmas ei nyt ajankohtainen, muttei koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
  17. Olimme molemmat 22-vuotiaita ja opiskelijoita.
  18. Poika lähtee kunnalliseen kouluun. Olisimme halunneet alunperin toiseen kunnalliseen kouluun (asumme n. 3 km päässä kolmesta koulusta), koska pojan kaikki eskarikaverit menevät eri kouluihin kuin poikamme. Onneksi meidän pihalta menee tyttö samalle luokalle ja enemmän lapsia samaan kouluun.
  19. Esikoinen oppi 2,5 vuotiaana päiväkuivaksi ja lähemmäs 3-vuotiaana yökuivaksi. Toka 3 vuotiaana päivä- ja yökuivaksi
  20. Esikoinen aloittaa koulun kahden viikon päästä. Tuntuu oudolta että aika on mennyt niin nopeasti että hän menee jo kouluun. Minua jännittää ihan hirveästi miten pärjää tai oikeastaan enemmän jännittää miten pärjää koulumatkat, kun hänen täytyy matkustaa kouluun bussilla. Bussi ei kulje kuin kerran kaksi tunnissa, joten siitä ei saa myöhästyä.