ivekki

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About ivekki

  • Rank
    Aloittelija
  1. Heippa, täällä kans kovasti pohdin onko tänään tapahtunut jonkun näköistä kiinnitystä. kp21 menossa, tänään tuli pientä rusehtavaa vuotoa jonka jälkeen limaista verta. Ihan menkkamaisia kipuja muutaman tunnin ja sitten kivut loppui eikä vuotoakaan oikeen ole enää tullut. Ehkä todella vähän, mutta en tiedä. Jännäilen täällä joskos se pikkukakkonen nyt jo tulisi!
  2. Meillä on rela-tipat johon on lisätty d-vitamiini. Todella hyvin passannut.
  3. Meillä ei oo kauaa syöty soseita mutta itte oon tehny. Nyt vasta porkkana-peruna ja Peruna-kukkakaali.. Pitää alkaa ottamaan uusia makuja mukaan ja sekoitella. Hedelmäsoseita olen tähän mennessä ostanut kaupasta kun ei niitäkään tosiaan paljoa ole syöty mutta ajattelin tehdä nekin itse.
  4. Minä päätin raskausaikana etten nukuttais vieressä. Synnäriltä kun tultiin kotiin niin siinä se kainalossa nukku seuraavat pari kk.. Sitte nostin omaan sänkyyn kun alkoi käydä tila ahtaaksi ja vauva alkoi liikkumaan enemmän. Meillä omaan sänkyyn siirto onnistu tosi hyvin, ei mitään huutamista vaan rauhallisesti nukahti itekseen.
  5. Poika syntyi perjantaina aikasin aamusta ja lauantaina päästiin kotiin aamupäivällä. Ensimmäinen muksu.
  6. En huomannut mitään merkkeja, kaikki S:t oli kyllä käytössä mutten huomannut mitään vaikutusta. Yöllä vaan tunsin kun vedet meni, siinä se oli.
  7. 159 / +12kg / 37 / 40+4 / 3670g ja 49cm
  8. Esikoinen syntyi viikoilla 40+4 ja ihan itsestään lähti yöllä syntymään. Puoli 1 meni kotona vedet, sairaalassa noin puolen tunnin päästä siitä. Poika näkikin sitte maailman Puoli 5.
  9. OYS

    Minua kiinnostaisi myös tuoreemmat "tiedot" kun synnytys olisi ihan kohta toivottavasti lähellä.
  10. Itsellä on ollut selän kanssa ongelmia alusta asti.. Lääkärit epäilivät myös issiasta ja sairaslomalla onkin mennyt tämä odotusaika.. LA marraskuussa enkä usko että on töihin menijäksi enää. Selkä vaivaa koko ajan eikä siihen ole oikein mitään helpotusta löytynyt. Koirien kanssa iltaisin pienet lenkit auttavat hieman nukkumista.
  11. Aivan huippuja ideoita!
  12. Meille näyttäis taulukon mukaan poikaa ja poikahan sieltä on tulossa
  13. Itsellä oli koe-aikaa vielä jokunen viikko jäljellä ja viikkoja jotain 11+. Päätin silti kertoa ja hyvin kävi. Tyytyväinen olen että kerroin aikonaan, tuon jälkeen alkoikin ongelmat selän kanssa ja sairaslomalla oltu monta kk (parin viikon jaksoissa) ja varmaan ollaan loppuun asti..
  14. Täällä odotellaan kovasti päätöstä ja tietoa että pakkaus olisi jo postissa.. Neuvolassa varoittelivat hieman pitkistä käsittelyajoista.. Huoh!
  15. Ensimmäinen raskaus menossa ja ensimmäiset potkut tuntu rv15.