Knatte

Aktiivijäsen
  • Content count

    352
  • Joined

  • Last visited

About Knatte

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 04/11/86

Profile Information

  • Location
    Länsi - uusimaa
  • Interests
    Luonto & eläimet.
  1. 4 päivää synnytyksestä meni vanhat housut jalkaan ja 1.4 viikkoa synnytyksestä paidat. Kiloja tuli 15. Loppuraskaudesta vaatteet kiristi ja ihan kunnolla, housuissa jouduin viimesinä kuukausina käyttää 1 kokoa isompaa. Eli älä heitä pois, ne voi hyvin mahtua päälle synnytyksen jälkeen.
  2. Näkö on hieman muuttunut(huonontunut), vielä en ole optikolla käynyt joten en osaa tarkemmin kommentoida sitä. Muuten kroppa on aikalailla sama. Röllykkävatsaa on edelleen jonkunverran, mutta kai se siitä pienenee kun pikkuhiljaa voi enemmän ja enemmän liikkua ja treenata. Samat housut, kengät ja paidat sopii.
  3. Rinnan ympäryys kasvoi raskauden aikana 75 -> 80. Kuppikoko suureni B -> C joskus viikolla 15. Sen älkeen ei enää muuttunut, vaikka nyt imetänkin.
  4. 4 päivää synnytyksestä mahtui farkutjoita käytin ennen plussaa jalkaan. 1.5 viikkoa niin paino oli sama kuin enne plussaa. Kiloja raskauden aikana tuli yhteensä 15.
  5. Tämä onkin erittäin aiheellinen pohdinta... Meillä kun on ajoittain imuote erittäin hukassa. Poitsu haluilee suu ammollaan, mutta ei jostain syystä vaan saa otetta. Tai sitten ote jää niin pieneksi että vain nännin pää on suussa. Toisinaan taas kaikki sujuu erittäin hyvin. Vaikka niin monessa paikassa sanotaan että nännin koolla/muodolla ei ole väliä niin olen ehdottomasti eri mieltä!!! Ainakin meillä monesti paras imuote pojalle tulee kun nänni on "iso ja kova". Eli mun tarvii tavallaan nipistää hieman nänniä jotta se kovettuu ja tulee esille. Mulla kun normaalisti nänniä ei oikeastaan edes ole. Tuo auttaa meillä usein, mutta ei aina. Hmm...enpäs oikein osaa siis vatsata kysymykseen sen kummemmin. Innolla odottelen muita kokemuksia
  6. Meillä myös kumeja ennen raskautta ja raskauden jälkeen tulee taas olemaan. En ole pillereitä syönnyt, mutta en halua edes. En usko että se on keholle yhtään terveellistä. Ei ne kumit seksin tappajia ole. Olisihan se tosin ihanaa jos paljaalla voisi mennä...mutta mutta, ei voi mitään. En minä eikä mies valita kumeista. Ne kun voi pitää kätevästi lähellä sekä laittaa "kivasti" päälle. Eihän sen tarvitse olla niin että kaikki seis, nyt kumi laitetaan. Mies esim tykkää jos laitan suulla kumin päälle, suuhoitoa siinä samalla niin sanoitusti.
  7. Emilja, voi mahtavaa!!! Todella upeeta että osasit vinkata noista! Noistahan löyty kivat, heti tilaukseen traktorit ja isot autot! KIITOS
  8. Name itilla ei ollu harsoja ylipäätään. Pitääkin jatkaa tutkimista, jos jollain olisi myynnissä. Vinkatkaa nyt ihmeessä jos jossain sattumoisin näette!
  9. Osaakohan kukaan vinkata mistä löytyisi harsoja missä olisi mopo/moottoripyörän kuvia? Hätätapauksessa traktori/autonkuvat käy. Olen koittanut etsiä, mutta en vain löydä. Kaikki vinkit olisi todella tarpeen.
  10. 1. Turvotus. 2. Kuinka olet voinnut olo sekä vatsan tuijottaminen. Ihmiset on unohtanut että silmät ovat aika paljon korkeammalla sekä että olen edellenkin nainen, ihminen, työkaveri ym ym enkä vain "vauvamaha".
  11. From the album Raskausviikot ja vatsa

  12. From the album Raskausviikot ja vatsa

  13. From the album Raskausviikot ja vatsa

  14. From the album Raskausviikot ja vatsa