Elea

Jäsen
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Elea

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kovasti ovat ihmiset tilanneet tuolta babyonlineshopista tavaroita. Ajattelin joko sieltä tilata yhdistelmävaunut tai sitten pingpongista. Kauheasti vain negatiivista lukenut tuosta pingbong.de tilaamisesta, vaikka juuri meinasin sieltä tilata. Osaisko joku kertoa, että miten babyonlineshopista valitaan haluama vaunujen väri? Pääsen siihen kohtaan kun olen valinnut yhdistelmävaunut, mutta kohta jossa lukee merkitse väri tähän on ns. inaktiivinen eli en pääse väriä valitsemaan?! Tilaisin siis Hartan topline x yhdistelmät.
  2. Kiitos vastauksista Chiamaka ja katya11. Enpä sitten mieti liikaa tuota luteaalivaihetta, kun sain selvennyksen tuohon. Nyt menossa vasta kp 8 ja aloitin vehniksen käytön kp 2. Katsotaan mitä tapahtuu. Meillä on vaan sellainen tilanne, että mies kotona vain to-su joten tarvii toivoa että ovulaatio tapahtuisi aina viikonloppuisin (mutta eihän se käytännössä näin mene ). Olen kyllä ottanut nyt sen asenteen, että tätä en pahemmin edes mieti. Se on jännä, miten sitä mielikuvitus lähtee laukkaamaan hoitojen ja ongelmien puolelle, vaikka vasta 2 yrityskiertoa takana (noloa, mutta tulipahan "sanottua" ääneen). Olen niin hyvin (liiankin hyvin) tietoinen että raskautumiseen voi mennä vuosikin ja tämä on ihan normaalia, siksi yritän keskittyä muuhun. Palaankin taas kesän jälkeiseen reeni putkeen eli 4-5 kertaa viikossa hikijumppa ja juoksua. Kesällä kun tuli reenattua (jumpat ja juoksu) vain 2-3 krt viikkossa kun oli pihan tekoa ja kaikkea muuta. Plussatuulia kaikille!
  3. Tänään alkoi kp1 ja yk 3 pärähti siis käyntiin. Kierrosta sain ovisplussan ovistestiin kp 16 (ovistestin kun tei piruuttani, muuten vaan) ja kierron pituudeksi tuli nyt tilastolliset 28 päivää. Ainoa, mikä mietityttää on se, että jäikö luteaalivaihe liian lyhyeksi?! Anyone? Ensimmäinen luomukierto oli 31 päivää. Sitä ennen 8 vuotta pillereiden syöntiä takana. Saas nähdä koska tärppää! No, mutta huomenna kauppaan hakemaan vehnäalkioöljyä ja katsotaan miten se tehoaa
  4. Ihana uutinen heti aamusta kun illalla en ollut netissä. Jännää, kuinka onnellinen olen heidän puolesta. Ihanaa Vickan ja Daniel, paljon onnea teille!
  5. Jätin pillerit (meliane) 8 vuoden käytön jälkeen kesäkuun lopussa. Heti tyhjenysvuodon jälkeen ollaan aloitettu tulee jos on tullakseen -"yrittäminen". Ensimmäinen kierto oli 31 pv. Tähän olen tyytyväinen sillä ennen pillereita kiertoni oli 35-60 päivää. Useimmiten heitteli siinä yli 40 pv. Nyt ollaan yrityskierron 2 puolessa välissä. Elämästä on tullut jotenkin jännempää ja "vaarallisempaa" koska, vaikka ei yritä niin kuitenkin sitä miettii ja on erittäin tietoinen että ehkäisyä ei ole käytössä ja aina se mahdollisuus on. Saa nähdä kuinka kauan menee. Lapsettomuutta on tuttavapiirissä kuin kuin myös näitä kerrasta tärppejä.
  6. Minä 27v ja Mies (kohta) 29v ja ensimmäistä yritettään