maipe

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About maipe

  • Rank
    Aloittelija
  1. Paulus on hyvä, saa 9. Mitäs tykkäätte Adeline? Romaanista sen nappasin. Onko käytössä edes Suomessa..
  2. Meillä km rv 8 +? tasan kuukausi sitten. Luonnollisesti tyhjentyi kokonaan. Lääkärin mukaan raskaustesti kannattaa tehdä vasta 6vkoa km:sta. Terveydenhoitajan mukaan kuukauden päästä voi tehdä ja pitäisi näyttää negaa (jos ei siis jo uutta raskautta ole). Joillakin laskee raskaushormoni nopeammin ja toisilla hitaammin. Kuukautisia odotellaan. Niitä on tosin odotettu jo esikon syntymästä asti (9kk). Ei tullut yksiäkään ennen tuota toista raskautta. Saa nähdä miten nyt käy. Km vuoto on kuitenkin loppunut jo 2 vkoa sitten. Uutta raskautta ei ole mitenkään Yritetty, mutta tulee jos on tullakseen. Antaa luonnon hoitaa homma.
  3. Ihanaa Marthe, että sieltä löytyi sykkivä sydän. Meille oli myös huhtivauva tulossa, mutta keskenmeno tuli. Vuotoa kuukautisten tapaan muutama päivä, sitten yhtäkkiä raju supisteleva kipu. Sairaalassa sitten päivystyksessä ollessamme kaikki raskausmateriaali tuli luonnollisesti ulos, ja ultrassa todettiin että mitään ei enää ole. Neuvolassa keskenmenoa pidettiin ihan läpihuutojuttuna, kun sieltä vuodon alettua kyselin keskenmenon mahdollisuudesta. Totesivat, että mitään kontrollia ei tarvita (vaikka raskausmateriaali ei tulisikaan kokonaisena ulos?). Sairaalassa sitten sanoivat, että pitää tarkistaa, ettei kohtuun jää repaleita tai muuta. Voivat aiheuttaa kohtutulehduksen. Uskomatonta, miten erilaista ohjeistusta ja menettelyä eri hoitohenkilöiltä. Onneksi on kuitenkin tuo Ykkönen, jonka hymyllä mennään läpi pimeänkin päivän.
  4. Aika paljon kaikkea suolaista tehnyt mieli nyt toka kerralla. Maksamakkara ei liene suositelluimpia ruoka-aineit, mutta sitä voisin syödä paljaaltaan.. Ekalla oli mandariinit ja paistettu jauheliha.
  5. Voisihan sitä kuvitella että niillä oli tehoa. Eräs kaveri synnytystä edeltävänä päivänä käski kokeilla kolmea ässää. Silloin en edes ollut kuullut niistä. Liekö sitten niiden ansiota, mutta seuraavana päivänä alkoi tapahtua.
  6. Itselleni kynnys mennä seurakunnan perhekahvilaan/kerhoon oli aika korkea. Kun sitten rohkaisin mieleni ja menin ensimmäisen kerran, sain kuulla että se oli kerhon viimeinen kerta, eli jäivät kesälomalle. Huono tuuri siis. Vauva oli silloin alle 6kk. Aika pienenä vein ensimmäisiä kertoja siskoille/ kavereille hoitoon muutamaksi tunniksi. Hyvin sujui, ja nyt vauva ei vierasta heitä.
  7. Minulle tuli raskauden aikana kiloja se 12-15. Ja lähti sitten samantien pois. Mutta yllättäen nyt kun vauva on 7kk, kiloja on tullut lisää. Imetys kai suojasi minua kiloilta, mutta sen loputtua ovat alkaneet kertyä. Niistä vaatteiden poisheittämisestä tai säästämisestä olen ajatellut, että siinä on hyvä aika uudistaa vaatekomeroa. Pieni shoppailu piristää sitten vauvan ollessa maailmassa, ja on hyvä syykin.
  8. Heh! Ihania viestejä ootte kirjoitelleet tänne. Mitenhän se testin tekeminen voikin jännittää niin paljon. Ekalla kerralla mies olisi halunnut tulla mukaan kun tein testin (KIELLETTYÄ ) toisella kerralla tein salaa. Kummallakin kerralla mies oli todella onnellinen positiivisesta vastauksesta. Oli kuulemma tiennyt jo aiemmin, että meille tulee vauva. Omat tunteet kummallakin kerralla yhtä mylläkkää. Meillä siis kakkonen tulossa. Näiden välissä tuli joskus pakonomainen tunne, että olen varmasti raskaana. Kävin ostamassa testin, vaikka mies sanoi, että et sinä ole. No negatiivistahan se sitten näytti. Miten miehillä voi olla tuollainen vaisto?!! Onko muilla ollut? Joku taisi kirjoittaa samanlaisesta.
  9. Oys:ssa sanottiin heti tullessa, että ei saa syödä ennenkuin lapsi on syntynyt. Mehua tosin sai vähän juoda. Osasivat kyllä ennustaa jo valmiiksi että viidessä tunnissa homma on ohi. Miehelle oli omat eväät ja sitten tietenkin tarjottiin kahvit ym. kun vauveli oli syntynyt.