urppis

Aktiivijäsen
 • Content count

  2856
 • Joined

 • Last visited

About urppis

 • Rank
  Addikti
 1. Mitä mun vanhat silmäni näkeekään, onnea @icela
 2. 4v harrastaa futista ja temppujumppaa, molemmissa yhdet treenit viikossa. Välillä käydään myös perhenyrkkeilyssä. Kohta 6v harrastaa ringetteä, harkitaan joukkueeseen liittymistä jolloin treenejä olisi kahdet viikossa. Alkuvuodesta aloittaa musiikkiharrastuksen, käy myös satunnaisesti perhenyrkkeilyssä.
 3. Mulla oli esikoinen perätilassa koko ajan, kaksi kääntöyritystä ei myöskään tuoneet tulosta. Kuopus oli myös pitkään perätilassa, mutta tein kääntöjumppia ahkerasti ja lopulta kääntyikin sitten pää alaspäin. Esikoisen aikana jumppasin kyllä myös, mutta kuopuksen kanssa kyllä huomattavasti ahkerammin.
 4. Oma rivari kolmella makkarilla, neliöitä about sata. Pian menee kaikki makkarit nukkumiskäyttöön, joten pientä lisätilaa kyllä kaipaisi ompelu- ja tietokonekäyttöön. Kun mikään ei riitä..
 5. Katju88:n pojan kaunis nimi nähty.
 6. Meillä asuu tällä hetkellä Sir Poops A Lot. Noin niinkuin muuten esikoista kutsutaan nimillä Ipana, Ipanapa, Pipana, Papunen, Pupunen. Kuopus on Ernesto, Eevertti tai Einari.
 7. Mulla takana kaksi sektiota, toisen jälkeen pääsin nopeammin ylös ja liikkeelle. Haava kipuili kyllä pidempään ja tuli pieni pintatulehdus toisella kerralla. Lääkärin mukaan kohdun paksuus on hyvä ja sen puolesta estettä kolmannelle raskaudelle ei ole. Sen sijaan kiinnikkeitä oli runsaasti ja niistä johtuen leikkaus kesti aika kauan ja menetin verta yli 2000ml. Lääkäri vilautteli mahdollisuutta että kolmas leikkaushaava pitäisi tehdä pystyyn, jos vanhasta ei enää pääsisi läpi kiinnikkeiden takia. Pystyhaava ei lukemani perusteella houkuttele, ilmeisesti parantuminen on sellaisen kanssa hitaampaa.
 8. iiki, nimi nähty, kiitos! Tykkään nimestä, varmaan kun toinen nimi on sama kuin meidän jäbällä ja muutkin nimet saman tyylisiä.
 9. Mulla oli ekassa raskaudessa monta ultraa, koska vauva oli perätilassa. Eka sitten syntyikin sektiolla, minkä takia toistakin ultrattiin enemmän.
 10. Tällä toisella sankarilla puolestaan eka hammas about tasan 6kk iässä ja toinen kaksi päivää myöhemmin. Alaetuhampaat oli nämä.
 11. Voi ei, missasin iikin vauvan nimen!
 12. Me asutaan Pk-seudulla ihan ok bussireittien lähellä, mutta auto on silti ehdoton. Mies kulkee työmatkat omalla autolla, julkisilla matkaan menisi tunti, omalla autolla 20min. Mä olen kyllä lasten kanssa käyttänyt julkisia ja mielelläni käytänkin, mutta sekin käy turhan hankalaksi jos haluaa liikkua sivuttaissuunnassa eikä vain kohti etelää ja Helsingin keskustaa. Lisäksi me ajetaan about kerran kuussa isovanhempien luo, jotka asuvat kaikki yli sadan kilometrin päässä. Junilla ja busseilla pääsisi, mutta halvemmaksi tulee kun menee omalla autolla. Kun mä joskus menen töihin, saattaa olla edessä toisenkin auton hankkiminen. Työpaikan sijainnista riippuen kun ne matkat voi tosiaan julkisilla kestää ja kestää..
 13. Eka raskaus (tyttö) rv 35+6 2900g rv 37+2 3250g rv 39+3 3500g syntyi 40+0 3425g Toinen raskaus (poika) rv 21+1 423g rv 36+1 3100g rv 40+5 4000g syntyi 42+2 4375g
 14. From the album Joulu

 15. From the album Joulu