Lystikki

Aktiivijäsen
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

About Lystikki

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Laitoin itselle tilaukseen samat rattaat samasta paikasta, mutta ainakin tilausvaiheessa näytti toimituskuluiksi 11£. Eipä tuo silti kova hinta ollut muihin vastaaviin nettikauppoihin verrattuna. Baby Joggereiden omistajat, onko teillä turvakaarta rattaissa tai oletteko kokeneet sen tarpeelliseksi?
 2. Viikon tarkka sokeriseuranta kotona onnellisesti takana. Yksikään arvo ei ollut edes lähellä raja-arvoa, joten hyvältä näyttää Tästä on hyvä jatkaa. Nyt mittaan yhden paastoarvon ja yhden ison aterian jälkeen pari kertaa viikossa jos ei ole mitään poikkeavaa. Niin ja tietysti yritän pitää sokerit minimissä ja vähentää hiilihydraattien määrää. Oma seuranta osoitti sen, että liian pitkä paasto alkoi heti nostamaan sokereita. Tosin pidin yhtenä päivänä 12h paaston ja silti sokeri oli vain 4,9. Ehkä siis se kaikki muukin päivän aikana nautittu syöminen vaikuttaa.
 3. Joku poistoväri oli 169£ ja normaalihinta 229£. Pitää vielä miettiä jaksaako nähdä tuota tilaamisen "vaivaa". Kiitokset toimituskulutiedoista!
 4. Millaiset oli toimituskulut Pramworldin tilaukselle? Baby Jogger City Miniä haluaisin tilata.
 5. Kiitos vastauksesta, Linea. Näin epäilinkin asian olevan. Minun tapauksessani näköjään onkin, että sokerit pysyy paremmin aisoissa kun en pidä liian pitkää väliä syömisessä.
 6. Hei kokeneemmat neuvokaahan vähän aloittelijaa. Sain nyt mittarin ja kehoituksen mitata sokereita joka päivä viikon ajan 4-6 kertaa. Yksi niistä pitäisi olla ennen aamiaista-arvo. Tarkoittaako tämä sitä, että joka yö pitäisi olla se 12 tuntia syömättä, että arvo olisi rehellinen paastosokeri Yleensä syön arkisin iltapalan vasta n. klo 22 ja aamupalan ennen töihin menoa klo 7. En mä halua olla nälässä niin pitkään. Ekojen aamujen sokerit ennen aamupalaa on olleet 4.1 ja 3.9 ja siksikin ihmetyttää kun arvot on niin matalat. Vai nostaako se pitkä paasto sokeriarvoja?
 7. Minäkin pääsen tänään liittymään "iloiseen" joukkoonne. Tätä olinkin aavistellut kun on PCO, ylipainoa ja sukurasite. Ensimmäisestä sokerirasituksesta pääsin läpi rajaa hipoen paastoarvon kohdalta ja nyt meni sitten selvästi yli. Tänään arvot oli 5.5/11.3/8 ja maanantaina saan mittarit sekä ruokavalio-ohjeet. Jotenkin harmittaa, mutta vauvan kannalta olen valmis tekemään mitä vaan. Jospa arvot korjautuisivat vain ruokavaliolla.
 8. Yritämme tehdä päätöstä vauvavakuutuksesta. Joku vakuutus otetaan joka tapauksessa. Tällä hetkellä vertailemme lähinnä Pohjantähteä ja Lähivakuutusta. Ainoa asia, joka Pohjantähdessä houkuttaa on se, että korvaa maitoallergian. Mutta laskettiin, ettei sekään etu sitten viime kädessä saisi ratkaista. Onko kellään uusinta tietoa tuosta Aktista, korvaako edelleen äidinmaitovalmisteet allergiselle? Sieltä voisi vielä kysyä tarjouksen jos näin on.
 9. Tie on ollut pitkä ja kivinen. Hoitoja vuodesta 2006 alkaen. Minulla PCO ja miehellä hitaat siittiöt. 3 inseminaatiota, ilman tulosta. 1. IVF/ICSI, joista yksikään ICSI-solu ei ollut kelvollinen, pakkaseen kaksi alkiota 1. PAS, kaksi alkiota siirrettiin 2. IVF vain tuoresiirtoon 2 alkiota 3. IVF/ICSI, tuoresiirtoon 2 alkiota (IVF ja ICSI), joista alkoi raskaus (1 alkio) pakkaseen ei jäänyt mitään. Tämä olisi ollut siis viimeinen siirtomme ja olisimme lopettaneet hoidot tähän. Maailma päätti kuitenkin toisin Malttia siis hoitoihin, ihmeisiin kannattaa uskoa viimeiseen asti ja vielä sen jälkeenkin!
 10. Yritin etsiä vastausta, mutta ei sattunut silmään. Mitä levitettä olisi hyvä käyttää leivälle raskausaikana? Terkkari käski vaihtaa Floraan tai Keijuun eli sellaisiin joissa rasvaa on noin 70%, mutta huomasin kaupassa että niissä kaikissahan on lisätty a-vitamiinia?
 11. 5 vuoden lapsettomuuden ja hoitojen jälkeen tänään tehtiin historiaa: +
 12. Hei, te jotka olette käyneet verikokeessa mittauttamassa HCG-arvon (esim. alkion siirron jälkeen) - kuinka kauan teillä kesti saada tulokset? Kävin äsken labrassa ja mulle sanottiin että tuloksissa voi mennä viikkokin En käynyt meidän omalla klinikalla, joten eivät olleet asiasta varmoja. Jossain luki, että kestää 2pv eli käskivät maanantaina soittaa. Miten ihmeessä mä jaksan odotella tuloksia ikuisuuden? Tämähän tarkoittaa, että pahimmassa tapauksessa joudun syömään lääkkeitäkin vielä ainakin viikon... Omalla klinikalla tulokset muistaakseni sai seuraavana päivänä, kerran asiaa kysyin sieltä mutten sitten mennyt.
 13. Vihdoinkin! (Tulin täyttämään 10 viestiäni )
 14. SSG:stä En halua ketään pelotella, mutta mulle toimenpide oli aika kivulias. Otin kaksi burana 400mg muutamaa tuntia ennen ja silti sattui. Ehkä nuo kovat menkkakivut voisi olla melko osuva määritelmä minunkin kipuuni. Toki jokainen kokee kivun eri tavalla ja toisilla on korkeampi kipukynnys. Sitä on lapsettomuushoidoissa toisiaan kaivannut... Hoitoon hakeutumisesta Meillä aloitettiin hoidot jo ennen kuin tuo maaginen vuosi oli täynnä. PCO on myös sellainen sairaus, että hoito suositellaan aloitettavan heti.