minga

Aktiivijäsen
 • Content count

  1712
 • Joined

 • Last visited

About minga

 • Rank
  Addikti
 1. ^Joo siis kyllä mullakin molemmat siinä sisaristuimessa on alhaalla nukkunut kun sen nyt saa puolimakaavaksi, mutta itse puhuin siitä kun sisaristuin on pääistuimen päällä
 2. Joo, vauva-taapero-moodissa en kyllä päivittäin nukuttaisi päikkäreitä. Matkoilla kun ollaan oltu niin esikoinen (silloin 2v) nukkui pari tuntia siinä istuma-asennossa, nukkuuhan ne autossakin. Mutten missään nimessä päivittäin nukuttaisi molempia lapsia samaan aikaan noissa.
 3. Meillä kuljetettiin varmaan 0-4/5kk asti siinä vauva-taapro-moodissa, loppuaika vaan ilman sitä pehmeää koppaa niin mahtui hyvin. Sitten siirsin jo alas "istumaan" kun onhan se kuitenkin keno asento, ihan kuin sitterissä. Meillä kun ne on vaan satunnaiskäytössä, eli pääasiassa nukkuu päiväunet makuuasennossa omissa rattaissaan. Kaveri puolestaan halusi vauvan kasvot itseensä päin, niin osti sen face-to-face istuimen. Vauva siihen ja taapero alle. Ei kuulema ole mikään "tutkittu" yhdistelmä, mutta he lykkivät menemään niin ihan mainiosti
 4. Meillä on navit ja sisaristuimen kuomu, olen käyttänyt vissiin kerran "oikeasti" ja muutaman kerran mallaillut, mutten vaan osaa sitä käyttää. Ei siis tule käytettyä. Nyt talvella jos noilla mennään pidempään ulkona, niin sisaristuimessa on ticketin untuvapussi jossa on oma "huppu" päätä varten, ajanee siis kuomun asiaa. Sadesuojana käytän Emmaljungan Nitro Cityn sadesuojaa josta on kuminauhat hapristuneet Istuu tosi hyvin taapero+vauva vaiheessa, taapero+taaperovaiheessa alempi istuin on tämän kanssa tietysti aika peitossa, eli sieltä ei paljon sitten kurkita, mutta tällöin yleensä siellä onkin sitten istunut se, jonka olisi hyvä nukkua Lisätavaratilana toimii reppu Aika hyvin sinne tavaratilaan saa tungettua tavaraa, jos alemmassa istuimessa istuu pienempi.
 5. Muakin muuten eniten häiritsee tuo pääistuimen pehmusteen valuminen. Muuten ollaan tykätty ja meillä on vanhat navit. Käytettiin paljon myös siinä vauva-taapero moodissakin kun vauva syntyi kesää vasten ja on siro. Kopasta kyllä luovuttiin nopeasti, mutta laitoin sitten äp-makuupussissa sinne ja hyvin pärjäsi
 6. Jos on tarpeeksi iso kontti niin ei muuten tarvitse irroittaa Mä kanssa vihasin sitä irroittamista ja nykyään irroitankin vaan, jos konttiin tarvitsee saada muutakin kuin rattaat ja ostokset. Menee ne siis "kasaan", mutta jäävät aika isoiksi. Mahtuvat kuitenkin esim meidän farkkuun ihan hyvin niinkin ja parit ruokakassitkin ihan iisisti.
 7. ^NameItilla on ainakin osassa collareita vyötärökiristys. Muutenkin sopivan kapeita ainakin meidän hoikalle pojalle
 8. merkinkantaja, Ei kun ihan selvästi tuossa lukee Naveille.. Linkki adaptereihin. Eipä tarttis arpoa jos jaksaisi kävellä tohon lastentarvikeliikeeseen kysymään asiasta Ehkä ensi viikolla..
 9. Nyt on P&T Navigatorit hankittuna ja eilen hain maxi-cosin pebble -turvakaukalonkin. Adaptereja en vielä ostanut ja nyt googlettelin niitä ja olen vähän ihmeissäni. Netissä näyttää olevan maxi-cosin kaukalolle kahdenlaisia adaptereja. Toinen on sellainen kehikkomainen isompi järkäle ja toinen on vain kaksi sellaista pientä palikkaa. Voisin tietysti kävellä tuohon viereiseen lastentarvikeliikkeeseen kysymään, he kun niitä myyvät, mutta paljon helpompi täältä lämpöisestä kotisohvasta kysellä vaukkareilta. Kumpi teillä siis on käytössä vai tarvitaanko molemmat vai mitähä?!
 10. Mäkin peukutan Rasavilin Peukalopotteja. Pysyy hyvin kädessä ja on tosi lämpöiset
 11. Ihan mututuntumalta sanoisin, että sekä lasten että aikuisten d-vitamiineissa on sama vahvuus, joten ei mitään hätää jos ei kerta tukehtunut niihin tabletteihin. Korkeintaan pidä muutama päivä taukoa lapsen omista vitamiineista niin tasapainottuu tilanne Ainakin näin on neuvottu jos lapsi on esimerkiksi juonut koko d-vitamiinipullollisen. Käsketään siis vaan pitää taukoa sen verran kuin pullossa oli nestettä jäljellä.
 12. duudeli, Eiköhän teidän poika noi paino- ja pituusrajat aika reippaasti ylitä jouluna, joten veikkaan, ettette koppaa saa käyttöön. Teillä on kuitenkin ilmeisesti eturivin paikat, kun kopan olette saaneet varattua, joten lattialle vaan vilttejä yms johon saat sitten nukkumaan Näin meidänkin E nukkui keväällä pitkällä lennolla, jos en jaksanut sylissä pitää.
 13. Me oltiin viikkarilla pari viikkoa sitten ja siellä oli lasten leikkipaikalla mikro, eli mikropuuroa nyt ainakin voi tehdä jos sitä puuroa haluaa antaa Toinen vaihtoehto on ottaa niitä pikapuuroja mihin sekoitetaan vaan kuuma neste, eli hakee kahviosta kuumaa vettä niin saa tehtyä puurot.
 14. ^Helpointa kattoa youtubesta video, hakuun vaan gesslein swift, niin varmasti löytyy
 15. duudeli, Eturivinpaikat on kyllä tosi pop, mutta en usko, että te enää jouluna mitään sillä kopalla teette. Siinä on mun mielestä aika pienet paino/pituus/ikärajatkin, että meidän sinttikin olisi vaan juuri ja juuri päässyt siihen 2kk sitten.